Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Mobil veriden indirebiliyor muyduk?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
blog yazısını okumayı ancak bitirdim. Hoş dokunuşlar yapılmış. Özellikle bir uygulama üzerinden linke tıklayarak Microsoft edge ile sayfa açıp geri tuşuyla çıkınca sekme açık kalıyordu.artık bu sekmeler kapatılıyor. Bir de Microsoft edge ile web sayfalarında copy/paste olayını geliştirmişler.

hepsi iyi güzel de şu ekranı görmekten nefret ediyorum :angry:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dark_13, Rock Ve Roll ve n000k
m542tf

m542tf

Üye
iniyor hade bakalım

n000k

n000k

Üye
Umarım şu yarı ingilizce, yarı türkçe olayını düzeltmişlerdir..

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çevirirsem sabaha yetiştiririm bunu :ehe Bunun yerine yüklemeden sonra, anca yarına görselli yenilikleri hazırlarım.

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve n000k
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Umarım şu yarı ingilizce, yarı türkçe olayını düzeltmişlerdir..

-yeniliklere açığız_[emoji442]-
Düzelmemiştir, çünkü oralar yenileniyor. Eskisi gibi sonlara doğru tam Türkçe olur.

• Beğen
Tepkiler: n000k
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Enteresan bir şekilde indirme 5-6 dakikada bitti

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Final sürümündeydim ben, şimdi fast seçtiğim de bunu mu indircek yoksa bi öncekini mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eski ve yeni hali:

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, dark_13, n000k ve 1 kişi daha
symbianbelle

symbianbelle

Üye
indirme hızlıydı ama yüklemek için hazırlanıyor aşaması uzunluğu bıktırıyor

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çarklarda yarıyı geçtim.

Görev değiştiricideki Başlangıç'a Windows simgesi sonunda gelmiş :ehe

afwerker

afwerker

Üye
Çarklarda yarıyı geçtim.

Görev değiştiricideki Başlangıç'a Windows simgesi sonunda gelmiş :ehe
güncelleme yüklenince tüm uygulamalar menüsünde arama yerine tıklayıp klavye açılınca hoparlörden ses gelme olayı vardı onu düzeltmişler mi ? Daha yenş kulaklığı takıp denediğimde bile o sesi veriyor çok sinir etti

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelleme yüklenince tüm uygulamalar menüsünde arama yerine tıklayıp klavye açılınca hoparlörden ses gelme olayı vardı onu düzeltmişler mi ? Daha yenş kulaklığı takıp denediğimde bile o sesi veriyor çok sinir etti
Daha önce deseydiniz keşke. Yüklenince kulaklığı takıp mı deneyeyim?

Tam ekran video izlerken veya Kamera uygulamasını ilk açtığınızda ekranın yanıp sönmesi sorunu düzeltildi.

• Beğen
afwerker

afwerker

Üye
Daha önce deseydiniz keşke. Yüklenince kulaklığı takıp mı deneyeyim?

Tam ekran video izlerken veya Kamera uygulamasını ilk açtığınızda ekranın yanıp sönmesi sorunu düzeltildi.
Yüklemeyi yapınca herhangi bi yerde klavyeyi açıp hoparlörü kontrol ediniz çızırtı sesi geliyor buda şarjı çok etkiliyor. Kulaklığı takıp denedim hala aynı sorun devam ediyor

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yahu bu yüzde kırk olayı başa bela oldu gitti Şarjdayken indirmeye izin verse ölürler sanki!!!

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yüklemeyi yapınca herhangi bi yerde klavyeyi açıp hoparlörü kontrol ediniz çızırtı sesi geliyor buda şarjı çok etkiliyor. Kulaklığı takıp denedim hala aynı sorun devam ediyor
Baktım sıkıntı yok.

Bu arada yükleyeceklere şimdiden söyleyeyim ayarlar tamamen ingilizce olmuş. Hatta adı da Settings olmuş. Böylesi daha iyi olmuş. Çok çeviri hatası vardı. Tekrardan çevirmek iyidir.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Baktım sıkıntı yok.

Bu arada yükleyeceklere şimdiden söyleyeyim ayarlar tamamen ingilizce olmuş. Hatta adı da Settings olmuş. Böylesi daha iyi olmuş. Çok çeviri hatası vardı. Tekrardan çevirmek iyidir.
Ne güzel işte Bedavadan İngilizce öğreniyoruz:ehe:ehe

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Baktım sıkıntı yok.

Biz de kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz.
İnatla bu şekilde kullanmaya devam edecek gitmiyorum dediği yerde bırakırım artık.

Üst Alt