Aybin.Kilic
Üye
Ben görmemiştim. Neyse fazla konsept göz çıkarmazGeçen sene paylaştık diye hatırlıyorum![]()

Ben görmemiştim. Neyse fazla konsept göz çıkarmazGeçen sene paylaştık diye hatırlıyorum![]()

İşletim sistemini insider,proramları beta kullanıyoruz zaten,madem öyle telefonlarıda konsept kullanalımBen görmemiştim. Neyse fazla konsept göz çıkarmaz![]()
☺Böyle konsept verseler seve seve kullanırızİşletim sistemini insider,proramları beta kullanıyoruz zaten,madem öyle telefonlarıda konsept kullanalım☺

Bunu düşünmemişlerdir bile.Böyle konsept verseler seve seve kullanırız![]()
Alacak. Güncellemeler yaz aylarına muhtemelen Temmuz ayına kadar 10586.xxx sürümleri ile önce İnsider kullanıcıları tarafından test edilecek, sorun olmadığına karar verilirse tüm cihazlara dağıtılacak.Usta biri bana anlatabilir mi kafamdaki şu soruyu, ben insider kullanıcısı falan değilim resmi sürüm geldi ona yükselttim. Bundan sonra herhangi bir güncelleme alacak mı bu işletim sistemi yoksa almayacak mı insider olmadan?
Teşekkür ederim saolun hocam.Alacak. Güncellemeler yaz aylarına muhtemelen Temmuz ayına kadar 10586.xxx sürümleri ile önce İnsider kullanıcıları tarafından test edilecek, sorun olmadığına karar verilirse tüm cihazlara dağıtılacak.
Platform karşılaştırma bir yere kadar ama model önerileri yapanları, ne alayım diyenleri ve telefonumu sattım iPhone 6S Plus 128 GB aldım gibi yazı yazanlar başka bir konuda konuşmalı diye düşünüyorum.Konu Windows insider yapıları duyurusu, içerik iphone mu android mi hangisini almalıyım. Microsoft bu kadar kullanıcıyı toparlayamaz bir daha. Arkadaşlardan isteğim bunun için ayrı bir konu açmaları. Farklı platform isteyen orada konuşsun lütfen
Windows 10 Mobile yapı 14310 ile gelmesi beklenen yenilikler:
- Aktif Saatler için başlangıç ve bitiş saatini belirleyebilirsiniz.
- Yeniden başlatma süresi ayarlayabilirsiniz
- Güncelleme erteleme ayarları artık mobilde de olacak

Bunun kafaya değil taş, METEOR düşse bize hayrı dokunmaz.Allah'ım kafamıza taş yağacak galiba. Microsoft CEO'su Satya Nadella Windows 10 Mobile hakkında konuşmuş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tehlike çanları deli deli çalınca aklı başına geldi ama bence geç kaldılar .Allah'ım kafamıza taş yağacak galiba. Microsoft CEO'su Satya Nadella Windows 10 Mobile hakkında konuşmuş.
Allah'ım kafamıza taş yağacak galiba. Microsoft CEO'su Satya Nadella Windows 10 Mobile hakkında konuşmuş.
Kısaca özetlersek;abi biri şu satyanın dediklerini kısaca söyleyebilir mi ?
Windows 10 Mobile yapı 14310 ile gelmesi beklenen yenilikler:
- Aktif Saatler için başlangıç ve bitiş saatini belirleyebilirsiniz.
- Yeniden başlatma süresi ayarlayabilirsiniz
- Güncelleme erteleme ayarları artık mobilde de olacak
Kısaca özetlersek;
Satya Nadella, biz kurallarını başkasının koyduğu pazarda telefon üretmeyiz Yani Microsoft'un düşüncesi sadece akıllı telefon ve mobil işletim sistemi yapmak değil komple bir ekosistem oluşturmak. O yüzden de mobil pazarda burnunun dikine gidiyor gibi görünüyor ama aslında uzun vadeli bir program üzerinde ilerliyorlar.
Bir de şunu söylüyor; Biz Surface serisini 3 yıl önce tanışmadan önce insanlara 2-in-1 cihaz desek kimse bir şey anlamazdı. Ama şimdi Apple'ın da ikisi bir arada cihazı var. Mobilde de böyle bir model oluşturmak istiyoruz diyor.
tabiki microsoft adına...