Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
arkadaşlar 950xl mi ilk aldığım güne döndürmek istiyorum recovery tool programı hata veriyor kuramıyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
Verdiği hatayı yazar mısınız?

salihoglu1

Üye
Zaten resmi olarak w10 da gelmedi 820 ye. Ve insider olarak ta en fazla 10586 sürümlerini yükleyebilecek 820
O zaman bu angut ms neden hala insider yapı yayınlıyor bizim için, anlamış değilim

• Beğen
Tepkiler: ON9

gkhntlbs

Üye
karma değer hatası veriyor bir türlü yüklenmiyor :(

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
karma değer hatası veriyor bir türlü yüklenmiyor :(
Bir çok konuda değerlendirme yapacağım.
Bunları tek tek denemelisiniz.
1. Öncelikle ayarlar kısmından telefonu yedekleyiniz..
2. Telefona sonradan yüklemiş olduğunuz uygulamaların bir çoğunu(hatta hepsini) AKILLI VERİ aracılığıyla Uninstall yapınız.
3. Yükleme yaptığınız Masaüstü ya da Dizüstü bilgiyarı değiştirerek yeniden deneyiniz.
4. Microsoft Recovery Tool uygulamasının güncel olmasını dikkat ediniz, güncel değil ise güncelleyiniz..
5. Yükleme yaptığınız bilgisayarı(Şayet dizüstü ise) başka bir yerde WIFI ye bağlayarak yaptığınız dönüş işlemini tekrar deneyiniz.
6. Tüm bunlar bir işe yaramadı ise.. Önce cep telefonunuzu kapalı iken FONKSIYON TUŞLARI yardımı ile sıfırlayınız..
Ardından da sistem dışı güncellemeleri değil de sisteme ait güncellemeleri yaptıktan sonra(Ses, internet vs.) kapatıp açınız ve tekrar M.Recovery tool aracılığıyla 8.1'e geri dönmeyi gerçekleştiriniz.

Şimdilik aklıma bunlar geldi.

Lumia Recovery Tool İçin Öneriler
  • Bilgisayarda en az Microsoft Windows 7 ya da sonrası.
  • Cep telefonunda en az 4 GB boş yerin olması.

gkhntlbs

Üye
şimdi şöyle bir durum var benim telefonum 8.1 e dönmeyebilir 950 xl olduğu için

gkhntlbs

Üye
Bu verdiğin linke baktım ama o sayfa açılmıyor teşekkürler

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
El ve düşünce alışkanlığı olmuş..
8.1 den amacım telefonu ilk günkü yazılıma geri döndürmek.. Yani aldığın andaki fabrika değeri...

Başka bir sıfırlama yöntemi(öncelikle mevcut kurulumu sıfırlama işlemi yapıyor..bu kurulumdan sonra Mic.Softvery recovery tool. aracılığıyla ilk aldığınız yazılıma geri dönebilirsiniz.. Bunun için de;
Cep telefonu kapalı iken;
1- Ses kısma tuşuna basınız ve o basılı iken telefonun POWER(GÜÇ) tuşuna basınız...
Telefon titreyince POWER tuşuna basmayı bırakın ve SES KISMA tuşuna basmaya devam edin..
Ekranda ÜNLEM ! işareti gelinceye kadar devam edin.. işaret gelince bırakın..
2- 1 kez SES AÇMA Tuşuna basın ve bırakın
3- 1 kez SES KISMA tuşuna basın ve bırakın
4- 1 kere GÜÇ tuşuna basın ve bırakın
5- 1 kez ses KISMA tuşuna basın ve bırakın...
Bu işlemlerden sonra tefon kapanıp açılaıcak ve sıfırlama işlemine başlayacaktır.
Bu işlem bittikten sonra, fabrikasyon ayarlarında iken.. öncelikle sistem güncellemelerini yapın..
ARdından da telefonu kapatıp açın. Bu işlem telefondaki sorunları önemli ölçüde giderecektir ve sonra da MSRT aracılığıyla fabrika ayarlarına geri döndürebilirsinzb

Son düzenleme:

gkhntlbs

Üye
Bende hata veriyor?
telefonumu ilk aldığım haline döndürmek için başka bir çözüm yokmu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende hata veriyor?
Karma değer hatası indirme sırasında oluşan dosya bozukluğu nedeni ile veriyor. Bu da genellikle Superonline gibi servis sağlayıcıları üzerinden yapılan indirmelerde oluşur. Farklı bir ağa bağlanın ya da sınırsız intwenetşnşz varsa telefondan hotspot açın.

gkhntlbs

Üye
deneyelim bakalım inşallah olur
Olmuyor Olmuyorrrrrrrrrrr kafayı yiyeceğim valla başka yolum yok mu telefonumu eski haline almaya

humanhunter

humanhunter

Üye
deneyelim bakalım inşallah olur
Olmuyor Olmuyorrrrrrrrrrr kafayı yiyeceğim valla başka yolum yok mu telefonumu eski haline almaya
cihazın ffu dosyasını bulup wpinternals programıyla yükleyin

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
mp2934

mp2934

Üye
bu yapıda ekranı ikiye bölme işlemi kilit ekranında başlat simgesiyle değil de geri tuşuna basılı tutunca oluyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende hata veriyor?
Telefon kapalı iken Fonksiyon tuşları yardımı ile telefonu sıfırlamayı dene, sıfırlama işleminden sonrada fabrika ayarlarına geri dönmeyi tekrar çalıştır.(Açıklamasını yazmıştım)

mp2934

mp2934

Üye
afwerker

afwerker

Üye
Bende aynı cihazı kullanıyorum. Bilgisayarınız windows 8.1- 10 ise hide.me sitesinden ücretsiz vpn alarak karma değer hatasını çözebilirsiniz

Üst Alt