Mobil veriyi kapatıp wifiden tekrar deneyin istersenizBendede aynı sorun var 8.1 döndükten sonra Windows 10 , a geçemiyor tel 1020 lütfen yardım arkadaşlar
Denedim olmuyor
Slow veya fast ikisinide denedim olmuyor
Ayarlar>sistem>hakkında,,İS surumuarkadaşlar sürümü nasıl görebiliriz?
iyice b.ka sardı.uygulamalardan atmalar.kameranın flaşı kapanmıyor.telin yarısı inglizce.şarj 3 saat dayanıyor.glance screen kaç aydır çalışmıyor.Ne oldu? İşe yaradı mı?
Bende de edge iyicene sapıttı foruma yorum yazamaz oldum, cihazı(1520)sıfırladım düzelmez ise akşam 8.1 e geri dönüp tekrar w10 a yükseltirim artık(8.1 de fazla kalamıyorumAz önce Fotoğraflar uygulamasında telefon kendi kendine durmaksızın titremeye başladı, reset atarak düzelttim. Lumia 1520
)telefonu sıfırlama zamanı gelmiş bence 920 kullanmıyor musun sen ben bu yazdıkların hiç biri yok sorun lar var ama yazdıkların yokiyice b.ka sardı.uygulamalardan atmalar.kameranın flaşı kapanmıyor.telin yarısı inglizce.şarj 3 saat dayanıyor.glance screen kaç aydır çalışmıyor.
bende de edge Bi ara sapıttı. Bikaç saat sonra kendi kendine düzeldi istesen sıfırlamadan bekle biraz bi reset filan atBende de edge iyicene sapıttı foruma yorum yazamaz oldum, cihazı(1520)sıfırladım düzelmez ise akşam 8.1 e geri dönüp tekrar w10 a yükseltirim artık(8.1 de fazla kalamıyorum)
bu gün 3. gün oldu düzelmedi,sıfırladım gitti ama henüz düzelip düzelmediğini deneyemedim.bende de edge Bi ara sapıttı. Bikaç saat sonra kendi kendine düzeldi istesen sıfırlamadan bekle biraz bi reset filan at
tmam abi , umarım aybin şef gibi senin de flaş gitmemiştirbu gün 3. gün oldu düzelmedi,sıfırladım gitti ama henüz düzelip düzelmediğini deneyemedim.
Yok hiç sanmıyorum telefon canavar gibi maşallah.tmam abi , umarım aybin şef gibi senin de flaş gitmemiştir

En soldaki güncelleme ekranındaki yapı numarası neden farklı ola ki?Yapı 10586.212'de tüm uygulamalar ekranındaki arka plan sorunu düzeltilmiş.
Bilgim yok.En soldaki güncelleme ekranındaki yapı numarası neden farklı ola ki?
En doğrusunu yapmışsınIphone 6s plus 64gb siparişi verdim . Birkaç güne elimde olur . Wp maceram bitti yedek telefonum olarak diğer hattım takılı şekilde kalacak . Umarım ileride gelişir ve ıphone'dan wp ye geçmeme değer şeyler görürüm , tekrar wp ye dönerim . Uygulama sıkıntısını çok çektim , o yüzden farklı sisteme yöneldim . Birde ecek acak'lardan sıkıldım . Arkadaşlara sabır diliyorum . Wp forumunu ve konuları takibe devam edicem .
Hepsi çöpMağazada yaklaşık olarak 850 bin uygulama varmış