Evetarkadaşlar 10.0.14291.1001 nolu yapıyımı alıyoruz bende o göründü?
17 martta gelen güncellemenin aynısı, sadece diğer modellere de dağıtıldı.Yapıdaki yenilikler, hatalar, düzeltilenlerin olduğu blog yazısı yok mu kimse paylaşmamış.
- Gezinti çubuğunu gizleyebilirsin.bunu indirsek ne olur indirmesek ne olur![]()
yani dostum diyeceğim şu final sürümünde mi kalsak iyi olur bunu yüklememiz gerekli mi ..- Gezinti çubuğunu gizleyebilirsin.
- Uygulamalar ekranının arka plan sorunu düzeldi.
- Müzik kontrol ekranı düzeltildi.
- Alarmlar, Haritalar ve Posta uygulaması yenilendi.
Daha fazlası şu an aklımda değil. Yükledikten sonra hepsini yazarım.
arkadaşım mağazadan windows insider uygulamasını yükle ve giriş yap adımları takip et ve fast mode seç. tel yenden başlayacak, sonra günceleme denetle bölümüne gir ve denetle. bu kadar920 lere redstone yükleyen arkadaşlar nasıl olduğunu anlatında bizde yükleyelim
Var var. Bende de 640xl var bug lar var. Adamlar sorunlu sürüm verdiler millete.
Şu gıcık çarklar geldi yine, bir değiştiremediler şunları
Arkadaşım senin dediğin w10 alan cihazlar için benim tel l820,arkadaşım mağazadan windows insider uygulamasını yükle ve giriş yap adımları takip et ve fast mode seç. tel yenden başlayacak, sonra günceleme denetle bölümüne gir ve denetle. bu kadar
Finalde kalmanızı öneririm.yani dostum diyeceğim şu final sürümünde mi kalsak iyi olur bunu yüklememiz gerekli mi ..
17'sinde gelmişti..Bu güncelleme 950 lerde varmıydı?
Sadece PC'ye.edge e eklenti desteği gelmiş yeni redstone yapısında
Şu gıcık çarklar geldi yine, bir değiştiremediler şunları
arkadaşım windows insider uygulaması tele W10 yüklemek için! kapiş?Arkadaşım senin dediğin w10 alan cihazlar için benim tel l820,