Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbelle

symbianbelle

Üye

onursarii

Üye
Bence 10586 ile Redstone yapılarının konuları ayrılsın. Kim ne hakkında konuşuyor belli olmuyor. :)

• Beğen
Tepkiler: dark_13, BLasTeaR ve gardi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence 10586 ile Redstone yapılarının konuları ayrılsın. Kim ne hakkında konuşuyor belli olmuyor. :)
İyi olur fakat kimse dikkat etmiyor. Kararlı sürüm kullananlar bile konusu olmasına rağmen buraya yazıyor. Hatta herkes tüm sorunlarını burada konuşmaya çalışıyor :ehe O yüzden şimdilik böyle devam etmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, dark_13 ve Murat.Demir
erhanercan

erhanercan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Aybin.Kilic
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ben halen 8.1´deyim ve telefonu her actigimda SD kart tara uyarisi aliyorum. SD karti formatladim, sorun yinede devam ediyor
İster Windows 10 da kullanın isterseniz 8.1 de...
Telefonlarda kullanılan SD Kartların, kaliteli ve iyi markalardan seçilmesi gerekir.
Kullanım alışkanlıkları, kartların zarar görmesi, kartların formatlama opsiyonları, dolu-boş oranları gibi bir çok şey kullanıma etki eder.
Diğer yandan eğer mümkün ise(dahili hafıza yeterli ise), uygulamaların SD kart üzerine değil de, dahili hafızaya kaydedilerek kullanılması tercih edilmelidir.
Şöyle bir yol deneminizde fayda var.
1- SD kartı telefondan çıkarın(Uygulama var ise telefondaki dahili hafızaya aldıktan sonra),
2- SD kart üzerindeki tüm kayıtlarınızı bilgisayarda bir yere copyalayın.
3- Bilgisayarda SD Kartı formatlayın.
Bu işlemden sonra bilgisayardaki arşivlediğiniz bilgileri SD karta kopyalayın ve telefona takın.
Eğer yine işe yaramaz ise SD kartı değiştirin :))

• Beğen
Tepkiler: dücane
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ben halen 8.1´deyim ve telefonu her actigimda SD kart tara uyarisi aliyorum. SD karti formatladim, sorun yinede devam ediyor
Ben 8.1deyken hiç hatırlamıyorum SD kart taraması uyarısı aldığımı. W10da 10586 ile sd kart sapıttı her resette uyarı veriyor, sd karttaki uygulamalar yavaş açılıyor ve daha sık çöküyor, sd karta video kaydederken kamera genelde çöküyor, sd karttaki resimlere bakarken galeri çöküyor falan. 10586dan önceki yapılarda hiç başıma gelmedi bu tür şeyler. Redstone yapılarındada aynı sorunu yaşadım aynı 2 kere yüklemiştim biri ilk rs sürümüydü diğeride 14295ti. Muhtemelen firmware güncellemesi gerekiyor.

furyzer0

furyzer0

Üye
@bluetr sd kartın classı ve hızı düşük olabilir

Sent from mtalk using lumia 950

.BlueTR

.BlueTR

Üye
@bluetr sd kartın classı ve hızı düşük olabilir

Class 10 kart orijinal Samsung. 8.1de sorunsuzdu ve 10586dan önce de hiç SD kartla ilgili sorun yaşamadım. Karttan Windows, Os X kurulumu falanda yaptım usb 3.0 flashla aynı hızda gerçekleşti kurulum. Aynı kartı Z1de denedim 4k video kaydettim, pcde hız testi yaptım hızda sorun yok.
Class 4 Sandisk var onda da aynı şekilde bence hızıyla ilgili değil. Başka SD kart bulursam deneyeceğim.
Kapalı şarj etme:

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, BLasTeaR ve Rock Ve Roll
dakamon

dakamon

Üye
Win10 un 10586 sürümünde kameradan atma hatta hiç girmeme devam ediyor. Lumia 640XL. Lumia alırken 200 defa düşünün.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Win10 un 10586 sürümünde kameradan atma hatta hiç girmeme devam ediyor. Lumia 640XL. Lumia alırken 200 defa düşünün.
SD kart kullanıyorsanız video ve fotoğraf kaydetme konumunu telefon yapıpta deneyin. Düzelir gibi oluyor ama 4-5 video kaydından sonra yine sapıtıyor bende.

dakamon

dakamon

Üye
SD kart kullanıyorsanız video ve fotoğraf kaydetme konumunu telefon yapıpta deneyin. Düzelir gibi oluyor ama 4-5 video kaydından sonra yine sapıtıyor bende.
Evet sd kart kullanıyorum fakat bu çözüm değil çözüm MS nin bu sorunu çözmesi. 4 yıldır sorunları kendimiz çözmeye çalışıyoruz hiç MS sorun çözmüyor. Yanlış anlama sana sitem etmiyorum :)
Dediğin gibi yaptım sonuç aynı

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Evet sd kart kullanıyorum fakat bu çözüm değil çözüm MS nin bu sorunu çözmesi. 4 yıldır sorunları kendimiz çözmeye çalışıyoruz hiç MS sorun çözmüyor. Yanlış anlama sana sitem etmiyorum :)

Dediğin gibi yaptım sonuç aynı
10586da başladı dimi bu olay? Bende çünkü 10586dan önce yoktu şimdi hem galeri hemde kamera çöküyor sık sık.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Viber uygulaması da evrensel oldu:
(Önceden betaya kayıt olmuştum)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Son yapıdan sonra şarj baya iyi mi oldu bana mı öyle geliyor?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Numarası yüksek Redstone yapılar lazım bize bunlar değil :D

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Viber uygulaması da evrensel oldu:
(Önceden betaya kayıt olmuştum)

ben de kaydoldum ama mail gelmedi. Nasıl yüklerim?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
fast / slow / release ?

furyzer0

furyzer0

Üye
Fast ve slow artık redstone build ondan relase dir

Üst Alt