Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim insider da öyle bir seçenek yok!ne yapmam lazım??
Cihaz nedir ve hangi yapıyı kullanıyorsunuz? Mesela son yapıyı kullanıyorum ve o seçenek bende de görünmüyor.
Şuan Lumia 930'da son yapıyı kullanıyorum, önce resmi güncellemeleri yaptım sonrasında insider kurup son yapıya geçiş yaptım ve telefonu fabrika ayarlarına getirip kullanmaya başladım.

+Bir kaç gündür kullanıyorum ve genel olarak resmi güncellemeden daha stabil olduğunu söylesem yanlış olmaz galiba.
+Şarj iyi gidiyor diyebilirim
+Tüm uygulamalar menüsündeki hata giderilmiş, artık bir uygulama açıp geri dönünce arka plan bozulmuyor
+Önceki yada sonraki şarkıya geçerken parça isimlerinin bir kaç defa geçmesi sorunu düzeltilmiş.
+Kamera güncelleme ile daha iyi oldu.
+Adım sayar artık çalışıyor, Microsoft Health uygulaması adım bilgilerine erişebiliyor.
+Hoparlörden gelen çat çut sesler kaybolmuş
+Önceki yapılarda bluetooth sorunluydu ama şuan gayet iyi.
-Neden böyle oldu bilemiyorum ancak menülerde bazı yerler ingilizce oldu ancak problem değil kullanıma bir etkisi yok
-Mağaza uygulaması pek stabil değil gibi geldi bana.

Şimdilik bu kadar, herkese kolay gelsin.

Lumia 930
İngilizce olması daha iyi, oralarda çalışma yaptıklarını gösterir. Zaten Türkçe çevirilerini beğenmiyorum. Yakında buna da müdahale gelecekmiş neyseki.

n000k

n000k

Üye
Cihaz nedir ve hangi yapıyı kullanıyorsunuz? Mesela son yapıyı kullanıyorum ve o seçenek bende de görünmüyor.

İngilizce olması daha iyi, oralarda çalışma yaptıklarını gösterir. Zaten Türkçe çevirilerini beğenmiyorum. Yakında buna da müdahale gelecekmiş neyseki.
Lumia 535 son yapıyı kullanıyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 535 son yapıyı kullanıyorum.
Son yapı derken Yapı 14295'ten bahsediyorsanız, bu yapı henüz final güncellemesi yayınlanmayan Redstone sürümüne ait olduğu için sadece Slow ve Fast ring seçenekleri çıkması doğal. Çünkü Redstone sürümlerinin Production sürümleri henüz yok.

• Beğen
Tepkiler: n000k
...decode...

...decode...

Üye

Mesela pil tasarrufunda saatle günü karıştırmaları ve hücresel verinin ayarlarda cep telefonu şeklinde çevirisi gibi :)

Bu arada müdahale geleceği haberini nerede gördünüz? Ben denk gelmedim pek onla alakalı bir şeye.

n000k

n000k

Üye
Son yapı derken Yapı 14295'ten bahsediyorsanız, bu yapı henüz final güncellemesi yayınlanmayan Redstone sürümüne ait olduğu için sadece Slow ve Fast ring seçenekleri çıkması doğal. Çünkü Redstone sürümlerinin Production sürümleri henüz yok.
Saolasın abi.yok daha önce insider da 3 seçenek vardı. Şimdi 2 olunca,şaşırdım. Aynen 295 sürümündeyim.

volumezoom

volumezoom

Üye
Ayrıca son yapıda harita uygulaması gayet güzel olmuş, biraz Here Drive ı andırıyor. Yol tarifi için kullanma şansım olmadı ancak kullanılabilirlik olarak gayet iyi. Ayrıca Here Maps çalışıyor ancak Here Drive çalışmıyor. Umarım Here daki sık kullanılanları aktarmak için bir yol vardır.

Lumia 930

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesela pil tasarrufunda saatle günü karıştırmaları ve hücresel verinin ayarlarda cep telefonu şeklinde çevirisi gibi :)

Bu arada müdahale geleceği haberini nerede gördünüz? Ben denk gelmedim pek onla alakalı bir şeye.
Feedback Hub
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ...decode...
volumezoom

volumezoom

Üye
Ayrıca yeri burası değil belki ama Lumia 650 yakında Muser iletişimde satışa çıkacak galiba.

Lumia 930

dakamon

dakamon

Üye
@Sensation 10586 nın kümülatif güncellemesi haftaya gelmesi muhtemel yada bir sonraki haftaya. İnşallah bug ların büyük bir kısmını çözerler. Özellikle pdf açarken edge de sayfa gezerken ekranın birbirine girmesini bozulmuş gibi davranmasını çözerler.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
14295 Lumia 625e yayınlandı mı ?

dedereis123

dedereis123

Üye
valla 1520de tek hoparlörden ses duyan ben miyim ? yani güncelleştirmelerden sonra iyice sapıttı . Bu durduk yere hoparlör ses neden çıkar ki ( bu ses hışırtı gibi kulağı dayınca geliyor ama açılıp kapanma sesi pıt diye duyuluyor )

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
valla 1520de tek hoparlörden ses duyan ben miyim ? yani güncelleştirmelerden sonra iyice sapıttı . Bu durduk yere hoparlör ses neden çıkar ki ( bu ses hışırtı gibi kulağı dayınca geliyor ama açılıp kapanma sesi pıt diye duyuluyor )
arkadaş yukarda yazmıştı

bende o sorun 8.1 den beridir var kamera veya bazı uygulamaları açtığında açılıyor her zaman ses gelmiyor yani, bence buradaki sorun hoparlörü açmaya çalışıyor ama ses olmadığı için şırıltı çıkıyor eğer senin cihazda 8.1 sorun yoksa dönebilirsin bence, bu sorun aslında ucuz veya aşırı derece kullanılmış hoparlör sistemlerinde de olabiliyor genel olarak yazılımla ilgili bir sorun, bizde de maleseft ms yüzünden böyle bir sorunla karşılaşıyoruz

dedereis123

dedereis123

Üye
işte bende başkalarıda var mı diye soruyorum :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayrıca yeri burası değil belki ama Lumia 650 yakında Muser iletişimde satışa çıkacak galiba.

Lumia 930
10 nisanda satışa çıkıyor, fiyat belli değil.
@Sensation 10586 nın kümülatif güncellemesi haftaya gelmesi muhtemel yada bir sonraki haftaya. İnşallah bug ların büyük bir kısmını çözerler. Özellikle pdf açarken edge de sayfa gezerken ekranın birbirine girmesini bozulmuş gibi davranmasını çözerler.
Finalden daha iyi bence son yapı.
14295 Lumia 625e yayınlandı mı ?
Hayır Püf Noktası - Desteklenmeyen Cihazlara Redstone Yapılarını Yüklemek

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Iphone 6s plus 64gb siparişi verdim . Birkaç güne elimde olur . Wp maceram bitti yedek telefonum olarak diğer hattım takılı şekilde kalacak . Umarım ileride gelişir ve ıphone'dan wp ye geçmeme değer şeyler görürüm , tekrar wp ye dönerim . Uygulama sıkıntısını çok çektim , o yüzden farklı sisteme yöneldim . Birde ecek acak'lardan sıkıldım . Arkadaşlara sabır diliyorum . Wp forumunu ve konuları takibe devam edicem .

Hayırlı olsun arkadaşım, iyi yapmışsın vallahi. Dikkat edersen artık takip edesim yok buraları, yani o geldi gelecek şu oldu muhabbetler ve beklemeleri sıktı iyice.
Benim mevzuyu biliyor musun bilmiyorum. Şerefsizler 2.640₺'lik cihaza, değişim cihazı olarak 1000₺'lik 830 verdiler ve o kadar koşturdum ettim yapabilecek bir şey kalmadı.
Şuan cihazı farklı yerlerde de satışa/takasa koydum.
Ben de uzun bir süre ara vereceğim.
He dipnot: Allah bu TS'nin ve MS'nin belasını versin! (amin)

Ben bunlardan pek anlamam ama anladığım şu ki, ms kullanıcılarına umut vermekten çok uzak.
Vayy be, demek sende bu duruma geldin he Hüseyin aga :o:halay3:

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Hayırlı olsun arkadaşım, iyi yapmışsın vallahi. Dikkat edersen artık takip edesim yok buraları, yani o geldi gelecek şu oldu muhabbetler ve beklemeleri sıktı iyice.
Benim mevzuyu biliyor musun bilmiyorum. Şerefsizler 2.640₺'lik cihaza, değişim cihazı olarak 1000₺'lik 830 verdiler ve o kadar koşturdum ettim yapabilecek bir şey kalmadı.
Şuan cihazı farklı yerlerde de satışa/takasa koydum.
Ben de uzun bir süre ara vereceğim.
Bende aynı durumla karşılaştım. Cihazı koydum satılığa gittim telefon aldım.
Kandırdıkları yetmiyor bi de adam dolandırmaya başladılar.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bende aynı durumla karşılaştım. Cihazı koydum satılığa gittim telefon aldım.
Kandırdıkları yetmiyor bi de adam dolandırmaya başladılar.
Güle güle kullan, ben de hala bakınıyorum
Aynen öyle arkadaşım, uzak durmak lazım böyle firmadan :)
Haram olsun kuruşuna kadar :angry: sinirden deli ettiler beni.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu konseptte şurda dursun

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt