Arkadaşlar 24. Yapıyı mobilde yükleyen var mı?
Pc ve Mobile aynı sürüm numarasına sahip yapılar verildi. Pc de önceki yapıya gore stabillik var. Bir de Edge eklenti desteğine kavuştu. Mobilde de yeni özellikler olabilir diye düşünüyorum. Ama güncellemeyi bulmuyor bendeKötü haberlerden sonra milletin artık yapılar ile çok uğraşacağını sanmıyorum. Şu an kullandığımızdan daha iyi ve yeni bir deneyim olmayacak belli ki, ne gerek var yeni yapıya.
Güncelleme sadece Lumia 950, 950 XL, 650, 550, Xiaomi Mi4 ve ALCATEL ONETOUCH Fierce XL için yayınlandı. Diğer modeller yakında dahil edilecek.Pc ve Mobile aynı sürüm numarasına sahip yapılar verildi. Pc de önceki yapıya gore stabillik var. Bir de Edge eklenti desteğine kavuştu. Mobilde de yeni özellikler olabilir diye düşünüyorum. Ama güncellemeyi bulmuyor bende
Redstone yapıları aşağıdaki modeller ile devam edecek:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Alcatel OneTouch Fierce XL
- BLU Win HD W510U
- BLU Win HD LTE X150Q
- Lumia 430
- Lumia 435
- Lumia 532
- Lumia 535
- Lumia 540
- Lumia 550
- Lumia 635 (1GB)
- Lumia 636 (1GB)
- Lumia 638 (1GB)
- Lumia 640
- Lumia 640 XL
- Lumia 650
- Lumia 730
- Lumia 735
- Lumia 830
- Lumia 930
- Lumia 950
- Lumia 950 XL
- Lumia 1520
- MCJ Madosma Q501
- Xiaomi Mi4
Resmen apple politikası ya
RS'ye dahil olacak cihaz bunlar. 920 görünmüyor. Olmayan diğer cihazlar için de 10586.xxx son yapı olarak kalacak.Bu bir sonraki yapıda rs'ye dahil olacak telefon listesi mi yoksa rs'yi alacak telefonların listesi mi? 920 vs'ye gelmeyecek demek mi oluyor?
yani bugüne kadar ki verdiğim destek burada son buluyor.RS'ye dahil olacak cihaz bunlar. 920 görünmüyor. Olmayan diğer cihazlar için de 10586.xxx son yapı olarak kalacak.

Nasıl yüklüyorsun bi söyle de bende şansımı deniyim14291 numaralı yapıyı Lumia 920'ye henüz yükledim, telefon uygulamasında numara çevirme kısmı biraz daha normal hale dönmüş, 1 saniye kadar takıldıktan sonra normale dönüyor.
Yapı genel kullanım ile şuan için oldukça rahat çalışıyor, Microsoft vermese de yeni yapıyı biz kullanmaya devam ederiz![]()
![]()

Gelmeyecekmiş dostum. Donanımdan, kasmadan falan bahsediyordu benim okuduğum haberde.Arkadaşlar biri net cevap versin lumia 1020 için resmi güncelleme gelecekmi
Registry editor sağolsun14291 numaralı yapıyı Lumia 920'ye henüz yükledim, telefon uygulamasında numara çevirme kısmı biraz daha normal hale dönmüş, 1 saniye kadar takıldıktan sonra normale dönüyor.
Yapı genel kullanım ile şuan için oldukça rahat çalışıyor, Microsoft vermese de yeni yapıyı biz kullanmaya devam ederiz![]()
![]()

beceriksiz microsoft eskiden bi iyi bi kötüydü şimdi hepten batırdı.yapamadık sıvadık diye açıklama yapsınlar bari. symbian bile 512mb ram tek çekirdek ile harikalar yaratıyordu.bi tarayıcı sıkıntısı vardı sadece...bu sistemden ve microsofttan bir cacık olmaz.bunu çok güzel anlattılar bize.