Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
1. nesil telefonu olanlar boşuna kontrol etmesin, şu anlık alttaki telefonlara yayınlanmış.

Lumia 1520, 930, 640, 640XL, 730, 735, 830, 532, 535, 540, 635 1GB, 636 1GB, 638 1GB, 430, 435, BLU Win HD w510u, BLU Win HD LTE x150q, MCJ Madosma Q501

0MG90

0MG90

Üye
1320 için yoktur ama ben yinede o uygulamayı yükleyeyim :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Redstone yapıları aşağıdaki modeller ile devam edecek:
  • Alcatel OneTouch Fierce XL
  • BLU Win HD W510U
  • BLU Win HD LTE X150Q
  • Lumia 430
  • Lumia 435
  • Lumia 532
  • Lumia 535
  • Lumia 540
  • Lumia 550
  • Lumia 635 (1GB)
  • Lumia 636 (1GB)
  • Lumia 638 (1GB)
  • Lumia 640
  • Lumia 640 XL
  • Lumia 650
  • Lumia 730
  • Lumia 735
  • Lumia 830
  • Lumia 930
  • Lumia 950
  • Lumia 950 XL
  • Lumia 1520
  • MCJ Madosma Q501
  • Xiaomi Mi4

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Redstone yapıları aşağıdaki modeller ile devam edecek:
  • Alcatel OneTouch Fierce XL
  • BLU Win HD W510U
  • BLU Win HD LTE X150Q
  • Lumia 430
  • Lumia 435
  • Lumia 532
  • Lumia 535
  • Lumia 540
  • Lumia 550
  • Lumia 635 (1GB)
  • Lumia 636 (1GB)
  • Lumia 638 (1GB)
  • Lumia 640
  • Lumia 640 XL
  • Lumia 650
  • Lumia 730
  • Lumia 735
  • Lumia 830
  • Lumia 930
  • Lumia 950
  • Lumia 950 XL
  • Lumia 1520
  • MCJ Madosma Q501
  • Xiaomi Mi4
Rdki nesiller için son güncelleme olacak belli :ehe

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Şuanda insider için yeni build falan yok dmi, sadece verilen listedeki cihazlar 8.1 den Windows 10 finale geçiyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Redstone için tahminleri alalım. En erken 2017 diyorum. X2X serisine de gelmez diyorum.

Burada Mayıs-Haziran denmiş acaba yazarken buna kendilerini nasıl inandırdılar :D
5 Ocak 2016da yazmıştım Redstone eskilere gelmeyecek diye. Kahin olmaya gerek yokmuş demekki. Hayret 1520yi bırakmamışlar.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
E bu me hiç ses yok forumda ? Ne halde cihazlar beyler ?

System X

System X

Üye
bu da demek oluyor ki bu son güncelleme ise benim de son windows phone telefonum.
boş boşuna yıllarca bekledik.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, versino2 ve .BlueTR
System X

System X

Üye
görüldüğü gibi microsoft kazığı bize ve bir çok kullanıcıya girmiş durumda.yıllardır iki üç özellik gelecek diye bekledik.güncellemeleri geciktirdikce geciktirdi.şimdi ise tamam bu son durağınız denilip yarı yolda bırakılıyor. şimdi bunun adı sahtekarlık değil de nedir? ben de size 100yıl güncelleme sözü veriyorum helalinden. nede olsa güncelleme felan yayınlayacak değilim.

hadi windows 10 şöyle derli toplu üstünde çalışılmış bir işletim sistemi olsaydı size hak verirdim.adamlar telefonu adam etti öyle bıraktı derdik.ancak gelecek güncelleme kullanıdığımız bu yapılardan bir farkı olmayacak.hatalar yine devam edecek.dns yine değişmeyecek.müzik dinlemek video açmak yine işkence olacak. hani nerde otg? aldığımız iki uçlu flash belleği nereye sokacaz?

bu kazıktan sonra microsoftun kölesi olmaya hiç niyetim yok benim. windows 10 nu masaüstünden bile kaldırıp ilk fırsatta bir android telefona geçip artık bu microsoft zihniyetinden uzak kalmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bu beni ilgilendirmez, Microsoft'un sorunu :ehe
İnanırmısınız bilmiyorum geçen mağazada 950nin arkaplanını ve tema rengini değiştirmiştim bi 20 gün sonra tekrar aynı mağazaya gittiğimde nasıl bıraktıysam aynısıydı :ehe
Ya kimse bilmediği, duymadığı için kurcalamıyor yada arayüze yabancılık çekiyorlar. Şu wpyi bırakırsam tek özleyeceğim şey arayüzü olacak. Çoğu kişi beğenmese bile ben çok seviyorum.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnanırmısınız bilmiyorum geçen mağazada 950nin arkaplanını ve tema rengini değiştirmiştim bi 20 gün sonra tekrar aynı mağazaya gittiğimde nasıl bıraktıysam aynısıydı :ehe
Ya kimse bilmediği, duymadığı için kurcalamıyor yada arayüze yabancılık çekiyorlar. Şu wpyi bırakırsam tek özleyeceğim şey arayüzü olacak. Çoğu kişi beğenmese bile ben çok seviyorum.
:ehe
Bende beğeniyorum. Maalesef dediğiniz gibi WP herkese göre değil.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Mağazada sorun yaşayan var mı? İndirirken hata veriyor. Ayrıca daha 2 hafta önce indirebildiğim Jelly Saga için şuan ek donanım gerekli diyor. 5 saat gidemeyen şarjımla bi oyun oynarım diye düşünmüştüm ama oda kısmet olmadı.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Mağazada sorun yaşayan var mı? İndirirken hata veriyor. Ayrıca daha 2 hafta önce indirebildiğim Jelly Saga için şuan ek donanım gerekli diyor. 5 saat gidemeyen şarjımla bi oyun oynarım diye düşünmüştüm ama oda kısmet olmadı.
Çöktü gene. Klasik güncelleme zamanları

Üst Alt