Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
@afwerker ısınma sorunu var 950 ve xl da malum snapdragon yükledikten sonra telefonu kapat bekle ya da hızlı soğumasını istiyorsan buzdolabına koy soğudu mu eskisi kadar hızlı oluyor ama ısınınca gözle görûlûr yavaşlama oluyor bendeki l950 de

mTalk'tan gönderildi
cihazda bu saydığım oyunlar olmadan 40-50 civarı program ve oyun varken sorun yoktu. Isınmada yok ılıma var hafiften ama bunları yükledikten sonra cihaz kafayı yemiş gibi donuyor bazen

furyzer0

furyzer0

Üye
Bilmiyorum anormal bir durum olduğunu düşünüyorum. Eğer imkanınız varsa yedekleyio sıfırlamanızı tavsiye ederim

mTalk'tan gönderildi

Ali_KRKY

Üye
bu oyunların hepsi ciddi hafıza kaplıyor hafızada yer azalmışsa sorun bundan kaynaklanıyor olabilir tabi hafıza kartı kullanmıyorsanız.

afwerker

afwerker

Üye
Bilmiyorum anormal bir durum olduğunu düşünüyorum. Eğer imkanınız varsa yedekleyio sıfırlamanızı tavsiye ederim

mTalk'tan gönderildi
insiderken denedim aynı sıfır kararlı yükledim yine aynı.
bu oyunların hepsi ciddi hafıza kaplıyor hafızada yer azalmışsa sorun bundan kaynaklanıyor olabilir tabi hafıza kartı kullanmıyorsanız.
32gb class 10 hafıza kartı var uyg hafıza kartından diye tahmin ettim tele yükledim yine aynı boş alan baya var

mp2934

mp2934

Üye
sıfırlamadan sonra fotoğraflar kutucuğunu bir türlü saydam hale getiremedim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fimler ve TV(3.6.1976.0 > 3.6.2078.0) güncellendi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Filmler ve TV >>>
Bende bulamadı güncellemeyi :allalla:
Bende de bulamadı. 3.6.1976.0 sürümünde. Herhalde yarın bizim cihazlara düşer gibime geliyor. Bölge , mağaza vs vs etki ediyor galiba!

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Office Lens uygulaması evrensel olarak yolda!
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, 4MaGuS, serinaga ve 3 diğerleri
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Alamamanız normal :) İlk üst sürümler alıyor, sonuçta en sorunlu sürümü test ediyoruz, bu da hakkımız :ehe
Hep beta beta canımıza okudu. Biraz stabil takılıyorum şimdilik (15-20 gün önce telefon çöktü, uzun uğraşlarla geri açtım ve 8.1 cyandan win10 a uzun bi yoldan geldim)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
erhanercan

erhanercan

Üye
Şu device recovery tool üzeriden adam gibi win 10 sürümünü ne zaman verecekler acaba.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu device recovery tool üzeriden adam gibi win 10 sürümünü ne zaman verecekler acaba.
Device recovery toplam üzerinden Windows 10 Mobile vermeyebilirler. Çünkü Windows Phone 8.1'den yğkseltenlerbiçin geri dönüş yolunu açık bırakacaklar.

erhanercan

erhanercan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Murat.Demir
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Değişimden gelen cihazımı sattım. Alan kişiye verirken Stabil diye verilen sürümü yükledim. Dün geldi messenger internetle alakalı hata veriyor. Resim seçince galeride bulamıyor yükleniyor diyor kalıyor. Kendisi azerbaycanlı rusların facebook tarzı bi sosyal paylaşım uygulaması var orda resim göndercek aynı sorun devam ediyor. Kaldırdım uygulamaları tekrar yükledim düzelmedi. Bi de durduk yere donuyor falan diyordu. Bi iki kere bende de oldu. Şimdi bunun neresi stabil sürüm? Geçen bi arkadaş yazmıştı stabil sürümde kalıcam ben diye ona özel mi vermişler güncellemeyi? Bu olayın bi çözümü var mı? Format dışında.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Groove Müzik(3.6.1886.0 > 3.6.2078.0) ve Outlook Posta ve Outlook Takvim güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve dark_13

skynet

Üye
Mağaza güncellendi.

Üst Alt