windows 7 n8'e gelirse ...

Sponsorlu Bağlantılar

ayasin

Üye
benim wp7 istememin sebebi uygulama çokluğu ve özgürlüğü.ve wp7 n8 e kurula bilir bunu kaldıracak gücü var arkadaşlar. yoksa n8 şuan bile çok güzel ama wp7 gibi değilki uygulama ve oyun yok :(

franzliszt

franzliszt

Üye
bence windows 7 falan gelmez böyle şeyler olmaz bu noktada cihazın yazılımı yapılmış tekrar yazılım yapmazlar hani yapsalar bile hiç sanmıyorum windows7 falan hele. ama n900 e mac os windows kuruyorlar ama nasıl ? onun 1gb rami 1150mhz işlemcisi var yani çalıştırıyor orjinal işletim sistemlerini ama n8 için böyle birşey bence zor

ayasin

Üye
windows phone 7 den bahsediyorum ben windows 7 değil

franzliszt

franzliszt

Üye
hmm olsun yinede nokia sonradan böyle birşey yapmaz bunlar hep para :) windows yayılan her bir sürümden çok ciddi para istiyor buna karşılık symbian tamamen nokianın pek sanmıyorum çok uzak ihtimal gerçekten

ayasin

Üye
paradan kaçacak olsa hiç bulaşmazdı :D eğer böyle birşey olmazsa n8 ve diğer symbian 3 ler biter zaten yazılım olarak ortada bişey yok :( bunu kimse istemez tabi

franzliszt

franzliszt

Üye
yok dostum dünyada bir sürü cihaz piyasada(symbian3) artık zaten yapsa yapardı o intel microsoft anlaşmaları ilerisi için şimdi symbian 3 var vede performansı iyi bence, ama n9 da bahsediliyor atom işlemci falan filan göz gezdirmek lazım

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bence hiç gerek yok şu alien dalvik myriad yapılsın hiç gerek yok onlara

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tam resmi yerden almadım (yabancı bir siteden) ama nokia n9 ü üretmekten vazgeçmiş çünkü linuxla anlaşma iptal olmuş böylece symbian ^3 ten sonra meego gelicek söylentileri hayal oldu son çıkardıkları telefonları yükselticeklermiş bu durumda win mobile 7 çıkarsa n8 e çıkıcak

ayasin

Üye
işte bahsettiğim bu n8 windows phone 7 ile birleşince tam bir akıllı telefon olur haber kaynağı nere acaba ben birçok teknoloji sitesini takip ediyorum böyle birşey duymadım ama çoğu yer nokia artık ana işletim sistemi olarak windows phone yi kullanacak bu kesin :)

Utku

Utku

Üye
w7 phone da oyun yok ki :D üzülmeyin n8 almaya devam

suat1111

suat1111

Üye
synbiaNIN GÖZÜNÜ SEVİMMM:op:

Shadow*

Shadow*

Üye
Bence N8'e ya da bundan önceki telefonlara geleceğini sanmıyorum çünkü Nokia Windows ile beraber yeni telefonlar çıkarmayı planlıyor ki bu telefonlar daha çok iş dünyasına yönelik olacaktır ve ayrıca 150 milyon adet Symbian telefon satma hedefleri de varmış.

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
windows mobile 7 büyük ihtimal ile nokia n8'e gelemez. çünkü herkesin üzerinde durduğu minimum sistem konfigürasyonuna n8 uymuyor. büyük bir çoğunluğun dikkati çektiği en az 1 ghz işlemci olayı dışında gözlerden kaçan bir diğer husus da ekran çözünürlüğü. şimdiye kadar imal edilmiş çeşitli markalara ait 15 adet win 7 işletim sistemli telefon modeli var. hepsinde ortak işlemci hızı 1ghz ve ekran çözünürlüğü de 480 x 800 piksel. n8'in sahip olduğu ekranın çözünürlüğü 360 x 640 piksel. isteseler n8 uyumlu bir win7 tabiki yazarlar ama genel kabul görmüş ekran çözünürlüğü daha yüksek olduğundan daha sonra uygulamalarda uyum sorunu ortaya çıkacak ve n8 için olanlar ve diğerleri için uyumlu olanlar diye ikiye bölünme oluşacak. bu sebeple bence win 7 n8 için kullanılmayacak ve yeni imal edilecek telefonlara uygulanacak. ama meego n8'e gelir mi? eğer n900 bu işletim sistemi için model seçilirse zor. işlemci gücü olarak n8 n900'e göre overclock yapılmamış hali olarak daha iyi dursa da n900'ü ekran çözünürlüğü de 800 x 480 piksel. galiba bu gidişle n8 symbian^3 olarak kalacak ama işlevselliği yeni sürüm fwler ile daha da arttırılacak ve şikayetler gün geçtikçe azalıp yerini memnuniyete bırakacaktır. forumda pek çok yerde geçen bir tespiti yeniden burada anmak isterim. "5800 ilk çıktığında neydi sonradan ne oldu" aynı şekilde n8 de bir kaç fw güncellemesi sonunda istenilen hale gelecektir. bunun daha çabuk olması biraz da bizlerin elinde sonuçta nokia kendi tespitleri yönünde yeni sürüm fw yazsa da illaki müşterilerden gelen tepkileri, dilekleri de dikkate alıyordur. bu sebeple kendi kendimize söylenip durmanın da kimseye faydası yok. şikayetinizi ve dileklerini forumda dile getirdiğiniz gibi nokia'ya da mail atarak veya müşteri hizmetlerini arayarak bildirirseniz herkes için daha faydalı olur.

webplayer

webplayer

Üye
windows mobile 7 büyük ihtimal ile nokia n8'e gelemez. çünkü herkesin üzerinde durduğu minimum sistem konfigürasyonuna n8 uymuyor. büyük bir çoğunluğun dikkati çektiği en az 1 ghz işlemci olayı dışında gözlerden kaçan bir diğer husus da ekran çözünürlüğü. şimdiye kadar imal edilmiş çeşitli markalara ait 15 adet win 7 işletim sistemli telefon modeli var. hepsinde ortak işlemci hızı 1ghz ve ekran çözünürlüğü de 480 x 800 piksel. n8'in sahip olduğu ekranın çözünürlüğü 360 x 640 piksel. isteseler n8 uyumlu bir win7 tabiki yazarlar ama genel kabul görmüş ekran çözünürlüğü daha yüksek olduğundan daha sonra uygulamalarda uyum sorunu ortaya çıkacak ve n8 için olanlar ve diğerleri için uyumlu olanlar diye ikiye bölünme oluşacak. bu sebeple bence win 7 n8 için kullanılmayacak ve yeni imal edilecek telefonlara uygulanacak. ama meego n8'e gelir mi? eğer n900 bu işletim sistemi için model seçilirse zor. işlemci gücü olarak n8 n900'e göre overclock yapılmamış hali olarak daha iyi dursa da n900'ü ekran çözünürlüğü de 800 x 480 piksel. galiba bu gidişle n8 symbian^3 olarak kalacak ama işlevselliği yeni sürüm fwler ile daha da arttırılacak ve şikayetler gün geçtikçe azalıp yerini memnuniyete bırakacaktır. forumda pek çok yerde geçen bir tespiti yeniden burada anmak isterim. "5800 ilk çıktığında neydi sonradan ne oldu" aynı şekilde n8 de bir kaç fw güncellemesi sonunda istenilen hale gelecektir. bunun daha çabuk olması biraz da bizlerin elinde sonuçta nokia kendi tespitleri yönünde yeni sürüm fw yazsa da illaki müşterilerden gelen tepkileri, dilekleri de dikkate alıyordur. bu sebeple kendi kendimize söylenip durmanın da kimseye faydası yok. şikayetinizi ve dileklerini forumda dile getirdiğiniz gibi nokia'ya da mail atarak veya müşteri hizmetlerini arayarak bildirirseniz herkes için daha faydalı olur.

İyi bir tespiti içeren net bir açıklama olmuş teşekkürler, ayrıca mail konusuna da sonuna kadar katılıyorum...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
harbi ya nokia microsoftla anlasmis fena patlamalar yapablir nokia soncta microsft boru degl gosterrir bi hunerini :)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
gerçekten millet w7 de oyun felan demiş :ehe gameloft un w7 için olan bütün oyunlar gece gece koptum ya

ayasin

Üye
nokia ya nerden mail atabiliyoruz ben bulamadım bi türlü :(

--------------- Ekleme ---------------

nokia bi kararda durmuyor ki adamlar android gibi çıkarsın uygulama bi bakıyon sürüm değişmiş bi bakıyon özellik değişmiş :D

SilentOne

SilentOne

Üye
doruk944

doruk944

Üye
n8 wm 7 i kaldırır androidide IOSuda benim ipod tocuh 1g 125mb 40ı boşla kaldırıodu n8 97 boşla bunu neden yapamasın

ayasin

Üye
bende 110 mb boş oluyor en az :)

Üst Alt