Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Groove Müzik son güncelleme ile artık gerçekten evrensel oldu. 3.6.1886.0 sürümü Insiderler için birkaç saate aktif olacak.
Yenilikler ise:
·Improvements to playback including:
oWhen unplayable tracks appear in Now Playing, we properly gray them out and jump over them without displaying an error

• We prevent you from playing unplayable content (for instance, if you are offline and try to play a streaming album we won't try to play it, we'll immediately tell you it can't be played and why)
  • We added extra telemetry to playback errors so that we can continue to improve the app
·We removed the app’s dependencies on Xbox Live which means you don’t need an Xbox Live account to use Groove (and sign-in is much faster and more reliable)!
·It’s easier to tell what’s happening when Groove is sync’ing your collection for the first time.
·You’ll see “Unknown Artists” less often in your collection because the app looks at both song artist and album artist metadata.
·The process we use to show additional metadata to what’s in your local files is 10x faster and gives better results!!
·The app defaults to Explore for search results if you have a Groove Music Pass and you have don’t have a limited data plan.
·When viewing artists, you can view their work by albums or songs. Try it by selecting “Songs view” when viewing an artist.
·Radio stations can be started from albums and songs – the app will start the radio based on the artist.
·The app now shows your collection size at the top of the collection views.
·On mobile, background art fills the screen so that it’s seen under the system icons at the top.
·You can use ‘Refine’ to filter your collection by source (OneDrive, Pass, Purchased, On this device only).
·If something gets really out of whack in your collection, you can now choose to ‘Reset’ your cloud collection.
·We added jumplist support for collection views organized by release year.
·The ‘hotlinks’ in Album reviews and Artist bios now work on mobile.
·We added a simple lockscreen setting for Continuum. We made lots of styling updates for Continuum too!

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Sizde güncellendi mi groove müzik

mTalk'tan gönderildi,birde ben telefonumu sıfırlamıştım groove müziğe girdim 600 tane şarkıdan 80-90 tanesini buldu nasıl hepsini bulacak acaba nasıl taratacağım müziklerimi

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bir sıkıntı da bazı uygulamalar menü üzerinden açılmıyor ancak enteresan bir şekilde mağazaya girip uygulamanın sayfasına gidip aç dediğimde açılıyor

stockton

Üye
Groove Müzik son güncelleme ile artık gerçekten evrensel oldu. 3.6.1886.0 sürümü Insiderler için birkaç saate aktif olacak.
Yenilikler ise:
·Improvements to playback including:
oWhen unplayable tracks appear in Now Playing, we properly gray them out and jump over them without displaying an error

• We prevent you from playing unplayable content (for instance, if you are offline and try to play a streaming album we won't try to play it, we'll immediately tell you it can't be played and why)
  • We added extra telemetry to playback errors so that we can continue to improve the app
·We removed the app’s dependencies on Xbox Live which means you don’t need an Xbox Live account to use Groove (and sign-in is much faster and more reliable)!
·It’s easier to tell what’s happening when Groove is sync’ing your collection for the first time.
·You’ll see “Unknown Artists” less often in your collection because the app looks at both song artist and album artist metadata.
·The process we use to show additional metadata to what’s in your local files is 10x faster and gives better results!!
·The app defaults to Explore for search results if you have a Groove Music Pass and you have don’t have a limited data plan.
·When viewing artists, you can view their work by albums or songs. Try it by selecting “Songs view” when viewing an artist.
·Radio stations can be started from albums and songs – the app will start the radio based on the artist.
·The app now shows your collection size at the top of the collection views.
·On mobile, background art fills the screen so that it’s seen under the system icons at the top.
·You can use ‘Refine’ to filter your collection by source (OneDrive, Pass, Purchased, On this device only).
·If something gets really out of whack in your collection, you can now choose to ‘Reset’ your cloud collection.
·We added jumplist support for collection views organized by release year.
·The ‘hotlinks’ in Album reviews and Artist bios now work on mobile.
·We added a simple lockscreen setting for Continuum. We made lots of styling updates for Continuum too!
RS dışındakilere de gelir bu güncelleme değil mi? Son yapı ile müzik değiştirmedeki sıkıntı kısmen düzelmiş ama hala yağ gibi akmıyor. Umarım uygulama güncellemesiyle tamamen çözülür.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefon cokmus bende. Hard reset fayda etmedi. Nokia yazisinda kapanip aciliyor. Pc de yok bende. Neyse aksam is cikisi bi yerde 8.1 cyana donerim artik...
Bu arada o meshur mavi ekrani da gordum ya telefonda olsem de gam yemem. Klasik microsoft mobilde bile mavi ekran vermeden duramiyor :kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
symbianbelle

symbianbelle

Üye
açılmayan uygulamaları kaldırıp tekrar yükledim ama yine mağaza dışında açılmıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
açılmayan uygulamaları kaldırıp tekrar yükledim ama yine mağaza dışında açılmıyor
Bu sorun bazı kullanıcılarda var. Üçüncü parti canlı karo oluşturma uygulaması indirip açılmayan bir uygulama için yeni canlı karo oluşturmayı dene. Çözüm olduğu söyleniyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Umarım şu yarı ingilizce, yarı türkçe olayını düzeltmişlerdir..

-yeniliklere açığız_[emoji442]-
İçinize doğmuş galiba..
Tam tersine AYARLAR kısmı tamamen ingilizce olmuş.
L 635'de Kamera uygulaması çalışmıyor..
Bir çok yolu denememe rağmen açılıyor ve ekranda hata yazısı çıkıyor..
Bu konuyla karşılaşan var mı ve başka bir çare(Reset atma, sıfırlama, dil,bölge değişimi dışında) var mı?

symbianbelle

symbianbelle

Üye
kamera ve msn uygulamaları güncellendi

skynet

Üye
kamera ve msn uygulamaları güncellendi

Denetledim ama bir şey bulmadı
Bu arada telefonu sıfırladım ama sıfırlamadan önce telefon hafızasında ki boş alan 4.20Gb iken sıfırladıktan sonra bu alan 3.67Gb oldu
Sıfırlamadan önce office uygulamaları falan kurulu olmasına rağmen 4.20Gb boş alan vardı şimdi sıfırlamadan sonra o uygulamalarıda sildim ama boş alan 3.67Gb :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

n000k

n000k

Üye
İçinize doğmuş galiba..
Tam tersine AYARLAR kısmı tamamen ingilizce olmuş.
L 635'de Kamera uygulaması çalışmıyor..
Bir çok yolu denememe rağmen açılıyor ve ekranda hata yazısı çıkıyor..
Bu konuyla karşılaşan var mı ve başka bir çare(Reset atma, sıfırlama, dil,bölge değişimi dışında) var mı?
Evet tamamen ing olmuş. Benim 535de de kamera hata veriyor.sifirlama yapmayı düşünüyorum ama..siz yaptınız mı sıfırlama???

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada artık bazı uygulama güncellemeleri de aynı sistem güncellemeleri gibi insider fast, Slow ve Production ring için ayrı ayrı yayınlanacak.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son yapıda FM radyo kaldırılmış.
Tüm uygulamalarda Aksesuarlar uygulaması sizde görünüyor mu? Ne Yapı 14295'te ne de bu yapıda görünüyor.

dakamon

dakamon

Üye
Abi resmen herşeyimiz beta deneme sürümü oldu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Twitter Android uygulaması da yakında Windows 10 Mobile ara yüzüne geçiyor :ehe
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve flutewoddy
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Twitter uygulamasında giriş yapamıyorum hata veriyor güncellemeden önce böyle bir sıkıntı yoktu. Böyle bir sıkıntısı olan var mı?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Evet tamamen ing olmuş. Benim 535de de kamera hata veriyor.sifirlama yapmayı düşünüyorum ama..siz yaptınız mı sıfırlama???

Çare olacak bir ipucu bulamaz isem akşam sıfırlama yapacağım..
O da olmaz ise 8.1 e geri dönüp, normal win 10 yüklemesi yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt