Windows 7,8 mi ? veya Windows XP mi ? İşletim Sisteminizi Yazar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

onurahmet03

onurahmet03

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7,8 mi ? veya Windows XP mi ? İşletim Sisteminizi Yazar mısınız?
Beğendiğiniz , Sürekli Kullandığınız İşletim Sitemi Ne ? Ben Xp Tercih ediyorum XP SP3 Görünümlü Xp Sizce ? Anket Gibi Bişi :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

KayraBey

KayraBey

Üye
Çok uzun zaman Xp Sp3 kullandım.Kendime de yapmıştım bir tane KayraXp diye :) Şimdi Windows 7 Ultimate kullanıyorum ve değiştirmeyi kesinlikle düşünmüyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende uzun zamandir win7 ultimate kullaniyorum ama win8e gecicem. Windows8,windowsRT ve windowsphone8 üçlüsü bakalım nasıl bir kullanim zevki vericek.

onurahmet03

onurahmet03

Üye
    Konu Sahibi
Neden Win 7 , Çok mu rahat arkadaşlar :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Bende win7

Euphoria-

Üye
Sisteme göre değişir ben Windows 7 Ultimate x86 kullanıyorum uzun zaman xp sp3 kullandım.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
ben vista kullanıyorum bu windows 7 nin çeşitleri mi var ???

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
Güzel bir bilgisayarda tabiki win7 kullanılır yani neden ferrariye tofaş motoru takasınız

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben laptopta kullaniyorum cokta ahimşahim degil normal bir dual core ama performans iyi yani

onurahmet03

onurahmet03

Üye
    Konu Sahibi
Benim laptop xp işaretleri var yanında .İnternetten bakıpta Win7nin kaldırabileceği sistem özellikleriyle yüklesem Doğru olurmu çünkü Win7 Benim yaptığım işlemleri kaldırmayabilir . Diye korkuyorum . Blgisarın 320 GB Harddiskte 210 GB Dolu C,D Toplam Yükliyimmi :)

THe_PRoTeCToR

Üye
ben pardus kullanıcısıyım.. Bence çok güzel bi işletim sistemi..

abandonware

abandonware

Üye
En sevdiğim os: Windows Vista Home Premium x86
Kullandığım os: Lisanslı Windows 7 Home Premium Sp1 x64

Bana artık nostaljik gelen oslar: Win 98; Me; XP

EneSinan

EneSinan

Üye
kaç bit olduğunu nasıl öğreniriz ve 32 bit mi iyi 64 mü ?

ahbuyi

Üye
Windows xp hızlı fakat virüs geçirme ve mavi ekran hatası kötü ve görünümü güzel değil.Vista xp'nin gelişmişi fakat çok hata veriyor.windows 7 vistadaki hataları düzeltip aero teması yükleyerek elde edildi fakat aero programı ram'i şişiriyor ve bilgisayarı çok yavaşlatıyor.Windows 8 en hızlı çünkü aero teması kaldırıldı,fakat metro yüklendi ve metro kötü değil sadece yeni olduğu için gelişmemiş.oyunlar da uyumluluk modu değiştirilince gayet hızlı çalışıyo.fakat virüs programı yüklersen sistem bazen donabiliyor.Ama virüs programı yüklemezsen en iyisi windows 8.Zaten windows 8.1 çıktı.Daha gelişmiş ve hataları düzeltilmiş.Windows 8 şu an en iyisi

smh60

smh60

Üye
böyle konuları niye hortlatırsınızki :ah

ozakin70

ozakin70

Üye
win7 çok güzeldi evet ama güncel takıldığım için(yeniliklere açık olduğum için) win8 diyorum gerçekten yeni notebook umun sayesinde daha çok sevmeye başladım ama bir türlü 8.1 e güncelleyemedim şimdi .iso olarak indirdiğimizin yanında kod veriyorlar bu 30 günlük deneme mi yani benim orjinal sistem ölüyor mu ???

- - - Eklendi - - -

böyle konuları niye hortlatırsınızki :ah

hortlamış madem bende yazayım dedim:naughty:

fk555897

fk555897

Üye
Ben Windows 8 Pro sürümünü kullanıyorum. Windows 8.1'e geçmeyi de düşünmüyorum. Çünkü başlangıç ekranına alıştım.

ozakin70

ozakin70

Üye
Ben Windows 8 Pro sürümünü kullanıyorum. Windows 8.1'e geçmeyi de düşünmüyorum. Çünkü başlangıç ekranına alıştım.

başlangıç ekranı kalkmıyor ki :alkis sadece artık köşeden çıkan tuş yerine sabit başlangıç ekranı tışu konulmuş okadar yani yine aynı mantık

Üst Alt