Aybars1979
Üye
eskiden güncelleme gelmesini bırakın haberi bile burada 15-20 sayfa atlatırdı. şimdi 1 saatten fazla geçmiş yorum yazan bile yok.Yapı 10586.456 (Release Preview) yayınlandı.
eskiden güncelleme gelmesini bırakın haberi bile burada 15-20 sayfa atlatırdı. şimdi 1 saatten fazla geçmiş yorum yazan bile yok.Yapı 10586.456 (Release Preview) yayınlandı.
Yeni bir şey gelmediğini anladı herkes demekkieskiden güncelleme gelmesini bırakın haberi bile burada 15-20 sayfa atlatırdı. şimdi 1 saatten fazla geçmiş yorum yazan bile yok.

Bunlar minor düzeyde güncelleme zaten etkileri ancak bir kaç yapıda bir farkediliyor ancak normal bir kullanıcı o küçük farkları fark etmeyebilir çok ilgilenmediğindenadı güncelleme değişen veya düzelen bişey yok ki
Denetliyorum ama bir şey bulmadıYapı 10586.456 (Release Preview) yayınlandı.

Hocam androide gectim oneririmDenetliyorum ama bir şey bulmadı

Ben sene 2012 den bu tarafa takip ediyorum bir şey göremedim o yüzden akışına bıraktım ☺Bunlar minor düzeyde güncelleme zaten etkileri ancak bir kaç yapıda bir farkediliyor ancak normal bir kullanıcı o küçük farkları fark etmeyebilir çok ilgilenmediğinden
Sent from mTalk using lumia950

Bende öyle bir sorun olmadı hiç, yardımcı olamayacağımBen sene 2012 den bu tarafa takip ediyorum bir şey göremedim o yüzden akışına bıraktım [emoji5]
Üzerine birde son 3 yapıdır şar olma sıkıntısı çekiyor telefon
%60 -70 e kadar normal doluyor sonra birden %100 oluyor telefonu fişten çekiyorum %90 a iniyor.
Kapatıp açıyorum %88-87 gösteriyor tekrar şarja takıyorum %100 ediyorum sonra kullanıyorum
Sözde akıllı telefon işte![]()
birkaç yapışımı kaldı 45. yapıdayız ben adam gibi daha bişi fark edemedim. telmi bozuk yapımı bozuk anlamıyorum artık.Bunlar minor düzeyde güncelleme zaten etkileri ancak bir kaç yapıda bir farkediliyor ancak normal bir kullanıcı o küçük farkları fark etmeyebilir çok ilgilenmediğinden
Ben fark ediyorum eskiden uygulama açışlarına gore 1-2 saniye daha erken açıyor sistem uygulamaları edge de arkaplanda 4-5 sekme bırakıp 30 dakika gezinip geri donduğumde sayfalar yenilenmiyor ya da çok azı yenileniyor multitaskingde artık geçişlerde neredeyse hiç beklemiyoruz orta tuşa basınca telefon sıcakken kasıyordu animasyon artık kasmıyor sıcakken daha hızlı çalışıyor bendeki farklar bunlar en önemlisi de edge çok daha iyi başlara görebirkaç yapışımı kaldı 45. yapıdayız ben adam gibi daha bişi fark edemedim. telmi bozuk yapımı bozuk anlamıyorum artık.
senin elinde 950 benim elimde yüzüstü bırakılmış 925 var fark olması normal ama birkaç yapı önce daha iyiydi şarj konusundaBen fark ediyorum eskiden uygulama açışlarına gore 1-2 saniye daha erken açıyor sistem uygulamaları edge de arkaplanda 4-5 sekme bırakıp 30 dakika gezinip geri donduğumde sayfalar yenilenmiyor ya da çok azı yenileniyor multitaskingde artık geçişlerde neredeyse hiç beklemiyoruz orta tuşa basınca telefon sıcakken kasıyordu animasyon artık kasmıyor sıcakken daha hızlı çalışıyor bendeki farklar bunlar en önemlisi de edge çok daha iyi başlara göre

Windows 10 kararlı sürüm kullanıyorum 830 . Sürdürülüyor yazısıda var arada ekranıp siyah olup açılması da var çok ilginç nedeni ne pekiYapı 14376 çok iyi. Bir önceki yapı felaketti. Sürdürülüyor görmekten telefon kullanılmayacak hale gelmişti. Şimdi süper olmuş, geçişler de çok akıcı, sürdürülüyor yazısı da tarih oldu.
Ekran sorunu genel 830 sorunu. 2 ağustosta gelecek güncelleme ile telefon daha hızlanıyor, en azından şimdilik daha performanslı.Windows 10 kararlı sürüm kullanıyorum 830 . Sürdürülüyor yazısıda var arada ekranıp siyah olup açılması da var çok ilginç nedeni ne peki
yabancı forum sitelerini yada blogları takip ediyorsundur bu ekran problemine bir çözüm gelecek miEkran sorunu genel 830 sorunu. 2 ağustosta gelecek güncelleme ile telefon daha hızlanıyor, en azından şimdilik daha performanslı.
Bu konuda açıklama gelmedi. Gelirse zaten bildiririm burada. Güncelleme geldiği an belli olur zaten nelerin düzeltildiği.yabancı forum sitelerini yada blogları takip ediyorsundur bu ekran problemine bir çözüm gelecek mi
çünkü hiç bişeyi düzeltmediler o yuzden10586.456 nelerin düzeltildiği yayınlanmadı neden