Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
linklere basılı tutunca açılan menü değişmiş mi bana mı öyle geldi. :hmmm
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Veri taşıma kısmı neden 7 adım oldu bende? Redstone ile mi değişti?

Krnl386

Krnl386

Üye
Dynamic theme

Bu uygulama ile hemen hemen aynısını yapabiliyoruz şuan da. Windows Spotlighttan görüntüler gösterebiliyor ve her fotoyu telefonda bir klasörde turuyor hem bing hem spotlight. Üstelik günlük olarak hem arka planı hem de kilit ekranını değiştirebiliyor.
Ugulamayı ben yükledim, fakat resim değişmiyor. Günlük windows spotlight diyorum değişmiyor.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Ugulamayı ben yükledim, fakat resim değişmiyor. Günlük windows spotlight diyorum değişmiyor.
uygulamanın ayarlarına girip değiştirmesini istediğiniz bölümleri aktive edin günde en az 1 kere hem başlangıç ekranı hemde kilit ekran resmini değiştiriyor. açıkçası bende telde yüklü idi gayet iyi çalışıyordu elefonu sıfırladıktan sonra yükledim yeniden ama aktive etmedim.

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulama oldukça başarılı. Hatta Build Geliştirici Konferansında duyurulan özellikleri de adapte etmeye başlamışlar.

Bu arada maxicep.com uygulama rehberine de uygulama eklendi.
Dynamic Theme İndir - Windows - MaxiCep

eklenmesini istediğiniz kullanışlı, ilgi çekici uygulamalar olursa bana özel mesajdan ulaşabilirsiniz

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Arkadaşlar yeni yapıda Akbank direkt uygulamasının açılmama sorununu çözen var mı?

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar, L1520 son sürüm yüklü, dün telefonu sıfırladım ve sonuç bu :( 76 Uygulama ikinci defa yüklenmeyi bekliyor, bakalım düzelecek mi ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, L1520 son sürüm yüklü, dün telefonu sıfırladım ve sonuç bu :( 76 Uygulama ikinci defa yüklenmeyi bekliyor, bakalım düzelecek mi ?

Genel bir sorun düzelmez şimdilik.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Zor soğudu. Önceden sadece uçak moduna alınca soğurdu.
Akademi rs durumunu bende normal sürüm sonnyapida ısınma sorunu bariz bir şekilde azaldı çünkü. Eskiden çayır cayır olurdu şimdi isinsada kendi kendine soğuyor ozellikle dikkat ettim. Eskide yapılarda telefonu bırakıyorum patlar diye korkudan şimdi aralıksız devam ediyorum işleme.

serinaga

serinaga

Üye
Son yapıda durduğu yerde telefonun ısınması bugün başladı. Eski günlere geri dönüyor :ehe

Sırf bu yüzden sıfırladım telefonu, bu defa hepten kafayı yedi :( çok zorlamazsa idare edeceğim artık, yoksa 8.1'den stabil sürüm yolu görünüyor ...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Son yapıyı hileyle yükleyebilen oldu mu? 14295 geldi en son devamı yok.

efeler12

efeler12

Üye

skynet

Üye
Telefon güncellemesinden sonra üst menüdeki yazılar gitti

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Akademi rs durumunu bende normal sürüm sonnyapida ısınma sorunu bariz bir şekilde azaldı çünkü. Eskiden çayır cayır olurdu şimdi isinsada kendi kendine soğuyor ozellikle dikkat ettim. Eskide yapılarda telefonu bırakıyorum patlar diye korkudan şimdi aralıksız devam ediyorum işleme.
Benim dediğim durduğu yerde ısınması ve şarjı su gibi içmesi. Kararlı sürümde sıkıntı yok zaten.
Sırf bu yüzden sıfırladım telefonu, bu defa hepten kafayı yedi :( çok zorlamazsa idare edeceğim artık, yoksa 8.1'den stabil sürüm yolu görünüyor ...
Bir sonraki yapıda düzelir. Bende de 2 uygulama böyle. Dert etmiyorum şimdilik.

• There is an issue in which you may see duplicate apps under All apps showing as pending despite being installed and usable on your phone. You may also see some apps stuck in the Store.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
sürekli res atıyormuş xda da yazmışlar ben yüklemedim o yüzden 10586.218e geçtim dönüp
Evet gördüm ama snapdragon 400de deneyen olmamış sanırım daha. Sd400 destekleniyor 640ta 735te falan var sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama 14322 gelmiyor bi türlü.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Konudan silinen mesajımızın hangi mesaj olduğunu görme şansımız yok mu? @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
Bay H

Bay H

Üye
Konudan silinen mesajımızın hangi mesaj olduğunu görme şansımız yok mu? @papakudioflu
Kaç mesajınızı sildim bilmiyorum ama silinen mesajlarınızdan biri aşağıdadır. Bu mesaj kısa bir süre gösterimde kalacaktır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60

Üst Alt