Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve Dexter Morgan

...decode...

...decode...

Üye
Paylaşan eleman berbat bir kullanıcı deneyimi sağladığını söylüyor bu arada.

System X

System X

Üye
Paylaşan eleman berbat bir kullanıcı deneyimi sağladığını söylüyor bu arada.
şu telefonlara android atılsa varya öyle bir rezil olurlar ki performans farkı bariz bir şekilde ortaya çıkar.

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
kardeşimin 532 sinde w10 güncellemesini etkinleştir dedikten sonra güncelleme buldu fakat ayrıntısı yok boyutu ne kadar acaba ?

System X

System X

Üye
ilk nesil telefonlara windows 10 gelmeyeceği söyleniyor. microsoft senin yatacak yerin yok.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14291 (Fast) yayınlandı.
Sadece Lumia 550, 650, 950, 950 XL, Xiaomi Mi4 ve Alcatel OneTouch Fierce XL için yayınlandı. Şu cihazlar ilerleyen haftalarda dahil olacak.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Resmen apple politikası ya

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bugün Fast'e geçmiştim, elim boş döndüm :ehe
Yapıya falan bakasım kalmadı zaten benim ya şu attıkları kazık yenilir yutulur cinsten değil. İmkanım olsa şuan 1520 satar direkt iphone 5s e geçerim.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve System X
manialog

manialog

Üye
ilk nesil telefonlara windows 10 gelmeyeceği söyleniyor. microsoft senin yatacak yerin yok.
Lumia 820 kullanıyorum ve son sürüm yüklü kamera uygulaması haricinde sıkıntı yok şarj öncekine yakın sistemin akıcılığı ufak tefek takılmalar haricinde baya iyi resmi sürüm çıkmasa bile böyle kullanılabilir olmuş en azından evrensel uygulamalar hatrına. Güncelleme alan modellere bakınca özellikle 4xx serisi cihazlar bile alıyorsa 1. Nesil cihazlar da alır gibi geliyor sistemin şu halini görünce ama 512 mb olan cihazlarda benim de ümidim yok

thoak

thoak

Üye
Çok komik bir durum aslında. Kendini enayi gibi hisseden bi ben yokum değil mi?

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve System X
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenilenmiş Haritalar uygulaması HERE gibi mi olmuş bana mı öyle geldi?

System X

System X

Üye
Çok komik bir durum aslında. Kendini enayi gibi hisseden bi ben yokum değil mi?
nokiaya karşı son görevimizi yapmış olduk en azından.diğer türlü microsoft kadrosu windows phone kullanmıyor ki biz kullanalım.
Lumia 820 kullanıyorum ve son sürüm yüklü kamera uygulaması haricinde sıkıntı yok şarj öncekine yakın sistemin akıcılığı ufak tefek takılmalar haricinde baya iyi resmi sürüm çıkmasa bile böyle kullanılabilir olmuş en azından evrensel uygulamalar hatrına. Güncelleme alan modellere bakınca özellikle 4xx serisi cihazlar bile alıyorsa 1. Nesil cihazlar da alır gibi geliyor sistemin şu halini görünce ama 512 mb olan cihazlarda benim de ümidim yok
kardeş kullandığım telefonu bana anlatıyorsun.lumia 820 içindeki windows 10nun kullanılabilir bir tarafı yok. bir sürü hata sıkıntı kasılma ne ararsan var.seninki turbolu herhalde...
512mb ramli telefon çıkaran kim? çıkarırken bana mı sordu? o kadar model varken yeni model çıkaran kim? kısaca microsoft bilerek isteyerek eskitme politikası uyguladı ama yemezler.bu oyuna kimse gelmez gelmemeli. androide çalışacaklarına 512mb ramli telefonlara optimizasyon çalışsalardı.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

build 14291 for PC & Mobile is now available for in the Fast ring!

Please read:

PC ve Mobil için Windows10 İnsiderPreview 14291 şimdi Hızlı halkada Windows İnsiders için kullanılabilirmiş.
Blog Yazısı:

Yeni yapı ile Edge, PC için eklenti desteğine kavuştu!

Son düzenleme:
remzi33

remzi33

Üye

build 14291 for PC & Mobile is now available for in the Fast ring!

Please read:

PC ve Mobil için Windows10 İnsiderPreview 14291 şimdi Hızlı halkada Windows İnsiders için kullanılabilirmiş.
Blog Yazısı:
PC için güncelleme geldi şimdi. W 10 IP 14291 olarak görünüyor. Anlamadığım bir nokta var yalnız benim. Eğer bu sürüm mobil için de sunulduysa bu MS mal mı abi ya? Ulan böyle dangalaklık olur mu arkadaş ya? Final verdiği gün yeni yapı da veriyor. Hayret bişy ya

Raskoln

Raskoln

Üye
PC için güncelleme geldi şimdi. W 10 IP 14291 olarak görünüyor. Anlamadığım bir nokta var yalnız benim. Eğer bu sürüm mobil için de sunulduysa bu MS mal mı abi ya? Ulan böyle dangalaklık olur mu arkadaş ya? Final verdiği gün yeni yapı da veriyor. Hayret bişy ya
haydaaa peki ilk nesil cihazlar 14291 i redstone surum olduğu için alamayacaklar sanırım o zaman finale değilse esas buna üzülmek gerek çünkü geliştirmeler nurdan devam ediyor. Baktımda edge de bayağı bir ilerleme olacak takip edememek üzücü gerçekten.

remzi33

remzi33

Üye
L930 mobilde güncelleme yok? Insider Fast seçili olmasına rağmen

Üst Alt