Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

atakanakata

atakanakata

Üye
yeni facebook uygulaması pc için çıktı ve gayet iyi olmuş.
sırada mobile taraf var merakla bekliyoruz

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Facebook, Messenger ve Instagram(sadece mobil) uygulamaları Windows 10 için resmi olarak indirmeye sunuldu. Yeni Facebook ve Messenger uygulaması Windows 10 Mobile için yıl sonunda indirmeye sunulacak.
Yıl sonu mu???
Dalga geçiyorlar galiba.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son güncellemelerden sonra Instagram baya bir sorunsuz çalışıyor.
Canlı yorum yüklenme özelliği süper.
link verirseniz eve gidince kursam pcye :) ya da aratınca çıkıyor mu? yoksa eski facebook üzerine mi güncelleme olarak verdiler? nedir bunun aslı? :)
Eski Facebook'a güncelleme geldi.
Aslında sorun olmaması lazım ama kullanmadığım için bilemiyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulama linkleri paylaşırmısın acaba

Messenger gün içinde indirmeye sunulacak.

• Beğen
Tepkiler: dark_13
4MaGuS

4MaGuS

Üye

Messenger gün içinde indirmeye sunulacak.
bende mesengerı kurmaya çalışıyorum bulmuyorda o yüzden sormuştum facebook cidden süper olmuş tarayıcıdan falan kat kat hızlı bence hem sadece hoş, facebook içinden de girmeye messenger kurmaya çalıştığımda eski mobil uygulamasına yönlendiriyor şuan

mami_61_29

mami_61_29

Üye
slm arkadaşlar 242 li yapıyı kuracağım da telefon güncellemeyi bulmuyor.insider programına giriyorum size uygun yapı yok diyor neden acaba.218 li yapıyı kullanıyorum tlf l820.telefonuma root tool kurmuştum ondan mı acaba ne yapmam gerek

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar 242 li yapıyı kuracağım da telefon güncellemeyi bulmuyor.insider programına giriyorum size uygun yapı yok diyor neden acaba.218 li yapıyı kullanıyorum tlf l820.telefonuma root tool kurmuştum ondan mı acaba ne yapmam gerek
Release Preview seçmelisiniz. Görmezse yaptığınız bir şey engel oluyordur.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Release Preview seçmelisiniz. Görmezse yaptığınız bir şey engel oluyordur.
seçim ekranı gelmiyor ki sürüm yok diyor size uygun,telefonu sıfırlasam düzelir mi yine sürüm yok der mi

Son düzenleme:
atakanakata

atakanakata

Üye
Yandex de güncellenmiş. arayüzü değişmiş.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
arkadaşlar 218 li yapıyı kullanıyorum telefonu sıfırlamıştım 242 li yapıyı kurmak için w.insiderı kurdum ama sürüm yok diyor yani hızlı yavaş release preview seçenekleri gelmiyor şimdi yine sıfırladım teli ilk insiderı kurdum yine aynı yardım edin lütfen

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Messengerda hala arama yok. Şaka gibi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 PC için Messenger:

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve 4MaGuS
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uzunu paylaşılmamıştı.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve afwerker
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Facebook kullanmıyorum zaten. Skype varken hepsi gereksiz.
bende skype kullanıyorum ama uygulamalarını sevmiyorum uwp gelse iyi olacak gibi, şuan pc masaüstü sürümü sevmiyorum tarayıcıda iyi değil mobildeki zaten ayrı bir şey

afwerker

afwerker

Üye
Uzunu paylaşılmamıştı.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence bizden önce samsung'da yada iphonede görürsek şaşırmayalım.Adamlar yaptıklarını reklamla göstermekten acizler.

Bugun bi deneme yaptım 950 xl kararlı sürümde
Age of empires- Asphalt 8-asphalt overdrive- assasin's creed - dungeon hundter 4-5 Modern Combat 4-5 oyunlarını yükledim. Telefon yavaşladı ve Başlangıçtaki karo simgelerinde gec gelme sorunları oluştu.8.1 Lumia 1520 de bu sorun yoktu. 1520 den tek farkı bana göre iris ve kamera performansı başka bişey değil.

furyzer0

furyzer0

Üye
@afwerker ısınma sorunu var 950 ve xl da malum snapdragon yükledikten sonra telefonu kapat bekle ya da hızlı soğumasını istiyorsan buzdolabına koy soğudu mu eskisi kadar hızlı oluyor ama ısınınca gözle görûlûr yavaşlama oluyor bendeki l950 de

mTalk'tan gönderildi

Üst Alt