Rdki nesiller için son güncelleme olacak belliRedstone yapıları aşağıdaki modeller ile devam edecek:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Alcatel OneTouch Fierce XL
- BLU Win HD W510U
- BLU Win HD LTE X150Q
- Lumia 430
- Lumia 435
- Lumia 532
- Lumia 535
- Lumia 540
- Lumia 550
- Lumia 635 (1GB)
- Lumia 636 (1GB)
- Lumia 638 (1GB)
- Lumia 640
- Lumia 640 XL
- Lumia 650
- Lumia 730
- Lumia 735
- Lumia 830
- Lumia 930
- Lumia 950
- Lumia 950 XL
- Lumia 1520
- MCJ Madosma Q501
- Xiaomi Mi4

Yok. Yukarıda yazdığım modeller muhtemelen bir sonraki Redstone yapısına dahil edilecek.Şuanda insider için yeni build falan yok dmi, sadece verilen listedeki cihazlar 8.1 den Windows 10 finale geçiyor.
5 Ocak 2016da yazmıştım Redstone eskilere gelmeyecek diye. Kahin olmaya gerek yokmuş demekki. Hayret 1520yi bırakmamışlar.Redstone için tahminleri alalım. En erken 2017 diyorum. X2X serisine de gelmez diyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burada Mayıs-Haziran denmiş acaba yazarken buna kendilerini nasıl inandırdılar![]()
Sadece eski nesil olması tek kriter değil. Donanımı da önemli ki bu da fazlasıyla 1520'de var5 Ocak 2016da yazmıştım Redstone eskilere gelmeyecek diye. Kahin olmaya gerek yokmuş demekki. Hayret 1520yi bırakmamışlar.

Haber - Windows 10 Mobile Güncellemesi BaşladıE bu me hiç ses yok forumda ? Ne halde cihazlar beyler ?
520nin Windows 10 alması bile bi mucizede mesela 1020nin 920nin neyi eksik?Sadece eski nesil olması tek kriter değil. Donanımı da önemli ki bu da fazlasıyla 1520'de var![]()
Eksiği yok.520nin Windows 10 alması bile bi mucizede mesela 1020nin 920nin neyi eksik?
Ama almıyor işte. Neden? Yeni cihazları satabilmek için. Satılacak mı? Hayır.Eksiği yok.
Bu beni ilgilendirmez, Microsoft'un sorunuAma almıyor işte. Neden? Yeni cihazları satabilmek için. Satılacak mı? Hayır.

İnanırmısınız bilmiyorum geçen mağazada 950nin arkaplanını ve tema rengini değiştirmiştim bi 20 gün sonra tekrar aynı mağazaya gittiğimde nasıl bıraktıysam aynısıydıBu beni ilgilendirmez, Microsoft'un sorunu![]()

İnanırmısınız bilmiyorum geçen mağazada 950nin arkaplanını ve tema rengini değiştirmiştim bi 20 gün sonra tekrar aynı mağazaya gittiğimde nasıl bıraktıysam aynısıydı
Ya kimse bilmediği, duymadığı için kurcalamıyor yada arayüze yabancılık çekiyorlar. Şu wpyi bırakırsam tek özleyeceğim şey arayüzü olacak. Çoğu kişi beğenmese bile ben çok seviyorum.

Çöktü gene. Klasik güncelleme zamanlarıMağazada sorun yaşayan var mı? İndirirken hata veriyor. Ayrıca daha 2 hafta önce indirebildiğim Jelly Saga için şuan ek donanım gerekli diyor. 5 saat gidemeyen şarjımla bi oyun oynarım diye düşünmüştüm ama oda kısmet olmadı.