Windows 7 arama özelliği nasıl açılacak

Sponsorlu Bağlantılar

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Windows 7 arama özelliği nasıl açılacak
arkadaşlar ben windows 7 manager programını yükledikten sonra başlattaki Windows 7 arama özelliği çalışmadı nasıl çalıştıracam yardım windows 7 ultimate kullanıyorum

izmirligenc

izmirligenc

Üye
calismadi derken girmek istedigin bolume mi giriyor yada girerken hata mi veriyor veriyorsa nedir yazarmisiniz
ayrica bi artisi yokki
windows 7 manager'in

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşım başlata bastığımda oradaki arama özelliği çalışmıyor ya denetim masası çıkıyor yada bilgisayarım çıkıyor aradığım program çıkmıyor daha sonra böyle hata alıyorum evet o programdan kaynaklandı

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arkadasim sanirim pc nin guvenlik duvari ile oynamissin ve kisitlamalarin yapmissin farkinda olmayaarak
denetm masasi guvenlik duvarina gir varsayilanlari geri yukle de

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşım teşekkürler ama olmadı yine aynı başlattaki program ara özelliği çalışmıyor yukarıdaki resimdeki hatayı alıyorum lütfen bilen varsa yardım etsin

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Yazılımın XP versiyonunu kullanıyorum ancak Seven'daki ayarları farklı...Yazılımı yüklediğiniz tarihin öncesine sisteminizi geri yüklemeyi deneyin...

byl82

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
teşekkürler biligi için acaba sistemi geri yükleme yapmadan açamıyoz mu acaba sistemi geri yüklemekten başka çare yok gibi gözüküyor biraz daha bekleyip olmazsa geri yükleyecem

--------------- Ekleme ---------------

sistem geri yükleme kapalı olduğundan işlem başarız oldu önceki tarihlere alamıyorum yardım edecek kimse yokmu bilen varsa yardım etsin lütfen

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
denetim masası>dizin oluşturma seçeneklerini dene bir de

Üst Alt