Word Mobile Windows 10 Mobile Insider Preview Development branch için 17.6769.47622.0 sürüm numarası ile güncellendi.
- RTF dosyalarını açma: Artık rich text format (.rtf) dosyalarını açabilirsiniz.
- Kameradan resim eklrme: Kamerayı açıp Word dosyasına direk olarak çektiğiniz fotoğrafı ekleyebilirsiniz.
neden öyle dediniz?Periscope gelir mi acaba?
Not: Yarın başlamayacak.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBu videoda Facebook'un İostan portlanmış uygulaması mı var bana mı öyle geldi.

Evet. Arama kaydıŞu kayıt için sanırım
Hadi İnşaAllahTarih 29 Temmuz 2015: Windows 10 Pc ve Twitter Pc uygulaması yayınlandı.
Tarih 16 Mart 2016: Twitter Windows 10 Mobile uygulaması yayınladı. Yine aynı gün mü gelecek acaba.???
Çünkü hep aynı hikaye. Nisan-Mayıstan önce başlamaz, başlasa bile Türkiyeye ancak yaz ortası gelir.neden öyle dediniz?
Hocam bende de aynısı olmuştu. Bir güncelleme geldi ve düzeldi. Kaldırıp yeniden kurmayı dene. Gerçi bende denemiştim. Olmamıştı ama bir iki gün sonra bir güncelleme yayınlanmış ve düzelmişti.@papakudioflu @Sensation Excel e win10 mobile de gireyim bi dedim. Bide ne göreyim belge oluşturmaya düzenlemeye izin vermiyor office 365 üyeliği istiyor. Diğer platformlarda böyle olduğunu biliyordum ama bizde de böylemiydi? WP varken yoktu böyle bir şey.

Öyle bir şey olmuyor ki. Aynı anda başlıyor bazı modeller için.Çünkü hep aynı hikaye. Nisan-Mayıstan önce başlamaz, başlasa bile Türkiyeye ancak yaz ortası gelir.

mağaza yine mala bağladı galiba
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız