Windows 7,8 mi ? veya Windows XP mi ? İşletim Sisteminizi Yazar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

qLaMoR

qLaMoR

Üye
hangisi rahatsa o devam bence mesela bmw 5.20 1 ton seni buna 1.4(windows 7) takarsan olmaz :D

comando_legend

comando_legend

Üye
XP kullandıktan sonra win7 rahatlıktır. Yok görev yöneticisi iptal yok falan filan hatası sistem çökmesi diye bişey kalmadı

ahbuyi

Üye
Ramın iyiyse windows 8

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
t730sh

t730sh

Üye
16gb ram 2.4ghz, i7 işlemcil, hp laptopum var. Win8 kurulu
3gb ramli i2, 3ghz win 7 masaüstü pcm daha hizli. Asla kurma win8 berbat

win7 ultimate ideal

seyyid70

Üye
Windows XP den direk Windows 8 e geçtim. XP ye alışmış olmamdan dolayı biraz zorlandım ama gayet hızlı bi sistemdi. Ardından Windows 7 ye geçiş yaptım (ASUS K55VJ-SX216D model pc ile verilen driver cd si win7 uyumlu olmadığı için biraz sıkıntılı kurdum driver ları:) ) bakalım şu an win7 yi deneme aşamasındayım ama benim için farketmez hepsine ayak uydururum ama aklımda yine XP var :D

ahbuyi

Üye
Windows 8.1'i bizzat denedim ve en büyük hatası ekran kartlarını algılayamıyor.Bu başlangıç ekranını fazla abartıyorsunuz yeniliklere açık olun.metro arayüzü zaten windows 8'i windows 8 yapan özellik.windows 8.1'in kesin geçmeliyim dedirtecek bir özelliği yok.Windows 8 Enterprise'dan şaşmayın.

- - - Eklendi - - -

Windows 7 ve 8 güzel ama donanımı yetmeyen bilgisayara yüklenirse bilgisayarı felç eder.Eğer bilgisayarın ekran kartı ve ram'i müsayetse yükleyin.uygun değilse xp'den şaşmayın

время

время

Üye
Windows 7 Ultimate

KayraBey

KayraBey

Üye
Windows 7 ultimate ve Linux mint 15

SheFy

SheFy

Üye
Windows 8 Pro 64bit kullanıyorum. Gayet memnunum. Pc çok hızlı açılıyor. Çok stabil. Kaspersky 2013 is kurulu hiç formatlık olmadı.

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Linux Mint 15 Olivia

Buğra

Buğra

Admin
Windows 8 Pro 64 Bit kullanıyorum ve memnunum

Anıl Umut

Emekli Yönetici
1 yıldır windows 7 ultimate kullanıyorum.Xp den sonra daha da iyi geldi :)
Windows 8 e ısınamadım.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Masaüstünde win8 var laptopda 7 ama masaüstünüde 7 ye çeviricektim cd bulamadım :ehe:ehe

SheFy

SheFy

Üye
ilk defa Windows 8 kullananlar biraz yabancı gelebilir. Ama alışınca çok seveceksiniz. Desktop ve laptoplarda kullanılmaz vs söyleniyor ama, hiç alakası yok. Çok rahat kullanılıyor. Win 7 ye göre daha hızlı

smh60

smh60

Üye
Windows 8 çok kullanışlı

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben xp den kalma adamım daha yeni açıldı gözlerim durun hele:eheWin8 e zaman var daha.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
crazy_burhan

crazy_burhan

Üye
Windows 7 kullaniyorum ama xp tercihim sistem olarak goruntusu hosuma gitmiyor sadece :)

Uhops

Uhops

Üye
Ben win8 kullandım sonra mecburen win7ye dönmek zorunda kaldım. Attan inip eşeğe benmiş gibi oldum. Win7 win8e göre çok yavaş en iyisi win8.

ozakin70

ozakin70

Üye
Ben win8 kullandım sonra mecburen win7ye dönmek zorunda kaldım. Attan inip eşeğe benmiş gibi oldum. Win7 win8e göre çok yavaş en iyisi win8.

Neye mecbur oldun ben xp bile kasan pclere win8 yüklemelerini öneriyorum ve xpden daha stabil calisiyor driver sorunu filan mı oldu

Üst Alt