Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye

furyzer0

furyzer0

Üye
eskiden güncelleme gelmesini bırakın haberi bile burada 15-20 sayfa atlatırdı. şimdi 1 saatten fazla geçmiş yorum yazan bile yok.
Yeni bir şey gelmediğini anladı herkes demekki :D

Sent from mTalk using lumia950

yasirtaha

yasirtaha

Üye
adı güncelleme değişen veya düzelen bişey yok ki

furyzer0

furyzer0

Üye
adı güncelleme değişen veya düzelen bişey yok ki
Bunlar minor düzeyde güncelleme zaten etkileri ancak bir kaç yapıda bir farkediliyor ancak normal bir kullanıcı o küçük farkları fark etmeyebilir çok ilgilenmediğinden

skynet

Üye
Son düzenleme:
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Bunlar minor düzeyde güncelleme zaten etkileri ancak bir kaç yapıda bir farkediliyor ancak normal bir kullanıcı o küçük farkları fark etmeyebilir çok ilgilenmediğinden

Ben sene 2012 den bu tarafa takip ediyorum bir şey göremedim o yüzden akışına bıraktım ☺
Üzerine birde son 3 yapıdır şar olma sıkıntısı çekiyor telefon
%60 -70 e kadar normal doluyor sonra birden %100 oluyor telefonu fişten çekiyorum %90 a iniyor.
Kapatıp açıyorum %88-87 gösteriyor tekrar şarja takıyorum %100 ediyorum sonra kullanıyorum
Sözde akıllı telefon işte :D

furyzer0

furyzer0

Üye
Ben sene 2012 den bu tarafa takip ediyorum bir şey göremedim o yüzden akışına bıraktım [emoji5]
Üzerine birde son 3 yapıdır şar olma sıkıntısı çekiyor telefon
%60 -70 e kadar normal doluyor sonra birden %100 oluyor telefonu fişten çekiyorum %90 a iniyor.
Kapatıp açıyorum %88-87 gösteriyor tekrar şarja takıyorum %100 ediyorum sonra kullanıyorum
Sözde akıllı telefon işte :D
Bende öyle bir sorun olmadı hiç, yardımcı olamayacağım

Aybars1979

Aybars1979

Üye

birkaç yapışımı kaldı 45. yapıdayız ben adam gibi daha bişi fark edemedim. telmi bozuk yapımı bozuk anlamıyorum artık.

furyzer0

furyzer0

Üye
birkaç yapışımı kaldı 45. yapıdayız ben adam gibi daha bişi fark edemedim. telmi bozuk yapımı bozuk anlamıyorum artık.
Ben fark ediyorum eskiden uygulama açışlarına gore 1-2 saniye daha erken açıyor sistem uygulamaları edge de arkaplanda 4-5 sekme bırakıp 30 dakika gezinip geri donduğumde sayfalar yenilenmiyor ya da çok azı yenileniyor multitaskingde artık geçişlerde neredeyse hiç beklemiyoruz orta tuşa basınca telefon sıcakken kasıyordu animasyon artık kasmıyor sıcakken daha hızlı çalışıyor bendeki farklar bunlar en önemlisi de edge çok daha iyi başlara göre

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Ben fark ediyorum eskiden uygulama açışlarına gore 1-2 saniye daha erken açıyor sistem uygulamaları edge de arkaplanda 4-5 sekme bırakıp 30 dakika gezinip geri donduğumde sayfalar yenilenmiyor ya da çok azı yenileniyor multitaskingde artık geçişlerde neredeyse hiç beklemiyoruz orta tuşa basınca telefon sıcakken kasıyordu animasyon artık kasmıyor sıcakken daha hızlı çalışıyor bendeki farklar bunlar en önemlisi de edge çok daha iyi başlara göre

senin elinde 950 benim elimde yüzüstü bırakılmış 925 var fark olması normal ama birkaç yapı önce daha iyiydi şarj konusunda

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14376 çok iyi. Bir önceki yapı felaketti. Sürdürülüyor görmekten telefon kullanılmayacak hale gelmişti. Şimdi süper olmuş, geçişler de çok akıcı, sürdürülüyor yazısı da tarih oldu.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
mağaza bu haliyle daha güzel olmuş. :oke:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

mehmetisler

mehmetisler

Üye
Yapı 14376 çok iyi. Bir önceki yapı felaketti. Sürdürülüyor görmekten telefon kullanılmayacak hale gelmişti. Şimdi süper olmuş, geçişler de çok akıcı, sürdürülüyor yazısı da tarih oldu.
Windows 10 kararlı sürüm kullanıyorum 830 . Sürdürülüyor yazısıda var arada ekranıp siyah olup açılması da var çok ilginç nedeni ne peki

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 kararlı sürüm kullanıyorum 830 . Sürdürülüyor yazısıda var arada ekranıp siyah olup açılması da var çok ilginç nedeni ne peki
Ekran sorunu genel 830 sorunu. 2 ağustosta gelecek güncelleme ile telefon daha hızlanıyor, en azından şimdilik daha performanslı.

mehmetisler

mehmetisler

Üye
Ekran sorunu genel 830 sorunu. 2 ağustosta gelecek güncelleme ile telefon daha hızlanıyor, en azından şimdilik daha performanslı.
yabancı forum sitelerini yada blogları takip ediyorsundur bu ekran problemine bir çözüm gelecek mi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yabancı forum sitelerini yada blogları takip ediyorsundur bu ekran problemine bir çözüm gelecek mi
Bu konuda açıklama gelmedi. Gelirse zaten bildiririm burada. Güncelleme geldiği an belli olur zaten nelerin düzeltildiği.

mehmetisler

mehmetisler

Üye
10586.456 nelerin düzeltildiği yayınlanmadı neden

skynet

Üye
Bu saçma sorun benim cihaza mı özel anlamadım Skype video uygulamasını açtığımda telefonun kamera bozuluyor :@
Sıfırlama da işe yaramadı :@

Üst Alt