Kendileride biliyor neyin ne olduğunuResimde maşallah masanın üstü iphone 6s+ kaynıyor [emoji3]
mTalk'tan gönderildi
Yapı 14379 (Fast) yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öyle demeyin arkadaşlar bunlar hep sistem için. Kopya çekicek bi yer lazım ordan bakıyorlar. Bakıyorlar ama kapasite olmadığı için sadece bakıyorlarKendileride biliyor neyin ne olduğunu
920 Redsone mTalk'tan gönderdi

Bu haftasonu izinliymişler ondan bu yapıyı yayınlamışlarBunlar artık bir satır kod yazsalar build edip yayınlıyorlar. Bu kadarına da gerek yoktu bence. Biraz da alın size build der gibi bir halleri var![]()
dostum sil baştan yükleSon yapıyı kullanıyorum. Cihaz Lumia 830 Facebook Beta ( Microsoft ) 755 mb
Facebook Beta ( Facebook ) 567 mb yer kaplıyor. Sizde de aynı mı ? İkisi neredeyse 1.5 gb yer kaplıyor
Aha bu hafta da 2 oldu. Donna senin canını yerim benYapı 14379 (Fast) yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Depolamamada geçici dosyalar ne kadar gösteriyor?Son yapıyı kullanıyorum. Cihaz Lumia 830 Facebook Beta ( Microsoft ) 755 mb
Facebook Beta ( Facebook ) 567 mb yer kaplıyor. Sizde de aynı mı ? İkisi neredeyse 1.5 gb yer kaplıyor
12 mbDepolamamada geçici dosyalar ne kadar gösteriyor?
Sent from mTalk using lumia950
Belki geçici dosyaları silince olur diye düşünmüştüm ama demek ki olmuyor
Windows 10 için kaldırıldıhere mapsi bu günlerde deneyen varmı hiç demin 1020 de wp8.1 de harita uyuglaması araken magazada here gördüm indirdim kurdum uygulama açıldı hatta haritaları güncellendi daha sonra her şey normal gibi kullanabildim anlamadım bende kaldırılmamışmıydı bu
Güncelleme alamaması için yamalanmış xap dosyalarıyla W10 üzerinde de çalışıyor ben kullanıyorum.here mapsi bu günlerde deneyen varmı hiç demin 1020 de wp8.1 de harita uyuglaması araken magazada here gördüm indirdim kurdum uygulama açıldı hatta haritaları güncellendi daha sonra her şey normal gibi kullanabildim anlamadım bende kaldırılmamışmıydı bu
nasıl yükledin anlatabilirmisin bende yüklimGüncelleme alamaması için yamalanmış xap dosyalarıyla W10 üzerinde de çalışıyor ben kullanıyorum.