10586.218Hangi sürümü kullanıyorsunuz?
Yıl sonu mu???Facebook, Messenger ve Instagram(sadece mobil) uygulamaları Windows 10 için resmi olarak indirmeye sunuldu. Yeni Facebook ve Messenger uygulaması Windows 10 Mobile için yıl sonunda indirmeye sunulacak.
Canlı yorum yüklenme özelliği süper.Son güncellemelerden sonra Instagram baya bir sorunsuz çalışıyor.
Eski Facebook'a güncelleme geldi.link verirseniz eve gidince kursam pcyeya da aratınca çıkıyor mu? yoksa eski facebook üzerine mi güncelleme olarak verdiler? nedir bunun aslı?
![]()
Aslında sorun olmaması lazım ama kullanmadığım için bilemiyorum.10586.218
uygulama linkleri paylaşırmısın acaba
bende mesengerı kurmaya çalışıyorum bulmuyorda o yüzden sormuştum facebook cidden süper olmuş tarayıcıdan falan kat kat hızlı bence hem sadece hoş, facebook içinden de girmeye messenger kurmaya çalıştığımda eski mobil uygulamasına yönlendiriyor şuanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Messenger gün içinde indirmeye sunulacak.
Release Preview seçmelisiniz. Görmezse yaptığınız bir şey engel oluyordur.slm arkadaşlar 242 li yapıyı kuracağım da telefon güncellemeyi bulmuyor.insider programına giriyorum size uygun yapı yok diyor neden acaba.218 li yapıyı kullanıyorum tlf l820.telefonuma root tool kurmuştum ondan mı acaba ne yapmam gerek
seçim ekranı gelmiyor ki sürüm yok diyor size uygun,telefonu sıfırlasam düzelir mi yine sürüm yok der miRelease Preview seçmelisiniz. Görmezse yaptığınız bir şey engel oluyordur.
Arama gene yokWindows 10 PC için Messenger:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Whatsapp 1.5 ay gecikmeyle getirdi, facebook 3 yıldır getiremedi.Arama gene yok![]()
Facebook kullanmıyorum zaten. Skype varken hepsi gereksiz.Arama gene yok![]()
bende skype kullanıyorum ama uygulamalarını sevmiyorum uwp gelse iyi olacak gibi, şuan pc masaüstü sürümü sevmiyorum tarayıcıda iyi değil mobildeki zaten ayrı bir şeyFacebook kullanmıyorum zaten. Skype varken hepsi gereksiz.
bence bizden önce samsung'da yada iphonede görürsek şaşırmayalım.Adamlar yaptıklarını reklamla göstermekten acizler.Uzunu paylaşılmamıştı.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız