papakudioflu
Emekli Yönetici
durduğu yerde ısınma yok ama 4.5G ile baya bir ısınma var lumia 930'da.Son yapıda durduğu yerde telefonun ısınması bugün başladı. Eski günlere geri dönüyor![]()
durduğu yerde ısınma yok ama 4.5G ile baya bir ısınma var lumia 930'da.Son yapıda durduğu yerde telefonun ısınması bugün başladı. Eski günlere geri dönüyor![]()

Ugulamayı ben yükledim, fakat resim değişmiyor. Günlük windows spotlight diyorum değişmiyor.Dynamic themeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu uygulama ile hemen hemen aynısını yapabiliyoruz şuan da. Windows Spotlighttan görüntüler gösterebiliyor ve her fotoyu telefonda bir klasörde turuyor hem bing hem spotlight. Üstelik günlük olarak hem arka planı hem de kilit ekranını değiştirebiliyor.
uygulamanın ayarlarına girip değiştirmesini istediğiniz bölümleri aktive edin günde en az 1 kere hem başlangıç ekranı hemde kilit ekran resmini değiştiriyor. açıkçası bende telde yüklü idi gayet iyi çalışıyordu elefonu sıfırladıktan sonra yükledim yeniden ama aktive etmedim.Ugulamayı ben yükledim, fakat resim değişmiyor. Günlük windows spotlight diyorum değişmiyor.
Uygulama oldukça başarılı. Hatta Build Geliştirici Konferansında duyurulan özellikleri de adapte etmeye başlamışlar.Ugulamayı ben yükledim, fakat resim değişmiyor. Günlük windows spotlight diyorum değişmiyor.
Zor soğudu. Önceden sadece uçak moduna alınca soğurdu.durduğu yerde ısınma yok ama 4.5G ile baya bir ısınma var lumia 930'da.
Genel bir sorun düzelmez şimdilik.Arkadaşlar, L1520 son sürüm yüklü, dün telefonu sıfırladım ve sonuç bu76 Uygulama ikinci defa yüklenmeyi bekliyor, bakalım düzelecek mi ?
Akademi rs durumunu bende normal sürüm sonnyapida ısınma sorunu bariz bir şekilde azaldı çünkü. Eskiden çayır cayır olurdu şimdi isinsada kendi kendine soğuyor ozellikle dikkat ettim. Eskide yapılarda telefonu bırakıyorum patlar diye korkudan şimdi aralıksız devam ediyorum işleme.Zor soğudu. Önceden sadece uçak moduna alınca soğurdu.
Son yapıda durduğu yerde telefonun ısınması bugün başladı. Eski günlere geri dönüyor![]()
çok zorlamazsa idare edeceğim artık, yoksa 8.1'den stabil sürüm yolu görünüyor ...sürekli res atıyormuş xda da yazmışlar ben yüklemedim o yüzden 10586.218e geçtim dönüpSon yapıyı hileyle yükleyebilen oldu mu? 14295 geldi en son devamı yok.
Benim dediğim durduğu yerde ısınması ve şarjı su gibi içmesi. Kararlı sürümde sıkıntı yok zaten.Akademi rs durumunu bende normal sürüm sonnyapida ısınma sorunu bariz bir şekilde azaldı çünkü. Eskiden çayır cayır olurdu şimdi isinsada kendi kendine soğuyor ozellikle dikkat ettim. Eskide yapılarda telefonu bırakıyorum patlar diye korkudan şimdi aralıksız devam ediyorum işleme.
Bir sonraki yapıda düzelir. Bende de 2 uygulama böyle. Dert etmiyorum şimdilik.Sırf bu yüzden sıfırladım telefonu, bu defa hepten kafayı yediçok zorlamazsa idare edeceğim artık, yoksa 8.1'den stabil sürüm yolu görünüyor ...
Evet gördüm ama snapdragon 400de deneyen olmamış sanırım daha. Sd400 destekleniyor 640ta 735te falan var sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama 14322 gelmiyor bi türlü.sürekli res atıyormuş xda da yazmışlar ben yüklemedim o yüzden 10586.218e geçtim dönüp
Konudan silinen mesajımızın hangi mesaj olduğunu görme şansımız yok mu? @papakudioflu
Kaç mesajınızı sildim bilmiyorum ama silinen mesajlarınızdan biri aşağıdadır. Bu mesaj kısa bir süre gösterimde kalacaktır.Konudan silinen mesajımızın hangi mesaj olduğunu görme şansımız yok mu? @papakudioflu