Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Twitter, translator, microsoft telefon ve alarmlar güncellendi

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve symbianbelle
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Gerçi benimki destekliyor mu onu da bilmiyorum.ama daha önceki yapıda ayarlar kısmında glance screen bölümü vardı telde. Şimdi yok.ben eğer bir bilgi varsa, yada duyduysanız diye sormuştum.. Neysem bakıcaz ilerki yapılarda..

-yeniliklere açığız_[emoji442]-
Bende çalışıyor Glance hatta çalışmadığına hiçte denk geldiğimi hatırlamıyorum.Lumia 1520/ Final.

ersncak42

Üye
son yapı hakikaten 10 numara olmuş stabillik olarak 8.1i aratmıyor kurmayı düşünen varsa hiç beklemesin ben bidaha 8.1e dönmem artık :)

enessrsy

enessrsy

Üye
Tuş kombinasyonu ile resetlemeyi deneyin olmadı ...

Olmadı ama yazılım atmayı başardım sonunda, Denimde takılıyorum. Tırsıyorum yeniden yükseltirsem aynı şeyler olacak diye şimdi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: serinaga
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim L920, son 10586-218 güncellemesi ile bayağı bir rahatladı ve daha sorunsuz oldu. Ancak, bağlantı paylaşımındaki ekran kilitlenince paylaşımı kesmesi sorunu ve Bluetooth'un paylaşımda direk seçenekler içinde olmaması sorunu hala devam ediyor.

skynet

Üye
218 gerçekten iyi şuana kadar donma reset atma sorunu yaşamadım

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, afwerker ve flutewoddy

megge

Üye
lumia 640 ile son sürüm 10.0.10586.107 ile harika çalışıyor şimdiye kadar ne kasma nede reset sorunu oldu.8.1 elveda...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
sen biraz geri
lumia 640 ile son sürüm 10.0.10586.107 ile harika çalışıyor şimdiye kadar ne kasma nede reset sorunu oldu.8.1 elveda...
de kalmışsın sanki dostum!!!

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuyla alakasız ama bir sorum olacaktıda hattım turkcell lumia 920 kullanıyorum turkcell internet paketim hiç hücreseli açmıyorum wifi ile bağlanıyorum arada bazen bir uyarı mesajı geliyor hücreseli kullanmadığım halde internet kullanımız 10 kb veya geçenlerdede hiç kullanmadığım haldede 1gb gitti sizdede böle bir durum oluyormu hücreseli hiç açmadığım halkeyken
Ayarlardan Veri kullanımını kontrol ediniz.
Son sürüm 10.0.10586.218

serinaga

serinaga

Üye

megge

Üye
slow olarak yükledim, bu versiyon çıktı ayrıca yeni günçelleme yok diyor,yinede çokçgüzel çalışıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

skynet

Üye
O değilde şuan sistem sıkıntısız çalışıyor ama ben her güncelleme veya yükleme sonrası sıfırlamaya alışmışım şimdi de acaba sıfırlasam mı :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
O değilde şuan sistem sıkıntısız çalışıyor ama ben her güncelleme veya yükleme sonrası sıfırlamaya alışmışım şimdi de acaba sıfırlasam mı :)
Arka planında bu gel-gitlerle yaşamaktansa en iyisi sıfırla gitsin.

O değilde, Microsoft insider'e bulaşmış tüm kullanıcıları Yazılım yükleme - Yazılım kaldırma - Yazılım sıfırlama uzmanı yaptı..

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sıkıntı olmadıkça sıfırlamam, öneririm. Hatta en son yapıda yükleme hatası olmuştu, sıfırlamak zorunda kalmıştım. Belki 7-8 yapı sıfırlamadan kullandım.

• Beğen
Tepkiler: skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Büyük ihtimalle bugün yayınlanması beklenen Yapı 14322 sürümünde insider ayarları da çalışıyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve bozkirdangelen

Üst Alt