serinaga
Üye
Sıfırlama yapmanız gerek![]()
Sıfırladım, yine aynı maalesef ...

Sıfırlama yapmanız gerek![]()

İnsider olarak yükledim yine .106 yazıyor hakkında bölümünde böyle olan var mı başka cihazda mı sıkıntı10586.212 göründü.
Dün sana o kadar dedim bu gun başıma geldi kamerada çekim tuşunu sola çekip detaylı ayarlara bakayım derken video bölüme geçip detaylı ayar kısmı geldi nasıl oldu bende anlamadım neyse bu olduktan sonra senin dediğin fotoğraftan video geçerken boyna flash yanıyor telefona ne haptıysam düzelmedi kapa aç uygulama baştan başlat falan aradan 2-3 saat geçti soft reset attım baktım sorunum çözülmüşiyice b.ka sardı.uygulamalardan atmalar.kameranın flaşı kapanmıyor.telin yarısı inglizce.şarj 3 saat dayanıyor.glance screen kaç aydır çalışmıyor.
Gelsin bakalım kaç yılda.Yenilenmiş İşlem Merkezi. Artık bulutla senkronize olarak çalışıyor yani örneğin bir cihazda temizlediğiniz bildirim diğer cihazda da temizleniyor. Widgetler, kutucuklar ve fazlası geliyor.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu uygulama telefonunuzda desteklenmiyor :/Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En iyisi o ama Windows için değil. Yanlış ölçtü daha önceki testlerimde. Şunu kullanıyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 950 serisinde 4.5G yazıyor. Başka L yerine 4.5 yazan var mı?
bende halen aynı..format atacağım artık 64bit kurayım bakayımDün sana o kadar dedim bu gun başıma geldi kamerada çekim tuşunu sola çekip detaylı ayarlara bakayım derken video bölüme geçip detaylı ayar kısmı geldi nasıl oldu bende anlamadım neyse bu olduktan sonra senin dediğin fotoğraftan video geçerken boyna flash yanıyor telefona ne haptıysam düzelmedi kapa aç uygulama baştan başlat falan aradan 2-3 saat geçti soft reset attım baktım sorunum çözülmüş
hayırlı olsun,darısı benim başıma 7sIphone 6s plus 64gb siparişi verdim . Birkaç güne elimde olur . Wp maceram bitti yedek telefonum olarak diğer hattım takılı şekilde kalacak . Umarım ileride gelişir ve ıphone'dan wp ye geçmeme değer şeyler görürüm , tekrar wp ye dönerim . Uygulama sıkıntısını çok çektim , o yüzden farklı sisteme yöneldim . Birde ecek acak'lardan sıkıldım . Arkadaşlara sabır diliyorum . Wp forumunu ve konuları takibe devam edicem .
hayırlı olsun en iyisini yapmışsın ..Iphone 6s plus 64gb siparişi verdim . Birkaç güne elimde olur . Wp maceram bitti yedek telefonum olarak diğer hattım takılı şekilde kalacak . Umarım ileride gelişir ve ıphone'dan wp ye geçmeme değer şeyler görürüm , tekrar wp ye dönerim . Uygulama sıkıntısını çok çektim , o yüzden farklı sisteme yöneldim . Birde ecek acak'lardan sıkıldım . Arkadaşlara sabır diliyorum . Wp forumunu ve konuları takibe devam edicem .
dün sorun çözüldü dedim nasıl oluyor anlamıyorum bu gün tekrar oldu ama kısmen kapatmanın yolunu buldum ilk olarak fotoğraf bölümünde flash kapalı iken geçişlerde sorun olmuyor ama flash açık iken kullanmak isterseniz de kamera ayarlar bölümünde odaklama ışığı daima kapalı derseniz sorununuz kısmen çözülüyorbu uygulama telefonunuzda desteklenmiyor :/
bende halen aynı..format atacağım artık 64bit kurayım bakayım
hayırlı olsun,darısı benim başıma 7s
media markette de 950xl serisi var diye biliyorum diğer modellerden emin değilimBimekste 640,640 xl,950 ve 950 xl satışa sunulmuş . w10 deneyimi yaşamak isteyip de cihazları nerden temin edeceğini bilmeyenler için iyi bir haber .
dün sorun çözüldü dedim nasıl oluyor anlamıyorum bu gün tekrar oldu ama kısmen kapatmanın yolunu buldum ilk olarak fotoğraf bölümünde flash kapalı iken geçişlerde sorun olmuyor ama flash açık iken kullanmak isterseniz de kamera ayarlar bölümünde odaklama ışığı daima kapalı derseniz sorununuz kısmen çözülüyor
media markette de 950xl serisi var diye biliyorum diğer modellerden emin değilim
950 serisine o parayı verenin aklında sorun vardırBimekste 640,640 xl,950 ve 950 xl satışa sunulmuş . w10 deneyimi yaşamak isteyip de cihazları nerden temin edeceğini bilmeyenler için iyi bir haber .
950 serisine o parayı verenin aklında sorun vardır

Maalesef Turkcell ne kadar uygulaması varsa tek tek kaldırıyor mağazadan.4g modu açık iken veri kullanımı açıp bir şeyler indirdikten sonra kapattığınızda veri kullanım bilgi mesajı geliyor mu size bana gelmiyor nedense anlamadım dün geliyordu galiba emin değilin deniyebilecek varmı hat turkcell
bu aralar çok mesaj atıyorum ama neyse bunu da yazmadan olmayacak eğer doğruysa büyük bir kayıp, telefonu geçenlerde sıfırladım dün ve bu gün de baktım "gnçtrkcll" uygulaması bizde güzel çalışıyor du da şuan cepten mağazada aratınnca çıkmıyor pc den site üzerinden mağazaya yazınca çıkmıyor turkcell yazınca asistan ve vın çıkıyor onların yapımcısına tıklıyorum aradığım uygulama yokLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sitede windows phone bölümünde uygulama olduğu da gözükmüyor bunlar ne yaptılar uygulamayı falan mı kaldırdırlar ya (kitaplık kısmında da önceden indirilmiş olarak gözükmüyor)
biraz zor oldu ama buldum uygulamayı bunu da ancak arama motoruna yazınca çıktı indirmek isteyenler varsa buradan indire bilirlerMaalesef Turkcell ne kadar uygulaması varsa tek tek kaldırıyor mağazadan.
Maalesef uygulama cihazınızda kullanılamıyor hatası veriyor.biraz zor oldu ama buldum uygulamayı bunu da ancak arama motoruna yazınca çıktı indirmek isteyenler varsa buradan indire bilirlerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu arada bence turkcell uygulamaları kaldırmıyor bunun gibi mağazadan bulamıyoruz burada mağazanın sorunlu olduğu anlaşılıyor bakalım bunu ne zaman düzeltecekler
demin ben kurdum buradan sizde niye öyle gösteriyor bilemiyorumMaalesef uygulama cihazınızda kullanılamıyor hatası veriyor.
Ne fast , ne slow görünmüyor mobilde pc için mi yayınlandı bu sürüm?Yapı 14295, Slow olarak da yayınlandı.
Ben Wp 8.1 deyim ondan olabilir.demin ben kurdum buradan sizde niye öyle gösteriyor bilemiyorum

şef bu şuan bizde fast olarak yüklü olan insider sürümü bu yüzden sizde gözükmüyor olabilirNe fast , ne slow görünmüyor mobilde pc için mi yayınlandı bu sürüm?