Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skype UWP artık indirilebilir:
Her yerden mesajlaşma özelliği ise bu yaz sonu geliyor.

Son düzenleme:

Nirvana92

Nirvana92

Üye
lumia 525 e yapı 10479 u giydirdim sanki bol geldi.

skynet

Üye
Windows ses kaydedici güncellendi

Bay H

Bay H

Üye
Yazı henüz aktif değil.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14393 (Fast) yayınlandı.

Bay H

Bay H

Üye
Mağaza uygulaması 11607.1000.117 sürümüne yükseltildi. Arayüz küçüklü değişiklikler var.

skynet

Üye
Edge de müzik açıp arka plana aldığımda çalmaya devam ediyor çok iyi

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, afwerker ve ceza87
afwerker

afwerker

Üye
Edge de müzik açıp arka plana aldığımda çalmaya devam ediyor çok iyi
ilk yapılarda olan en sevdiğim özellikti böylece Youtube uygulamasına gerek duymadan müzikleri dinleyebiliyordum

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Kararlılık ve stabilite bu yapıda daha da iyi hale gelmiş.
Mağaza uygulaması da iyileşmiş.
Altyapı çalışması tamamlandıktan sonra makyaj kalıyor.
Popüler uygulamalardan en önemlilerinin sisteme dahil edilmesi ve geliştiricilerin iştahını kabartacak girişimler gerekiyor.
Bunların yanında herkesin WP taraftarı ya a herkesin WP kullanıcısı olması beklenemez.
Bu tarz kimlere ulaşıyorsa, kimlere hitap ediyor ise onlar gelir, ya da buradan diğer platformlara giderler.
Önemli olan şu andaki üç önemli platformun(Android, IOS,WP), kullanıcının yararına olacak şekilde rekabet ortamına çekilmesi.

• Beğen
Tepkiler: ozgunb ve symbianbelle
furyzer0

furyzer0

Üye
Kararlılık ve stabilite bu yapıda daha da iyi hale gelmiş.
Mağaza uygulaması da iyileşmiş.
Altyapı çalışması tamamlandıktan sonra makyaj kalıyor.
Popüler uygulamalardan en önemlilerinin sisteme dahil edilmesi ve geliştiricilerin iştahını kabartacak girişimler gerekiyor.
Bunların yanında herkesin WP taraftarı ya a herkesin WP kullanıcısı olması beklenemez.
Bu tarz kimlere ulaşıyorsa, kimlere hitap ediyor ise onlar gelir, ya da buradan diğer platformlara giderler.
Önemli olan şu andaki üç önemli platformun(Android, IOS,WP), kullanıcının yararına olacak şekilde rekabet ortamına çekilmesi.
Ben aslında sailfish os ve ubuntu touch ın da piyasada olmasını isterim ancak bu saatten sonra arkasında bir dev olmadan büyüyemeyecek hiç bir işletim sistemi gibi geliyor bana

Sent from mTalk using lumia950

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ben aslında sailfish os ve ubuntu touch ın da piyasada olmasını isterim ancak bu saatten sonra arkasında bir dev olmadan büyüyemeyecek hiç bir işletim sistemi gibi geliyor bana
Sent from mTalk using lumia950
Belli mi olur?
Cep telefonlarında nasıl ki dokunma bir devrim yarattı ise,
gelecekte de konuşma ile, göz hareketleri ile ve hatta düşünceyi yansıtma ile devrim yaratanlar ilerleyecektir. ve tabiki çalışmalar yapılıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Redstone güncellemesi ile başlangıç ekranına sabitlediğimiz internet siteleri Microsoft Edge'nin simgesinden kurtularak kendi simgelerine kavuşuyor. Ekran görüntüsünde Skype Önizleme altındaki kutucuklar test etmek amaçlı eklediğim siteler. Sadece tek siteninki dikdörtgen kutucuk olabildi, diğerleri olmuyor, ya en küçük ya da normal kare olabiliyorlar.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dark_13, Murat Alper, flutewoddy ve 4 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Redstone güncellemesi ile başlangıç ekranına sabitlediğimiz internet siteleri Microsoft Edge'nin simgesinden kurtularak kendi simgelerine kavuşuyor. Ekran görüntüsünde Skype Önizleme altındaki kutucuklar test etmek amaçlı eklediğim siteler. Sadece tek siteninki dikdörtgen kutucuk olabildi, diğerleri olmuyor, ya en küçük ya da normal kare olabiliyorlar.
Böylesi çok daha güzel önceki E işaretine uyuz oluyordum.

• Beğen
Tepkiler: furyzer0 ve Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Windows Kamera 2016.715.21 sürümüne güncellenerek panorama özelliğine kavuştu.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: serinaga, dark_13, skynet ve 4 diğerleri
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Android - W10 kırması oldu telefon :D

mehmetisler

mehmetisler

Üye
nasıl oldu oyle o :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Google resmi olarak istemci sunmasa da Google+ servisini Microsoft Edge tarayıcı üzerinden plus.google.com adresinden tüm özellikleri ile kullanabilirsiniz.

dücane

dücane

Üye
"uBlock origin" reklam engelleyicisi Chromium ve Firefox dan sonra Edge icin de portlanmis. Simdilik beta asamasinda olan engelleyici zamanla güncellenecek. Mobile icin gelip gelmeyecegi belli degil

• Beğen
Tepkiler: mp2934, serinaga ve skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 14393'ün son Redstone yapısı olduğu ve bundan gelecek derlemelerin bu yapı üstüne iyileştirmeler içereceği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve serinaga
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün gelen güncelleme ile Outlook Takvim kutucuğu canlı hale geldi:

Üst Alt