ilk yapılarda olan en sevdiğim özellikti böylece Youtube uygulamasına gerek duymadan müzikleri dinleyebiliyordumEdge de müzik açıp arka plana aldığımda çalmaya devam ediyor çok iyi
Ben aslında sailfish os ve ubuntu touch ın da piyasada olmasını isterim ancak bu saatten sonra arkasında bir dev olmadan büyüyemeyecek hiç bir işletim sistemi gibi geliyor banaKararlılık ve stabilite bu yapıda daha da iyi hale gelmiş.
Mağaza uygulaması da iyileşmiş.
Altyapı çalışması tamamlandıktan sonra makyaj kalıyor.
Popüler uygulamalardan en önemlilerinin sisteme dahil edilmesi ve geliştiricilerin iştahını kabartacak girişimler gerekiyor.
Bunların yanında herkesin WP taraftarı ya a herkesin WP kullanıcısı olması beklenemez.
Bu tarz kimlere ulaşıyorsa, kimlere hitap ediyor ise onlar gelir, ya da buradan diğer platformlara giderler.
Önemli olan şu andaki üç önemli platformun(Android, IOS,WP), kullanıcının yararına olacak şekilde rekabet ortamına çekilmesi.
Belli mi olur?Ben aslında sailfish os ve ubuntu touch ın da piyasada olmasını isterim ancak bu saatten sonra arkasında bir dev olmadan büyüyemeyecek hiç bir işletim sistemi gibi geliyor bana
Sent from mTalk using lumia950
Böylesi çok daha güzel önceki E işaretine uyuz oluyordum.Redstone güncellemesi ile başlangıç ekranına sabitlediğimiz internet siteleri Microsoft Edge'nin simgesinden kurtularak kendi simgelerine kavuşuyor. Ekran görüntüsünde Skype Önizleme altındaki kutucuklar test etmek amaçlı eklediğim siteler. Sadece tek siteninki dikdörtgen kutucuk olabildi, diğerleri olmuyor, ya en küçük ya da normal kare olabiliyorlar.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız