bozkirdangelen
Üye
Verdiği hatayı yazar mısınız?arkadaşlar 950xl mi ilk aldığım güne döndürmek istiyorum recovery tool programı hata veriyor kuramıyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
Verdiği hatayı yazar mısınız?arkadaşlar 950xl mi ilk aldığım güne döndürmek istiyorum recovery tool programı hata veriyor kuramıyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
O zaman bu angut ms neden hala insider yapı yayınlıyor bizim için, anlamış değilimZaten resmi olarak w10 da gelmedi 820 ye. Ve insider olarak ta en fazla 10586 sürümlerini yükleyebilecek 820
Bir çok konuda değerlendirme yapacağım.karma değer hatası veriyor bir türlü yüklenmiyor![]()
karma değer hatası veriyor bir türlü yüklenmiyor![]()
El ve düşünce alışkanlığı olmuş..şimdi şöyle bir durum var benim telefonum 8.1 e dönmeyebilir 950 xl olduğu için
denedim açılıyor.Bu verdiğin linke baktım ama o sayfa açılmıyor teşekkürler
Karma değer hatası indirme sırasında oluşan dosya bozukluğu nedeni ile veriyor. Bu da genellikle Superonline gibi servis sağlayıcıları üzerinden yapılan indirmelerde oluşur. Farklı bir ağa bağlanın ya da sınırsız intwenetşnşz varsa telefondan hotspot açın.Bende hata veriyor?
telefonumu ilk aldığım haline döndürmek için başka bir çözüm yokmu?
doğrulama seçeneğini yok yap bağlanır
cihazın ffu dosyasını bulup wpinternals programıyla yükleyindeneyelim bakalım inşallah olur
Olmuyor Olmuyorrrrrrrrrrr kafayı yiyeceğim valla başka yolum yok mu telefonumu eski haline almaya
bu şekilde kullanıcı adı parola yazılınca oluyo
Telefon kapalı iken Fonksiyon tuşları yardımı ile telefonu sıfırlamayı dene, sıfırlama işleminden sonrada fabrika ayarlarına geri dönmeyi tekrar çalıştır.(Açıklamasını yazmıştım)Bende hata veriyor?
telefonumu ilk aldığım haline döndürmek için başka bir çözüm yokmu?
Eduroam bağlantı ayarlarının ekran görüntüsünü atarsan daha iyi olur.
Cihazınız için oturum açma seçenekleri ve ağ uyumlu değildir.BT desteği için ilgili kişiyle iletişime geçin. YazıyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende aynı cihazı kullanıyorum. Bilgisayarınız windows 8.1- 10 ise hide.me sitesinden ücretsiz vpn alarak karma değer hatasını çözebilirsinizşimdi şöyle bir durum var benim telefonum 8.1 e dönmeyebilir 950 xl olduğu için