Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

Mobilde dik ekranda bu hata ile karşılaşan varmı

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Kaç mesajınızı sildim bilmiyorum ama silinen mesajlarınızdan biri aşağıdadır. Bu mesaj kısa bir süre gösterimde kalacaktır.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamamdır :thumbup:

alaca61

Üye
Arkadaşlar, L1520 son sürüm yüklü, dün telefonu sıfırladım ve sonuç bu :( 76 Uygulama ikinci defa yüklenmeyi bekliyor, bakalım düzelecek mi ?

bendede durum aynı uygulamaları sildim. Beklemede olanları tek tek günçelledim düzeldi ama telefon kapanıp açılınça aynı oldu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Artık yeni yapılar geldiğinde şöyle bir bildirim alacaksınız. Bildirime tıklayarak güncelleme için yeniden başlatma ayarlarını yapabilir ya da "restart now" butonuna tıklayarak güncellemenin yüklenmesi için telefonu yeniden başlatabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, dark_13, Rock Ve Roll ve 3 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi ile hotspot 2.0 desteği de geliyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, afwerker, dark_13 ve 1 kişi daha
lamia925

lamia925

Üye
eduroam zaten var hocam ben bağlanıyorum okulda

ON9

ON9

Üye
27. Yapı sadece yeni nesillere mi geldi? Konuyu parçalasak keşke. Eski nesillerle yeni nesillere gelen güncellemeleri ayrı ayrı yayınlasa adminlerimiz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
27. Yapı sadece yeni nesillere mi geldi? Konuyu parçalasak keşke. Eski nesillerle yeni nesillere gelen güncellemeleri ayrı ayrı yayınlasa adminlerimiz.
Eski nesil dediğimiz cihazlara Yapı 10586.xxx sürümleri yeni nesil cihazlara da Yapı 14xxx sürümleri geliyor. Yani Yapı 14xxx sürümleri sadece resmi Windows 10 Mobile güncellemesi alan cihazlar için.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konunun ilk mesajında her şey yazıyor.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
son yapı şimdi gerçek yüzünü gösterdi. Gece 01 civarı %72 şarj ile telefonu bıraktım. Mobil veri kapalı wi-fi bağlı şuan şarj %30.

jetgil

jetgil

Üye
son yapı şimdi gerçek yüzünü gösterdi. Gece 01 civarı %72 şarj ile telefonu bıraktım. Mobil veri kapalı wi-fi bağlı şuan şarj %30.

Sıfırlayım bişey yapın aşırı bir kayıp olmuş. Bende kayıp max %10 wifi açıkken.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Sıfırlayım bişey yapın aşırı bir kayıp olmuş. Bende kayıp max %10 wifi açıkken.
sıfırlamak olabilir ama tekrar uygulama ve oyun kurmak ana ekranı ayarlamak deli ediyor

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

salihoglu1

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın, uzun zamandır konudan uzağım, şimdi benim l 820 ye redstone v.s. yapılar bitince final sürümü gelecek mi? Yoksa 10586 sürümünde kalacak mı cihaz?

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın, uzun zamandır konudan uzağım, şimdi benim l 820 ye redstone v.s. yapılar bitince final sürümü gelecek mi? Yoksa 10586 sürümünde kalacak mı cihaz?
Zaten resmi olarak w10 da gelmedi 820 ye. Ve insider olarak ta en fazla 10586 sürümlerini yükleyebilecek 820

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar 950xl mi ilk aldığım güne döndürmek istiyorum recovery tool programı hata veriyor kuramıyorum yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?

Üst Alt