Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Daha resmi bi açıklama yok bildiğim kadarıyla ?

dakamon

dakamon

Üye
Abi resmi açıklama daha yapılmadı. Yapılmadan da verilirse yada yayınlayıp twitterda aha da yayınladık derlerse yuh dicem. Çünkü koskoca kurumsal bir firmasın böylesine önemli bir şeyi önceden resmi bir şekilde duyur sonra yayınla.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Microsoft Telefon güncellendi. 2.15.9015.0

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Çıksa bile forumun %85i ilk nesil cihazları kullandığından en az bi 4-5 ay daha bekleyeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: System X
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
İlk fazda Lumia 1520 yoktu değil mi? Bir de CV cihazlar için bu final güncellemesi firmware de içerecek mi?

ArMaGeDdOn_87

Üye
Yapar da uyanınca. 6-7 saat sonra filan.
Anlatamadım galiba resmi güncelleme başlamadan önce mesela en azından 2-3 gün önceden twitterda yada kendi blog sayfasında açıklama yapılması gerekir mantıklısı bu,demek istediğim bu yani,neyse inşallah bu akşam güncelleme başlar,Apple gibi tüm cihazlarada aynı anda yayınlarlarsa çok iyi olur

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Sensation
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Microsoft tarafından resmi güncelleme duyurusu yapılmadıkça başka yerlerden gelen haberleri ciddiye almamayı öğrendik. Boşuna çıtayı yükseltip boş hayallere kapılmayalım bence. Sonra boşuna sinirlerimiz geriliyor. :ehe :ehe

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Microsoft tarafından resmi güncelleme duyurusu yapılmadıkça başka yerlerden gelen haberleri ciddiye almamayı öğrendik. Boşuna çıtayı yükseltip boş hayallere kapılmayalım bence. Sonra boşuna sinirlerimiz geriliyor. :ehe :ehe
MS'den açıklanana bile inanmıyorum ben cihazıma gelsin ondan sonra inanırım, MS'ye bakacak olursa güncellemeyi alalı 3-4 ay olmuştu şuan Redstone kullanıyorduk :D

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
hoş gelsin de şimdi edge yine düzelmemiş olacak.yeni özellik zaten olmayacak.takılmalar düşük performans yine devam edecek..dahası beğenmeyip redstone yükleyeceğiz.ve bu hayalkırıklarının sadece adı değişmiş olacak.

İşte bu nedenle güncelleme sonrası baktık ki sorun var, en iyisi LSRT yada WSRT ile orijinal rom'u kurup sıfır kurulum yapmak ...

0MG90

0MG90

Üye
Benim anlamadığım neden bütün cihazlara aynı anda güncelleme vermiyorlar. Hadi özellikten kıssa cihazdan cihaza göre bu bile bahane olmaz. Apple'da özellikten kısıp güncellemeyi aynı anda veriyor bunu Microsoft yapamıyor mu?

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Benim anlamadığım neden bütün cihazlara aynı anda güncelleme vermiyorlar. Hadi özellikten kıssa cihazdan cihaza göre bu bile bahane olmaz. Apple'da özellikten kısıp güncellemeyi aynı anda veriyor bunu Microsoft yapamıyor mu?
Onlarda o vizyon yok. Ayrıca cihaz optimizasyon yapmadan verirlerse o zaman burayı yıkarlar. Cihazdan cihaza fark ediyor güncelleme. Kimisi uçarken kimisi sürünüyor:))

seydi53

Üye

çünkü apple da tek bir cihaz var. Windows kullanan ve yapısal farklılıklar içeren cihazlar için optimizasyon gerekiyor . Sanırım

• Beğen

onursarii

Üye
şimdi insider sürümünde olanlar nasıl alacak güncellemeyi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
outlook posta ve takvim uygulamaları açılmıyor, kaldırılmıyor, mağazadaki güncellemeleri de görmüyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

manialog

manialog

Üye
Az önce güncellendi sıkıntı yok L820

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt