Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar sürümü nasıl görebiliriz?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bendede aynı sorun var 8.1 döndükten sonra Windows 10 , a geçemiyor tel 1020 lütfen yardım arkadaşlar
Denedim olmuyor
Slow veya fast ikisinide denedim olmuyor
Mobil veriyi kapatıp wifiden tekrar deneyin isterseniz

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Az önce Fotoğraflar uygulamasında telefon kendi kendine durmaksızın titremeye başladı, reset atarak düzelttim. Lumia 1520

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14295'te eskiden olduğu gibi, kulaklık ve telefon ses profilleri birbirinden ayrılmış. Yani kulaklıkta zil sesini kapalı ayarladıysanız, bir daha kulaklığı taktığınızda ses yine kapalı oluyor.
Bir de ses kontrolleri eskiden bir tuşa basınca ekrandan kaybolurdu. Şimdi ise ekranda bir yere basınca kayboluyor. Böyle olması iyi olmuş.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve dark_13
YkPkY

YkPkY

Üye
Ne oldu? İşe yaradı mı?
iyice b.ka sardı.uygulamalardan atmalar.kameranın flaşı kapanmıyor.telin yarısı inglizce.şarj 3 saat dayanıyor.glance screen kaç aydır çalışmıyor.

• Beğen
Tepkiler: enessrsy ve stockton
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Az önce Fotoğraflar uygulamasında telefon kendi kendine durmaksızın titremeye başladı, reset atarak düzelttim. Lumia 1520
Bende de edge iyicene sapıttı foruma yorum yazamaz oldum, cihazı(1520)sıfırladım düzelmez ise akşam 8.1 e geri dönüp tekrar w10 a yükseltirim artık(8.1 de fazla kalamıyorum:))

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
ardacumhur

ardacumhur

Üye
bu konu altında yazılan çoğu yorum, neden "windows phone almamalıyız?" sorusuna cevap gibi.

yazan: bir WP sever NL920 sahibi developer

4MaGuS

4MaGuS

Üye
iyice b.ka sardı.uygulamalardan atmalar.kameranın flaşı kapanmıyor.telin yarısı inglizce.şarj 3 saat dayanıyor.glance screen kaç aydır çalışmıyor.
telefonu sıfırlama zamanı gelmiş bence 920 kullanmıyor musun sen ben bu yazdıkların hiç biri yok sorun lar var ama yazdıkların yok

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Bende de edge iyicene sapıttı foruma yorum yazamaz oldum, cihazı(1520)sıfırladım düzelmez ise akşam 8.1 e geri dönüp tekrar w10 a yükseltirim artık(8.1 de fazla kalamıyorum:))
bende de edge Bi ara sapıttı. Bikaç saat sonra kendi kendine düzeldi istesen sıfırlamadan bekle biraz bi reset filan at

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bende de edge Bi ara sapıttı. Bikaç saat sonra kendi kendine düzeldi istesen sıfırlamadan bekle biraz bi reset filan at
bu gün 3. gün oldu düzelmedi,sıfırladım gitti ama henüz düzelip düzelmediğini deneyemedim.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10586.212'de tüm uygulamalar ekranındaki arka planın soluklaşma sorunu düzeltilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, sfgnrl ve n000k
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl
mp2934

mp2934

Üye
Mağazada yaklaşık olarak 850 bin uygulama varmış

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Esendağlı ve sfgnrl
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Iphone 6s plus 64gb siparişi verdim . Birkaç güne elimde olur . Wp maceram bitti yedek telefonum olarak diğer hattım takılı şekilde kalacak . Umarım ileride gelişir ve ıphone'dan wp ye geçmeme değer şeyler görürüm , tekrar wp ye dönerim . Uygulama sıkıntısını çok çektim , o yüzden farklı sisteme yöneldim . Birde ecek acak'lardan sıkıldım . Arkadaşlara sabır diliyorum . Wp forumunu ve konuları takibe devam edicem .

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, braayn, n000k ve 3 diğerleri
yasirtaha

yasirtaha

Üye
Iphone 6s plus 64gb siparişi verdim . Birkaç güne elimde olur . Wp maceram bitti yedek telefonum olarak diğer hattım takılı şekilde kalacak . Umarım ileride gelişir ve ıphone'dan wp ye geçmeme değer şeyler görürüm , tekrar wp ye dönerim . Uygulama sıkıntısını çok çektim , o yüzden farklı sisteme yöneldim . Birde ecek acak'lardan sıkıldım . Arkadaşlara sabır diliyorum . Wp forumunu ve konuları takibe devam edicem .
En doğrusunu yapmışsın

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin

Üst Alt