KırmızıBeyaz60
Üye
Zerre heyecanlandırmıyor artık.Bakalım neler olacak.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zerre heyecanlandırmıyor artık.Bakalım neler olacak.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
harika bişey vermeyecekler sadece 100 mb yada daha aşağı boyutta bir update gelecek sadece surum no değişecek hepsi buDona Sarkar: " Takım içim harika bir hafta sonu olacak. " dediğine göre bugün yeni yapı geliyor.
kel den iyi ama + sı da yok bana kalırsa...sadece sürüm numarası değişi olarak algılamak yanlış. Kararlı bir sistem için yapılan iyileştirmeler,stabilite demek daha doğru olur.harika bişey vermeyecekler sadece 100 mb yada daha aşağı boyutta bir update gelecek sadece surum no değişecek hepsi bukel den iyi ama + sı da yok bana kalırsa...
ilk sürümden beri kararsız bi taraf nerdeyse hiç yaşamadım tek derdim batarya oldu ilk surumlerde sonra oda halloldu o zamnlar 930 vardı şidmi 1520 dertsizdim kısacasadece sürüm numarası değişi olarak algılamak yanlış. Kararlı bir sistem için yapılan iyileştirmeler,stabilite demek daha doğru olur.
özellik lazım dostum stabiliteyi 3 ay sonra güncelleme ile çözselerde olur BENCE 
Ne 8.1 de olan harita ne de şimdi ki haritalar n8 de kullandığım haritaların yanına gelemez.Harita uygulaması canımı sıktı, bu uygulama adam olana kadar 8.1 de kalmaya karar verdim. Ayrıca Lumia 930 da ısınma problemi boy gösterdi son bir kaç yapıda.
Lumia 930
n8 de ne fark vardı ki ?Ne 8.1 de olan harita ne de şimdi ki haritalar n8 de kullandığım haritaların yanına gelemez.
Haritadan çok şikâyet duyuyorum ancak benim için yeterli(yoğun kullanmadığım için olabilir) ve güzel tek özlediğim 8.1 de konumunu yon ile beraber gösteriyorduHarita uygulaması canımı sıktı, bu uygulama adam olana kadar 8.1 de kalmaya karar verdim. Ayrıca Lumia 930 da ısınma problemi boy gösterdi son bir kaç yapıda.
Lumia 930
Sesli navigasyonu harikaydı hatta ben kendi sesimi Karadeniz şivesi ile navigasyon sesi olarak yüklemiştim çok ta eğlenceli olmuştu,ayrıca konum kaydetme daha kolaydı ,geçen gün navigasyonu kullanarak bir adrese gittik belki 10 kere yanlış yöne dönüş söyledi,hayatta güvenmiyorum bu haritalara artık,umarım düzelir.n8 de ne fark vardı ki ?
N8 zamanında diğer haritalara bin basardı en basitinden çevrimdışı harita ozelliğiSesli navigasyonu harikaydı hatta ben kendi sesimi Karadeniz şivesi ile navigasyon sesi olarak yüklemiştim çok ta eğlenceli olmuştu,ayrıca konum kaydetme daha kolaydı ,geçen gün navigasyonu kullanarak bir adrese gittik belki 10 kere yanlış yöne dönüş söyledi,hayatta güvenmiyorum bu haritalara artık,umarım düzelir.
Ben slow son yapıya güncelledim şu an çok garip bir şekilde uzun kullanımda cihaz ısınmıyor oyun denemedim daha ancak normal sosyal medya uygulamalarında ya da internette gezerken bariz bir fark hissettim bir kaç güne tam anlaşılır gerçekten düzelip düzelmediğiBu son yapıda telefon kilitlendi bir defa, soft reset yapmak zorunda kaldım maalesef, L1520 ...