Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, n000k ve Aybin.Kilic
Bay H

Bay H

Üye
Bir sonraki Redstone yapısı için 14311 numaralı yapının aday olduğu belirtiliyor.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Usta biri bana anlatabilir mi kafamdaki şu soruyu, ben insider kullanıcısı falan değilim resmi sürüm geldi ona yükselttim. Bundan sonra herhangi bir güncelleme alacak mı bu işletim sistemi yoksa almayacak mı insider olmadan?

• Beğen
Tepkiler: kadir.ozel2
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Usta biri bana anlatabilir mi kafamdaki şu soruyu, ben insider kullanıcısı falan değilim resmi sürüm geldi ona yükselttim. Bundan sonra herhangi bir güncelleme alacak mı bu işletim sistemi yoksa almayacak mı insider olmadan?
Alacak. Güncellemeler yaz aylarına muhtemelen Temmuz ayına kadar 10586.xxx sürümleri ile önce İnsider kullanıcıları tarafından test edilecek, sorun olmadığına karar verilirse tüm cihazlara dağıtılacak.

• Beğen
Tepkiler: kadir.ozel2
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Alacak. Güncellemeler yaz aylarına muhtemelen Temmuz ayına kadar 10586.xxx sürümleri ile önce İnsider kullanıcıları tarafından test edilecek, sorun olmadığına karar verilirse tüm cihazlara dağıtılacak.
Teşekkür ederim saolun hocam.

...decode...

...decode...

Üye
kilit ekranı ayarlarında hızlı durumda gösterilecek uygulamalar arasında twitter olan var mı? Bende yok , o yüzden soruyorum.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar Haritalar uygulamasının Here uygulamasına benzemesi ve artık eskisinden daha kullanışlı olması, sadece Redstone yapılarına mı özel?
Bildiğiniz gibi eski telefonlara Redstone verilmiyor ve dolayısı ile benim L920 telefonumdaki Haritalar uygulaması çok ilkel. Here'nin yanından bile geçmez.

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu Windows insider yapıları duyurusu, içerik iphone mu android mi hangisini almalıyım. Microsoft bu kadar kullanıcıyı toparlayamaz bir daha. Arkadaşlardan isteğim bunun için ayrı bir konu açmaları. Farklı platform isteyen orada konuşsun lütfen
Platform karşılaştırma bir yere kadar ama model önerileri yapanları, ne alayım diyenleri ve telefonumu sattım iPhone 6S Plus 128 GB aldım gibi yazı yazanlar başka bir konuda konuşmalı diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, dark_13, m542tf ve 3 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile yapı 14310 ile gelmesi beklenen yenilikler:

• Aktif Saatler için başlangıç ve bitiş saatini belirleyebilirsiniz.
  • Yeniden başlatma süresi ayarlayabilirsiniz
  • Güncelleme erteleme ayarları artık mobilde de olacak

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Başkan sen şunların bi kulağını çeksene. Böyle şeyler heyecan yaratmıyor. Multi Windows, otg gibi şeylerle bize gelsinler. Birazda konseptlere bakıp feyz alsınlar yahu. :kop2::kop2:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Allah'ım kafamıza taş yağacak galiba. Microsoft CEO'su Satya Nadella Windows 10 Mobile hakkında konuşmuş.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Allah'ım kafamıza taş yağacak galiba. Microsoft CEO'su Satya Nadella Windows 10 Mobile hakkında konuşmuş.
Bunun kafaya değil taş, METEOR düşse bize hayrı dokunmaz.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan ve System X
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tehlike çanları deli deli çalınca aklı başına geldi ama bence geç kaldılar .

Ali_KRKY

Üye
abi biri şu satyanın dediklerini kısaca söyleyebilir mi ?

• Beğen
Tepkiler: System X
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi biri şu satyanın dediklerini kısaca söyleyebilir mi ?
Kısaca özetlersek;
Satya Nadella, biz kurallarını başkasının koyduğu pazarda telefon üretmeyiz Yani Microsoft'un düşüncesi sadece akıllı telefon ve mobil işletim sistemi yapmak değil komple bir ekosistem oluşturmak. O yüzden de mobil pazarda burnunun dikine gidiyor gibi görünüyor ama aslında uzun vadeli bir program üzerinde ilerliyorlar.

Bir de şunu söylüyor; Biz Surface serisini 3 yıl önce tanışmadan önce insanlara 2-in-1 cihaz desek kimse bir şey anlamazdı. Ama şimdi Apple'ın da ikisi bir arada cihazı var. Mobilde de böyle bir model oluşturmak istiyoruz diyor.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

• Beğen
Tepkiler: volumezoom, Rock Ve Roll ve sfgnrl
System X

System X

Üye
Kısaca özetlersek;
Satya Nadella, biz kurallarını başkasının koyduğu pazarda telefon üretmeyiz Yani Microsoft'un düşüncesi sadece akıllı telefon ve mobil işletim sistemi yapmak değil komple bir ekosistem oluşturmak. O yüzden de mobil pazarda burnunun dikine gidiyor gibi görünüyor ama aslında uzun vadeli bir program üzerinde ilerliyorlar.

Bir de şunu söylüyor; Biz Surface serisini 3 yıl önce tanışmadan önce insanlara 2-in-1 cihaz desek kimse bir şey anlamazdı. Ama şimdi Apple'ın da ikisi bir arada cihazı var. Mobilde de böyle bir model oluşturmak istiyoruz diyor.

ben bu yazıdan şunu anladım.
"ortalıkta android ve iosun ezici üstünlüğü varken bunlarla rekabet edecek bir sistem yapıp cihaz niceliğini artıramayız.bunun yerine elimizde ne varsa diğer platformlara portlayalım.onların ekmeğine yağ sürerken biz de ucundan nasiplenelim.bükemediğimiz eli öpelim.android ve iosa uygulama yazmak varken eski telefonlara niye güncelleme verelim.ezikleri süründürelim, windows phone kullanıcıları için planladığımız ne varsa iptal edelim.önlerine 3 5 bişey atalım.videoyu duraklatma özelliğini 2016da sunalım.buildlerde sallayalım tutan tutur tutamayanı iptal ederiz.zaten bu bizim kanımızda var.ne ilkiz ne de son oluruz.çünkü biz mikropsoftuz."

kullanıcısı olmayan bir ortak platform.bence güzel fikir :)tabiki microsoft adına...

Üst Alt