Device diagnostic sizde çalışıyor mu çalışıyorsa nasıl çalışıyor ve hangi yapıdasınızmağaza bu haliyle daha güzel olmuş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bilinen sorunlara neden el atsınlar ki ? Ağustos ayında toplu verecekleri güncelleme sonrası yine bir çok saçma sapan sorunlar olacak uğraşmıyorlar.Salyangoz hızında ilerleme mevcutParlaklık ayarı problemli hala neden el atmıyorlar anlamıyorum
Öyle bir alıştık ki! Haftalık Yeni yapı gelmediği zaman kele saydırıyorduk. Kel kaçtı Donna Sakar'a bıraktı kırmızı butonu. Oda bonkör çıktı. Geçen hafta 2 güncelleme verdiSelam olsun herkese, bayadır yoğunluktan bakamadım buraya ne olmuş ya 45 yapı nedir, yapılara doyamamışsınız maşallah![]()

İnşallah bunlar geliyordur ..Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yapı 14376 çok iyi. Bir önceki yapı felaketti. Sürdürülüyor görmekten telefon kullanılmayacak hale gelmişti. Şimdi süper olmuş, geçişler de çok akıcı, sürdürülüyor yazısı da tarih oldu.

yapı 456 yüklü benim 830 da,dün akşamdan beri kararma olmadı şu ana kadar çözmüşler galiba.Lumia 830 da ki ekran kararma problemi çözülmüş diyorlar kullanan var mı 10586.456? Kontrol edebilir mi
mTalk'tan gönderildi
Hiç sıfırlamam. Aylar önce zorunluluktan sıfırladım. Geçen yapıda dediğim gibi sıfırlamayı düşündüm ama yeni yapı gelince gördüm ki sorun yokmuş.Telefon sıfırlayan var mı bu son yapıyı yükledikten sonra ? Artık sıfırlama zamanı geldi de![]()
Hiç sıfırlamam. Aylar önce zorunluluktan sıfırladım. Geçen yapıda dediğim gibi sıfırlamayı düşündüm ama yeni yapı gelince gördüm ki sorun yokmuş.