Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
iyice b.ka sardı.uygulamalardan atmalar.kameranın flaşı kapanmıyor.telin yarısı inglizce.şarj 3 saat dayanıyor.glance screen kaç aydır çalışmıyor.
Dün sana o kadar dedim bu gun başıma geldi kamerada çekim tuşunu sola çekip detaylı ayarlara bakayım derken video bölüme geçip detaylı ayar kısmı geldi nasıl oldu bende anlamadım neyse bu olduktan sonra senin dediğin fotoğraftan video geçerken boyna flash yanıyor telefona ne haptıysam düzelmedi kapa aç uygulama baştan başlat falan aradan 2-3 saat geçti soft reset attım baktım sorunum çözülmüş

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenilenmiş İşlem Merkezi. Artık bulutla senkronize olarak çalışıyor yani örneğin bir cihazda temizlediğiniz bildirim diğer cihazda da temizleniyor. Widgetler, kutucuklar ve fazlası geliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy, suyunsesi, OnurYurdakul ve 5 diğerleri
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Yenilenmiş İşlem Merkezi. Artık bulutla senkronize olarak çalışıyor yani örneğin bir cihazda temizlediğiniz bildirim diğer cihazda da temizleniyor. Widgetler, kutucuklar ve fazlası geliyor.
Gelsin bakalım kaç yılda.

YkPkY

YkPkY

Üye

En iyisi o ama Windows için değil. Yanlış ölçtü daha önceki testlerimde. Şunu kullanıyorum.

Lumia 950 serisinde 4.5G yazıyor. Başka L yerine 4.5 yazan var mı?
bu uygulama telefonunuzda desteklenmiyor :/
Dün sana o kadar dedim bu gun başıma geldi kamerada çekim tuşunu sola çekip detaylı ayarlara bakayım derken video bölüme geçip detaylı ayar kısmı geldi nasıl oldu bende anlamadım neyse bu olduktan sonra senin dediğin fotoğraftan video geçerken boyna flash yanıyor telefona ne haptıysam düzelmedi kapa aç uygulama baştan başlat falan aradan 2-3 saat geçti soft reset attım baktım sorunum çözülmüş
bende halen aynı..format atacağım artık 64bit kurayım bakayım
Iphone 6s plus 64gb siparişi verdim . Birkaç güne elimde olur . Wp maceram bitti yedek telefonum olarak diğer hattım takılı şekilde kalacak . Umarım ileride gelişir ve ıphone'dan wp ye geçmeme değer şeyler görürüm , tekrar wp ye dönerim . Uygulama sıkıntısını çok çektim , o yüzden farklı sisteme yöneldim . Birde ecek acak'lardan sıkıldım . Arkadaşlara sabır diliyorum . Wp forumunu ve konuları takibe devam edicem .
hayırlı olsun,darısı benim başıma 7s

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
O değil yeni gelen güncelleme slowdamı ben baktım yok ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bimekste 640,640 xl,950 ve 950 xl satışa sunulmuş . w10 deneyimi yaşamak isteyip de cihazları nerden temin edeceğini bilmeyenler için iyi bir haber .

Son düzenleme:
braayn

braayn

Üye
Iphone 6s plus 64gb siparişi verdim . Birkaç güne elimde olur . Wp maceram bitti yedek telefonum olarak diğer hattım takılı şekilde kalacak . Umarım ileride gelişir ve ıphone'dan wp ye geçmeme değer şeyler görürüm , tekrar wp ye dönerim . Uygulama sıkıntısını çok çektim , o yüzden farklı sisteme yöneldim . Birde ecek acak'lardan sıkıldım . Arkadaşlara sabır diliyorum . Wp forumunu ve konuları takibe devam edicem .
hayırlı olsun en iyisini yapmışsın ..

• Beğen
Tepkiler: System X ve ErturkSahin
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu uygulama telefonunuzda desteklenmiyor :/

bende halen aynı..format atacağım artık 64bit kurayım bakayım

hayırlı olsun,darısı benim başıma 7s
dün sorun çözüldü dedim nasıl oluyor anlamıyorum bu gün tekrar oldu ama kısmen kapatmanın yolunu buldum ilk olarak fotoğraf bölümünde flash kapalı iken geçişlerde sorun olmuyor ama flash açık iken kullanmak isterseniz de kamera ayarlar bölümünde odaklama ışığı daima kapalı derseniz sorununuz kısmen çözülüyor
Bimekste 640,640 xl,950 ve 950 xl satışa sunulmuş . w10 deneyimi yaşamak isteyip de cihazları nerden temin edeceğini bilmeyenler için iyi bir haber .

media markette de 950xl serisi var diye biliyorum diğer modellerden emin değilim

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
dün sorun çözüldü dedim nasıl oluyor anlamıyorum bu gün tekrar oldu ama kısmen kapatmanın yolunu buldum ilk olarak fotoğraf bölümünde flash kapalı iken geçişlerde sorun olmuyor ama flash açık iken kullanmak isterseniz de kamera ayarlar bölümünde odaklama ışığı daima kapalı derseniz sorununuz kısmen çözülüyor

media markette de 950xl serisi var diye biliyorum diğer modellerden emin değilim

Aynen mediamarkette de var . Vatan bilgisayarı kontrol ettim oraya daha gelmemiş.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

950 serisine o parayı verenin aklında sorun vardır

• Beğen
Tepkiler: n000k
flutewoddy

flutewoddy

Üye
4g modu açık iken veri kullanımı açıp bir şeyler indirdikten sonra kapattığınızda veri kullanım bilgi mesajı geliyor mu size bana gelmiyor nedense anlamadım dün geliyordu galiba emin değilin deniyebilecek varmı hat turkcell
bu aralar çok mesaj atıyorum ama neyse bunu da yazmadan olmayacak eğer doğruysa büyük bir kayıp, telefonu geçenlerde sıfırladım dün ve bu gün de baktım "gnçtrkcll" uygulaması bizde güzel çalışıyor du da şuan cepten mağazada aratınnca çıkmıyor pc den site üzerinden mağazaya yazınca çıkmıyor turkcell yazınca asistan ve vın çıkıyor onların yapımcısına tıklıyorum aradığım uygulama yok bu sitede windows phone bölümünde uygulama olduğu da gözükmüyor bunlar ne yaptılar uygulamayı falan mı kaldırdırlar ya (kitaplık kısmında da önceden indirilmiş olarak gözükmüyor)
Maalesef Turkcell ne kadar uygulaması varsa tek tek kaldırıyor mağazadan.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Maalesef Turkcell ne kadar uygulaması varsa tek tek kaldırıyor mağazadan.
biraz zor oldu ama buldum uygulamayı bunu da ancak arama motoruna yazınca çıktı indirmek isteyenler varsa buradan indire bilirler bu arada bence turkcell uygulamaları kaldırmıyor bunun gibi mağazadan bulamıyoruz burada mağazanın sorunlu olduğu anlaşılıyor bakalım bunu ne zaman düzeltecekler

flutewoddy

flutewoddy

Üye
biraz zor oldu ama buldum uygulamayı bunu da ancak arama motoruna yazınca çıktı indirmek isteyenler varsa buradan indire bilirler bu arada bence turkcell uygulamaları kaldırmıyor bunun gibi mağazadan bulamıyoruz burada mağazanın sorunlu olduğu anlaşılıyor bakalım bunu ne zaman düzeltecekler
Maalesef uygulama cihazınızda kullanılamıyor hatası veriyor.

Üst Alt