Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Groove Müzik güncellendi.

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Bunlar artık bir satır kod yazsalar build edip yayınlıyorlar. Bu kadarına da gerek yoktu bence. Biraz da alın size build der gibi bir halleri var :D

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Burası önemli bence;

REMINDER: We have changed the backup format for Windows 10 Mobile devices to reduce the size of the backup stored in OneDrive. As a result, if you do a backup on a device running the latest Windows 10 Mobile Insider Preview builds and move back to the released version of Windows 10 Mobile (Build 10586) and restore from your backup – your Start screen layout won’t restore and remain the default Start layout. Your previous backup also gets overwritten. If you need to go back to Build 10586 temporarily, once you are on Build 10586 you should disable backup so it doesn’t overwrite the good backup from Windows 10 Mobile Insider Preview builds.
Read more at

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Kendileride biliyor neyin ne olduğunu

920 Redsone mTalk'tan gönderdi
Öyle demeyin arkadaşlar bunlar hep sistem için. Kopya çekicek bi yer lazım ordan bakıyorlar. Bakıyorlar ama kapasite olmadığı için sadece bakıyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
furyzer0

furyzer0

Üye
Bunlar artık bir satır kod yazsalar build edip yayınlıyorlar. Bu kadarına da gerek yoktu bence. Biraz da alın size build der gibi bir halleri var :D
Bu haftasonu izinliymişler ondan bu yapıyı yayınlamışlar

Sent from mTalk using lumia950

Bay H

Bay H

Üye
Bildiğiniz gibi Redstone 2 için Nisan-Mayıs iddiaları var ve ara ara güncellemeye dair bilgiler geliyor.

Şimdi Redstone 3 olarak bir güncellemenin daha yıl sonlarına doğru bizleri beklediği belirtiliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: lumiacı ve Esendağlı
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Rs sürümündeki fotoğraflar uygulamasının appx dosyasını bulabilen var mı?
10586daki fotoğrafların atmasını bi çözemediler 14295 sürümünü yüklediğimde sorun yoktu ama artık rs yüklenmiyor 512lere.
Whatsapp hariç başka uygulamalarla fotoğraf paylaşamıyorum daha eski appx sürümleride olabilir bulan varsa paylaşabilirse çok iyi olur.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne zaman oldu bilmiyorum ama alttaki tarih 2016 olmuş. Geçen gün soranlar olmuştu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: afwerker, Esendağlı ve onursarii
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Son yapıyı kullanıyorum. Cihaz Lumia 830 Facebook Beta ( Microsoft ) 755 mb
Facebook Beta ( Facebook ) 567 mb yer kaplıyor. Sizde de aynı mı ? İkisi neredeyse 1.5 gb yer kaplıyor

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Facebook Beta ( Facebook ) 567 mb yer kaplıyor. Sizde de aynı mı ? İkisi neredeyse 1.5 gb yer kaplıyor
dostum sil baştan yükle

furyzer0

furyzer0

Üye
Depolamamada geçici dosyalar ne kadar gösteriyor?

Sent from mTalk using lumia950

4MaGuS

4MaGuS

Üye
here mapsi bu günlerde deneyen varmı hiç demin 1020 de wp8.1 de harita uyuglaması araken magazada here gördüm indirdim kurdum uygulama açıldı hatta haritaları güncellendi daha sonra her şey normal gibi kullanabildim anlamadım bende kaldırılmamışmıydı bu

Son düzenleme:

skynet

Üye
here mapsi bu günlerde deneyen varmı hiç demin 1020 de wp8.1 de harita uyuglaması araken magazada here gördüm indirdim kurdum uygulama açıldı hatta haritaları güncellendi daha sonra her şey normal gibi kullanabildim anlamadım bende kaldırılmamışmıydı bu
Windows 10 için kaldırıldı

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Güncelleme alamaması için yamalanmış xap dosyalarıyla W10 üzerinde de çalışıyor ben kullanıyorum.

Üst Alt