Windows 7,8 mi ? veya Windows XP mi ? İşletim Sisteminizi Yazar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

semihguney

semihguney

Üye
Aslında bakarsanız windows Xp işletim sistemlerin babasıdır. Diğerleri bana sadece iyileştirilmiş hali gibi geliyor . Win7i xp ye göre daha iyi ama daha yavaş olduğu görülüyor. Win8ide hızlı yapmışlar ama metro arayüzü çok basit ve gelişmemiş durumda . Ama windowsun bu sektörde tek el konumunda olduğu için şark kurnazlığı yapıp bilgilerimizi sızdırması çok canımı sıkıyor ayrıyetten maliyeti de cabası . ama en iyi programlarda windowsta bulunuyor . Şirketlerin windowsa bağımlı olmasının sebebide işe yarayan programların bunda olması . Normal kullanıcılarda daha çok oyunlar için ve kolaylığından windowsta . Artık linuxa geçip yeni bir başlangıç yapıcam bakalım daha güvenli ve çeşitli olduğundan . Windowsumu öldürücem :pro:

spysnipper

Üye
xp kadar adi bir ve güvenlik zafiyetiyle dolu bir işletim sistemi daha görmedim.Win8 iyi fakat insanlar henüz metro arayüzüne alışamadı

esokmen

esokmen

Üye
Yeni notebook aldim win8 yuklu geldi e mecburiyetten dolayi kullandim bir kac gun sonra alistim gercekten cok rahat ettim. Gayet hizli geldi bana. Mobil deki gibi uygulama yuklenmesi bir harika ayni telefon.gibi face twitter line yuklenebiliyor bu yuzden uzun bir sure bunu kullanirim gibi

• Beğen
Tepkiler: by.frozen
by.frozen

by.frozen

Üye
Yeni notebook aldim win8 yuklu geldi e mecburiyetten dolayi kullandim bir kac gun sonra alistim gercekten cok rahat ettim. Gayet hizli geldi bana. Mobil deki gibi uygulama yuklenmesi bir harika ayni telefon.gibi face twitter line yuklenebiliyor bu yuzden uzun bir sure bunu kullanirim gibi

şiddetle katılıyorum :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
Windows 95

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Windows me :(

delimatkap

delimatkap

Üye
win7 ultimate sp1

alyuz41

alyuz41

Üye
Merhaba. Ben bilgisayar programcısıyım. Windows, gerçekten bu işte tek. Dışarıdan bakıldığı zaman sıradan bir işletim sistemi gibi gözüküyor ancak derinine ne kadar inerseniz o kadar çok özelleştirebileceğinizi görüyorsunuz. Dünya genelinde uygulanan bütün programlar sadece Windows tabanlı değil. Diğer işletim sistemleri içinde yazılan programlar var ve 15 sene içerisinde Windows yine Dünya devi olarak kalabilir ancak rakipleri olacaktır.

Windows XP,7 ve 8 olarak ayıracaksanız ve bilgisayarınıza kuracaksanız ilk önce bilgisayarı ne için kullanacağınız seçmelisiniz.
Oyun içerikli olacaksa Windows XP SP3 harikadır. Oyunlarınızda sorun yaşamazsınız ve gerçekten de hafif bir işletim sistemi olduğu için karşınıza çıkacak sorunları rahatlıkla atlatabilirsiniz.
Chat içerikli kullanmak istiyorsanız Windows 7 Ultimate önerimdir. XP'ye göre Browserlerde olağan bir hız artışı bulunmakta.
Eğer Programcılık yapıyorsanız ve gerçekten de bu işten ekmek yemek istiyorsanız Windows 8 'i tek geçerim. Aslında W8 her konuda şu anda harika. Ancak bağzı oyunlarda oyunu açarken ufak tefek sıkıntılar yaşatabiliyor sanırım bu olay ileride düzelecektir. Ben şu anda Windows 8 kullanıyorum. Hızlı, Temiz ve Sorunsuz.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Merhaba. Ben bilgisayar programcısıyım. Windows, gerçekten bu işte tek. Dışarıdan bakıldığı zaman sıradan bir işletim sistemi gibi gözüküyor ancak derinine ne kadar inerseniz o kadar çok özelleştirebileceğinizi görüyorsunuz. Dünya genelinde uygulanan bütün programlar sadece Windows tabanlı değil. Diğer işletim sistemleri içinde yazılan programlar var ve 15 sene içerisinde Windows yine Dünya devi olarak kalabilir ancak rakipleri olacaktır.

Windows XP,7 ve 8 olarak ayıracaksanız ve bilgisayarınıza kuracaksanız ilk önce bilgisayarı ne için kullanacağınız seçmelisiniz.
Oyun içerikli olacaksa Windows XP SP3 harikadır. Oyunlarınızda sorun yaşamazsınız ve gerçekten de hafif bir işletim sistemi olduğu için karşınıza çıkacak sorunları rahatlıkla atlatabilirsiniz.
Chat içerikli kullanmak istiyorsanız Windows 7 Ultimate önerimdir. XP'ye göre Browserlerde olağan bir hız artışı bulunmakta.
Eğer Programcılık yapıyorsanız ve gerçekten de bu işten ekmek yemek istiyorsanız Windows 8 'i tek geçerim. Aslında W8 her konuda şu anda harika. Ancak bağzı oyunlarda oyunu açarken ufak tefek sıkıntılar yaşatabiliyor sanırım bu olay ileride düzelecektir. Ben şu anda Windows 8 kullanıyorum. Hızlı, Temiz ve Sorunsuz.

Eğer gerçek bir programcıysanız WinXP kullanmalısınız kullandığınız dilin en eski versiyonlarından öğrenmelisiniz o dili.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
windows 8 çok iyi ya jet gibi aynı :ehe

zx6r

zx6r

Üye
İşletim sisteminde Windows 7 Laptopta Lenovo tek geçerim.

respection123

Üye
Win7 HomePremim 64x bit En iyisi (bana göre) :)

ozakin70

ozakin70

Üye
Vista cikasiya kadar xp sp3 32 bit kullandim sonra win7 cikana kadar vista pro. 32 bit Ve daha sonra yeni pc alana kadar ki 5ay oncesine kadarda win7 pro 32 bit 5aydir yeni pcye win8 64 bit kurdum ve cok memnunum resmen ölmuşsuz haberimiz yok suan win8den cok memnunum geri donme istegi veya uyumsuzluk hic yok 8.1 64 bit bekliyorum

Üst Alt