Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ofis programları, Outlook posta ve takvim, Facebook beta cümbür cemaat güncelleme geldi . Abanın güncelleme butonuna..

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve BLasTeaR

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşlar malum MS'nin güncelleme politikası yüzünden 1 aydan fazla iphone 6 plus kullanıyorum ve 16 gb yer sorunu dışında farklı bir sıkıntı yaşamadım vebulut depolama ile de yer sorunumu bir şekilde çözdüm ( bir yere kadar).
Boşa çıkan L1520 cihazımı satılık ve takas için belli stelere koydum teklifler geliyor ama bana uymadığı için elimde bekletiyorum.Cihaza dün win 10 final sürümü dedikleri zıkkımı kurdum ama final ile uzaktan yakından alakası olmayan bir sürümü bize sunmuşlar.Beta = şuanki sürüm hiç bir fark yok hiç bir iyileşme yok al birini vur ötekisine .

Kullanıcı baskıları + geç kalan final sürümü gibi negatif durumlardan dolayı birazcık insanların sinir kat sayılarını almak için yayınlanan bir sürüm.Ben en azından buna kanaat getirdim.Benim gözümde Ne yazık ki MS mobile sektörde sağlam duvara çarptı ve az hasarla yoluna devam etmek istiyor ama bunca kullanıcıya attığı bu güzel kazığı bir kez daha yememek için herkes Windows Mobile duyunca bir kez değil en az 10 kez düşünerek yanaşacağına eminim.
Bu günlerde çok duyduğunuz şu kelime ile yazımı bitiriyorum.
Microsoftu KINIYORUM.......

ben ancak telefonu bir foto video makinesi olarak kullanır yada ailemden birine veririm sistem çöktü bence de seninle aynı fikirdeyim aklımda Samsung S7 Edge var

• Beğen
Tepkiler: braayn
braayn

braayn

Üye
Evet bu uygulamalar hakkında ben de aynı fikirdeyim gerçi bazılarını kullanmıyorum ama yine de bir kaçını yoğun kullanıyorum benim sormak istediğim mesajlaşırken klavyede bir sıkıntı oluyor mu arama yaparken tuşlarda bir sıkıntı var mı dokunmatiği sapıtıyor mu. Mail hesaplarındaki eşleşmede senkronizasyonda sıkıntı yaratıyor mu bunları sormuştum eğer ki bilgin varsa. Sağolasın.
aktif olarak kullanmadığım için ne yazık ki bilmiyorum.

efeler12

efeler12

Üye
product code değiştiren programı bulamıyorum link verir misiniz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Son Redstone yapısında:

- Arama alınca veya yapınca sesin nereden geleceğini(otomatik, Bluetooh aygıtı bağlı ise Bluetooth aygıtı, telefon hoparlörü) seçebilme eklendi.
- Arama sırasında telefonu kulağından çekince hoparlörü açma seçeneği eklendi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bulutsuzgece, flutewoddy ve 6 diğerleri
atakanakata

atakanakata

Üye
buradan da anlayacağımız üzere asıl mevzu redstone da.
evrensel uygulamaların geliştiğini görsem gözümü kırpmam alırım bi 950 ama Microsoft un bu son yaptıkları bana dur diyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar yeni Twitter uygulamasını açınca bir müddet sonra telefon resetleniyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı acaba? (Lumia 1520 , insider kurulu)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Son Redstone yapısında:

- Arama alınca veya yapınca sesin nereden geleceğini(otomatik, Bluetooh aygıtı bağlı ise Bluetooth aygıtı, telefon hoparlörü) seçebilme eklendi.
- Arama sırasında telefonu kulağından çekince hoparlörü açma seçeneği eklendi.

Platformdan ayrılan ama bir yandan da Redstone'un getireceklerini merak eden kullanıcılar:

:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte, flutewoddy, n000k ve 9 diğerleri
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar bi kaç sorum olacak lütfen bilenler yardım etsin.telefonum l820,redstone yapısını kurmayı düşünüyorum da,redstone dan tekrar slowu seçerek geri geliniyor mu.bir de product codu değiştireceğim galiba redstonu yüklerken bunun bi zararı var mı,

erhanercan

erhanercan

Üye
Geri tuşu bazen çift algılıyor oluyor mu sizde de. 1.5 ay evvel 925imde kullandığım insider sürümünde daha memnundum vallahi şimdi yeni gelen 640xl ye upgrade advisor la 10 kurdum saçma sapan buglar vs daha da gözüme Batıyor

dakamon

dakamon

Üye
Geri tuşu bazen çift algılıyor oluyor mu sizde de. 1.5 ay evvel 925imde kullandığım insider sürümünde daha memnundum vallahi şimdi yeni gelen 640xl ye upgrade advisor la 10 kurdum saçma sapan buglar vs daha da gözüme Batıyor

Var var. Bende de 640xl var bug lar var. Adamlar sorunlu sürüm verdiler millete.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Audio Routing özelliğinin yapı 14306 Redstone sürümünde test edildiği söyleniyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ne ola ki bu özellik :bigstar:
Gelen arama veya yapılan aramalarda sesin kulaklık, Bluetooth cihazı ya da hoparlöre verilmesi için ayarlar sunuyor. Mesela bir arama geldiğinde telefonu açtığınızda sesin nereden verileceğini seçiyorsunuz. Ayrıca konuşma esnasında telefonu kulağınızdan uzaklaştırdığınızda sesin otomatik olarak hoparlöre verilmesini de seçebiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Gelen arama veya yapılan aramalarda sesin kulaklık, Bluetooth cihazı ya da hoparlöre verilmesi için ayarlar sunuyor. Mesela bir arama geldiğinde telefonu açtığınızda sesin nereden verileceğini seçiyorsunuz. Ayrıca konuşma esnasında telefonu kulağınızdan uzaklaştırdığınızda sesin otomatik olarak hoparlöre verilmesini de seçebiliyorsunuz.
Yani şu mu :D

skynet

Üye
Grstures beta uygulamasının gelişmiş hali

• Beğen
Tepkiler: saynesim
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evrensel Skype uygulaması ilk başta PClere olmak üzere yakında Insiderlere sunulacak.

Son düzenleme:

Üst Alt