Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Evet derse hayır anla, Hayır derse evet anla diye bir kural vardı.
Bu durumda yeni yapıyı heyecanla bekliyoruz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 14392'nin de hazır olduğu belirtiliyor. Bakalım haftanın ikinci yapısı hangi numara ile gelecek. Bu arada Yapı 14390 sürümünde api değişikliği olmadığı da gelen bilgiler arasında.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
furyzer0

furyzer0

Üye
Redstone slow fotoğraflar uygulamasına efekt gelmiş fotoğraf onizlemeleri efektle geliyor artık

Sent from mTalk using lumia950

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dona Sarkar: " Takım içim harika bir hafta sonu olacak. " dediğine göre bugün yeni yapı geliyor.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Dona Sarkar: " Takım içim harika bir hafta sonu olacak. " dediğine göre bugün yeni yapı geliyor.
harika bişey vermeyecekler sadece 100 mb yada daha aşağı boyutta bir update gelecek sadece surum no değişecek hepsi bu :) kel den iyi ama + sı da yok bana kalırsa...

• Beğen
Tepkiler: dark_13
symbianbelle

symbianbelle

Üye
harika bişey vermeyecekler sadece 100 mb yada daha aşağı boyutta bir update gelecek sadece surum no değişecek hepsi bu :) kel den iyi ama + sı da yok bana kalırsa...
sadece sürüm numarası değişi olarak algılamak yanlış. Kararlı bir sistem için yapılan iyileştirmeler,stabilite demek daha doğru olur.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
sadece sürüm numarası değişi olarak algılamak yanlış. Kararlı bir sistem için yapılan iyileştirmeler,stabilite demek daha doğru olur.
ilk sürümden beri kararsız bi taraf nerdeyse hiç yaşamadım tek derdim batarya oldu ilk surumlerde sonra oda halloldu o zamnlar 930 vardı şidmi 1520 dertsizdim kısaca :) özellik lazım dostum stabiliteyi 3 ay sonra güncelleme ile çözselerde olur BENCE :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14390 (Fast) yayınlandı.

• Beğen
Bay H

Bay H

Üye
Güncelleme indi ve yükleme aşamasına geçti :kıskıs:

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14388 (Slow) yayınlandı.

mehmetisler

mehmetisler

Üye
sanırım rtm surumu 88 olan olacak slow yayınlandığına göre

volumezoom

volumezoom

Üye
Harita uygulaması canımı sıktı, bu uygulama adam olana kadar 8.1 de kalmaya karar verdim. Ayrıca Lumia 930 da ısınma problemi boy gösterdi son bir kaç yapıda.

Lumia 930

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Harita uygulaması canımı sıktı, bu uygulama adam olana kadar 8.1 de kalmaya karar verdim. Ayrıca Lumia 930 da ısınma problemi boy gösterdi son bir kaç yapıda.

Lumia 930
Ne 8.1 de olan harita ne de şimdi ki haritalar n8 de kullandığım haritaların yanına gelemez.

furyzer0

furyzer0

Üye

Lumia 930
Haritadan çok şikâyet duyuyorum ancak benim için yeterli(yoğun kullanmadığım için olabilir) ve güzel tek özlediğim 8.1 de konumunu yon ile beraber gösteriyordu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n8 de ne fark vardı ki ?
Sesli navigasyonu harikaydı hatta ben kendi sesimi Karadeniz şivesi ile navigasyon sesi olarak yüklemiştim çok ta eğlenceli olmuştu,ayrıca konum kaydetme daha kolaydı ,geçen gün navigasyonu kullanarak bir adrese gittik belki 10 kere yanlış yöne dönüş söyledi,hayatta güvenmiyorum bu haritalara artık,umarım düzelir.

furyzer0

furyzer0

Üye
Sesli navigasyonu harikaydı hatta ben kendi sesimi Karadeniz şivesi ile navigasyon sesi olarak yüklemiştim çok ta eğlenceli olmuştu,ayrıca konum kaydetme daha kolaydı ,geçen gün navigasyonu kullanarak bir adrese gittik belki 10 kere yanlış yöne dönüş söyledi,hayatta güvenmiyorum bu haritalara artık,umarım düzelir.
N8 zamanında diğer haritalara bin basardı en basitinden çevrimdışı harita ozelliği

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Bu son yapıda telefon kilitlendi bir defa, soft reset yapmak zorunda kaldım maalesef, L1520 ...

furyzer0

furyzer0

Üye
Bu son yapıda telefon kilitlendi bir defa, soft reset yapmak zorunda kaldım maalesef, L1520 ...
Ben slow son yapıya güncelledim şu an çok garip bir şekilde uzun kullanımda cihaz ısınmıyor oyun denemedim daha ancak normal sosyal medya uygulamalarında ya da internette gezerken bariz bir fark hissettim bir kaç güne tam anlaşılır gerçekten düzelip düzelmediği

Üst Alt