4MaGuS
Üye
müzik kısmı devamlı sabit mi duruyor acaba öyle ise fena olmaz aslında
Yenilikler:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
müzik kısmı devamlı sabit mi duruyor acaba öyle ise fena olmaz aslında
Yenilikler:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Düzelmemiştir, çünkü oralar yenileniyor. Eskisi gibi sonlara doğru tam Türkçe olur.Umarım şu yarı ingilizce, yarı türkçe olayını düzeltmişlerdir..
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
Önemli değil bekleriz :-)Düzelmemiştir, çünkü oralar yenileniyor. Eskisi gibi sonlara doğru tam Türkçe olur.
güncelleme yüklenince tüm uygulamalar menüsünde arama yerine tıklayıp klavye açılınca hoparlörden ses gelme olayı vardı onu düzeltmişler mi ? Daha yenş kulaklığı takıp denediğimde bile o sesi veriyor çok sinir ettiÇarklarda yarıyı geçtim.
Görev değiştiricideki Başlangıç'a Windows simgesi sonunda gelmiş![]()
Daha önce deseydiniz keşke. Yüklenince kulaklığı takıp mı deneyeyim?güncelleme yüklenince tüm uygulamalar menüsünde arama yerine tıklayıp klavye açılınca hoparlörden ses gelme olayı vardı onu düzeltmişler mi ? Daha yenş kulaklığı takıp denediğimde bile o sesi veriyor çok sinir etti
Yüklemeyi yapınca herhangi bi yerde klavyeyi açıp hoparlörü kontrol ediniz çızırtı sesi geliyor buda şarjı çok etkiliyor. Kulaklığı takıp denedim hala aynı sorun devam ediyorDaha önce deseydiniz keşke. Yüklenince kulaklığı takıp mı deneyeyim?
Tam ekran video izlerken veya Kamera uygulamasını ilk açtığınızda ekranın yanıp sönmesi sorunu düzeltildi.
Baktım sıkıntı yok.Yüklemeyi yapınca herhangi bi yerde klavyeyi açıp hoparlörü kontrol ediniz çızırtı sesi geliyor buda şarjı çok etkiliyor. Kulaklığı takıp denedim hala aynı sorun devam ediyor
Ne güzel işte Bedavadan İngilizce öğreniyoruzBaktım sıkıntı yok.
Bu arada yükleyeceklere şimdiden söyleyeyim ayarlar tamamen ingilizce olmuş. Hatta adı da Settings olmuş. Böylesi daha iyi olmuş. Çok çeviri hatası vardı. Tekrardan çevirmek iyidir.

Biz de kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz.Baktım sıkıntı yok.
Bu arada yükleyeceklere şimdiden söyleyeyim ayarlar tamamen ingilizce olmuş. Hatta adı da Settings olmuş. Böylesi daha iyi olmuş. Çok çeviri hatası vardı. Tekrardan çevirmek iyidir.