Kullandın mi? Begendin mi?işletme sistemi

Oyunlarımı açmadı bende 8.1 e döndümKullandın mi? Begendin mi?![]()
Admin olsam seni bu yüzden banlarımKomik bişey yok ki![]()
korsan oyunları engelliyormusOyunlarımı açmadı bende 8.1 e döndüm

Sanmam. Dll hataları aldım, onları düzelttim ama başka hatalar verdi bende uğraşmadım. 2-3 aya geri yüklerim sistemi düzeltsinler güncellemelerle.korsan oyunları engelliyormus![]()
Sanmam. Dll hataları aldım, onları düzelttim ama başka hatalar verdi bende uğraşmadım. 2-3 aya geri yüklerim sistemi düzeltsinler güncellemelerle.

ben de merak ediyorum bunuşunu merak ediyorum. ben korsan w8.1 kullanıyorum. w10 korsan kullanan ya da orjinal kullanan herkese orjinal olarak geliyor. ben w10'u kurup beğenmesem tekrar w8.1'e geri dönsem nasıl bi sıkıntı çıkar?

sıkıntı çıkmaz, 8.1 nasılsa öyle kalacaktırşunu merak ediyorum. ben korsan w8.1 kullanıyorum. w10 korsan kullanan ya da orjinal kullanan herkese orjinal olarak geliyor. ben w10'u kurup beğenmesem tekrar w8.1'e geri dönsem nasıl bi sıkıntı çıkar?
Ben gta 5 i denedim calistirdi win 10 bios guncellemesicyapmadim daha onu guncelliycemSanmam. Dll hataları aldım, onları düzelttim ama başka hatalar verdi bende uğraşmadım. 2-3 aya geri yüklerim sistemi düzeltsinler güncellemelerle.