Mağaza güncellendi.
sıfırlamak en güzel çözüm. Bende de hiç güncelleme görünmüyordu sıfırlamak çözüm oldu.Hayret hiçbir güncellemeyi almaz oldu benim cihaz, bende yine birşey yok![]()
14332 olması lazım fast i seçecektiniz rs için ...son sürüm numarası nedir? Şuan telefona 10.0.14295.1005 bu sürüm iniyor. insider slow seçtim diğer seçeneği mi seçmem lazımdı?
cihazınızla uyumlu değil diyor.Lumia Camera mağazadan indirilebilir hale gelmiş. Erken sevinmenin sonucuYine kullanılamıyor. Tek kullanımlık.
Kurdum ilk açılışta çalıştı tek. Sizin cihazların Lumia Camerası farklı zaten, o görünmüyor olabilir.cihazınızla uyumlu değil diyor.
aynenKurdum ilk açılışta çalıştı tek. Sizin cihazların Lumia Camerası farklı zaten, o görünmüyor olabilir.
çift tıkla uyandırma derken şuan kullandığımız neWindows 10 Mobile cihazlar için çift tıkla uyandırma özelliği gelebilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çift tıkla uyandırma derken şuan kullandığımız ne
Bizde var. Windows 10 ile satışa çıkan modellerde(550, 650, 950, 950 XL) çift dokunma ile uyandırma ve eldiven ile kullanım yok.çift tıkla uyandırma derken şuan kullandığımız ne
Şaka olmalıBizde var. Windows 10 ile satışa çıkan modellerde(550, 650, 950, 950 XL) çift dokunma ile uyandırma ve eldiven ile kullanım yok.
950xl gibi bir cihazda çift tıkla uyandırma "YOK" ne demek. İlk defa duyuyorum 
Çünkü Microsoft'un stratejisi '3 yıl önce çıkan telefonlarımızda olan özelliği neden yeni cihazlara da ekleyelim ki?'Şaka olmalı950xl gibi bir cihazda çift tıkla uyandırma "YOK" ne demek. İlk defa duyuyorum
![]()