Sensation
Emekli Yönetici
Cihaz nedir ve hangi yapıyı kullanıyorsunuz? Mesela son yapıyı kullanıyorum ve o seçenek bende de görünmüyor.Benim insider da öyle bir seçenek yok!ne yapmam lazım??
İngilizce olması daha iyi, oralarda çalışma yaptıklarını gösterir. Zaten Türkçe çevirilerini beğenmiyorum. Yakında buna da müdahale gelecekmiş neyseki.Şuan Lumia 930'da son yapıyı kullanıyorum, önce resmi güncellemeleri yaptım sonrasında insider kurup son yapıya geçiş yaptım ve telefonu fabrika ayarlarına getirip kullanmaya başladım.
+Bir kaç gündür kullanıyorum ve genel olarak resmi güncellemeden daha stabil olduğunu söylesem yanlış olmaz galiba.
+Şarj iyi gidiyor diyebilirim
+Tüm uygulamalar menüsündeki hata giderilmiş, artık bir uygulama açıp geri dönünce arka plan bozulmuyor
+Önceki yada sonraki şarkıya geçerken parça isimlerinin bir kaç defa geçmesi sorunu düzeltilmiş.
+Kamera güncelleme ile daha iyi oldu.
+Adım sayar artık çalışıyor, Microsoft Health uygulaması adım bilgilerine erişebiliyor.
+Hoparlörden gelen çat çut sesler kaybolmuş
+Önceki yapılarda bluetooth sorunluydu ama şuan gayet iyi.
-Neden böyle oldu bilemiyorum ancak menülerde bazı yerler ingilizce oldu ancak problem değil kullanıma bir etkisi yok
-Mağaza uygulaması pek stabil değil gibi geldi bana.
Şimdilik bu kadar, herkese kolay gelsin.
Lumia 930

sinirden deli ettiler beni.