windows 7 n8'e gelirse ...

Sponsorlu Bağlantılar

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 n8'e gelirse ...
htc üzerinde çalışan windows 7 uygulamaları görsel olarak çok güzel görünüyor video daki not yazması bile mükemmel inşaallah n8 e gelir sizce ?

--------------- Ekleme ---------------

acaba bu hünerler telefondan mı yazılımdan mı n8 de bu şekilde olurmu acaba ? ( işlemcisi felan bunu açabilecek kapasitede eğer değilse bu telefonlarımız 1 yıl olmadan güme nokia windowsla ortak sezon sonu yeni model çıkarır :(

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia windowsla anlaştı belki gelebilir

venusutarit

venusutarit

Üye
Gelmez

okin

okin

Üye
arkadslar htc androıd le calısıyor

ozur dılerım yanlıs oldu...htc wındows 6.5 la calısıyor 1 gb ta snapdragon ıslemcısı var...nexus la karıstırdım..ozur dılıyorum

Jomolocco

Jomolocco

Üye
hıhı calıstırır :D

BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Android bedava ama win ücretli onun için olmaz belki yazılım çıkar ama lisans ile satarlar yoksa hikaye

öyle olursa çok güzel olur küçük cd şeklinde windows7 kurulum cd si fiyat da 25-50 dolar arası yapıp yada belli mi olur adamlar sonucta nokia ile anlaşmış internetten pr2.0 ve 3.0 yerine direk bunun yazılımını koysalar çok güzel olur ama bu olmazsada küçük cd şeklinde nokia shoplarda satışa çıksa da çok güzel olur insanlar istediği yazılımı yükler symbian android win7 hepsi cd şeklinde çıksa pc gibi nokia ya iphone'a samsung'a sadece cihaz yapmak kalsa daha güzel olmaz mı bizi böyle tek bir şeye mahkum ediyorlar bence eninde sonunda bu şekile döner bu kadar sistem çıkarsa yakındır :oke::oke:

venusutarit

venusutarit

Üye
öyle olursa çok güzel olur küçük cd şeklinde windows7 kurulum cd si fiyat da 25-50 dolar arası yapıp yada belli mi olur adamlar sonucta nokia ile anlaşmış internetten pr2.0 ve 3.0 yerine direk bunun yazılımını koysalar çok güzel olur ama bu olmazsada küçük cd şeklinde nokia shoplarda satışa çıksa da çok güzel olur insanlar istediği yazılımı yükler symbian android win7 hepsi cd şeklinde çıksa pc gibi nokia ya iphone'a samsung'a sadece cihaz yapmak kalsa daha güzel olmaz mı bizi böyle tek bir şeye mahkum ediyorlar bence eninde sonunda bu şekile döner bu kadar sistem çıkarsa yakındır :oke::oke:
Ağzından bal damlıyor hemen win yapardım telimi

ayasin

Üye
eğer gerçekten bir anlaşma varsa bence nokia son çıkan modellerin hepsini geçirir.çünki yeni çıkaracakları zaten win7 olur.tek sistemi götüremiyorlarki ikisini bir götürsünler :D yada tercih sunsalar bize olmazsa mail bombardımanı yaparız.

birde nokia + microsoft piyasayı toplar müthiş bi birleşim olur.

karasahinemre

Üye
nokia için berbat olur nokia ya veda ederim

gercori

Üye
64 kb görüntü kalitesini ne yapcaksiniz

matanist

matanist

Üye
Evet katılıyorum arkadaşlara. Win ile Nokia anlaşıp güzel bir hizmet yaparlarsa piyasayı toplarlar. fakat şunlar unutulmamalı. Microsoft her zaman parayı seven bir şirkettir. Parayı görmeyeceği işe asla bulaşmaz. Bir de nokia nın symbian için yaptığı yatırım da önemli. Eğer çok büyük yatırımlar yapmışlarsa bunlardan çabuk vazgeçmezler.
Seçimlik işletim sistemi de kulağa hoş geliyor. Pc ler gibi isteyen istediği işletim sistemini kurabilse ne olurdu sanki? (tabi desteklenen donanımlar için). Tabi bu hayal şimdilik. Ama unutulmamalıdır ki bir zamanlar şu an elimizdeki telefonlar da hayal idi...

karasahinemre

Üye
az daha zorlayalım C ye symbian D ye windows phone hafıza kartına da android atalım tel açılırken seçelim :D

emre2574

emre2574

Üye
bence s^3ler deger kaybetmez cunku 2010 sonlarına dogru cıktı adamalar yenı bır sıstem yapsalar bıle s^3 yıne ılgı toplar tek kotu yanı fıyatları duser.egerkı win sıstem gelırse samsumglar gıbı de olabılır onlarda androıd bada win mobıle sıstemlerden telefonlar var

Uruloki

Uruloki

Üye
bakın müthiş olur filan demişsiniz ama hiç kullandınız mı bide pr 2 ya da pr 3 yerine gelsin demişsiniz o da güzelde ulan bi bakıcaksınız 1 gb güncelleme ohh ne güzel sonra gidip N8 işlemcisini değişirsiniz zaten hiç düşündünüz mü neden WP7 li cihazlar en az 1 ghz sistem ihtiyacını kaldırmak için nokia yapsa yapsa onu iş telefonları için çıkarır ve yapılan açıklamarda öyle

matanist

matanist

Üye
Zaten windows 7 yi n8 e koyamazsın ki. Çünkü çift çekirdekli işlemciye gereksinim duyar. Ayrıca stabil çalışması için en az 1gb ram. Ha n8 de var demeyin Ram in saat çarpanları bile pc ninkilerin yanında zayıf kalır. Şu anki pc sistemlerinin (normalde 1000 tl fiyatında olanların) telefonun sistemlerine göre çok çok üstün kalır. Şimdiki telefonları 10 yıl önceki pcler gibi düşünün.
Bizim istediğimiz win mobile yani daha az sistem gereksinimleri olan bir işletim sistemi. Tabiki bunu HD anlamda geliştirilebilir veya 3D grafik eklenebilir. Sonuçta N8 in işlemcisinde bu donanım mevcut.
Hepimiz hız istiyoruz, kalite istiyoruz, görünce heyecan yapacak yenilikler istiyoruz. Pr2.0 çıksın 3.0 çıksın belki de win istemeyeceğiz bile. Belli mi olur?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
konuşmalar çok heyecanlandırıcı artık insanlar bi yenilik istiyo :D

Ki s^3 başlı başına bi yenilikti ama neyse :D

suat1111

suat1111

Üye
ben pekte yenilik diyemem ama gelişme var bunu diye bilirim

Üst Alt