Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
insider'a pc giriş yaptıktan sonra alt kısımda sağa sola kaydırma sekmesi var yapılar hızlımı yavaş mı şekilde almak istediğiniz onu en sağa kaydırınca son yapıyı alırsınız ben de uzun süre baktım alamıyordum sonradan onu fark ettim

Zaten o şekilde ama gelmedi kaç gün oldu . Neyse çokta önemli değil . Sağolasın .

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Benim uygulama listemde gözükmüyor MixRadio. Zaten gidecekse çok da önemli değil, bir kaç hafta kullanmak. Açıkçası ana ekranım bile düzensiz şu an, tam sürüm gelir de ondan sonra sıfırlar, baştan düzenlerim diye diye 3 aydır bekliyorum!
Benim 1 seneden fazla oldu bekliyorum ya :zong: Ben de şu anlık böyle takılıyorum ..

L1520: Allah aşkına dokumantiğin de sorun olan var mı acaba?? Ya hala aynı kafasına göre dokunuyor hareket ediyor falan bazen de hiç basmıyor. :angry:
hay MS senin bu sefer Allah belanı versin lan! Sağlam cihazı bozmakta üstüne yok, senin ben .....!! :sinir

9898cem9898

9898cem9898

Üye
Merhaba insider programı ile windows mobile 10 'a geçiş yaptım ancak durduk yere donup telefon kendine reset atıyor sorun ne acaba ? cevap verirseniz çok sevinirim telefonum Lumia520

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Merhaba insider programı ile windows mobile 10 'a geçiş yaptım ancak durduk yere donup telefon kendine reset atıyor sorun ne acaba ? cevap verirseniz çok sevinirim telefonum Lumia520

5xx serisine yüklemeyin diye bir haber vardı ama emin değilim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim 1 seneden fazla oldu bekliyorum ya :zong: Ben de şu anlık böyle takılıyorum ..

L1520: Allah aşkına dokumantiğin de sorun olan var mı acaba?? Ya hala aynı kafasına göre dokunuyor hareket ediyor falan bazen de hiç basmıyor. :angry:
hay MS senin bu sefer Allah belanı versin lan! Sağlam cihazı bozmakta üstüne yok, senin ben .....!! :sinir
Senin cihazından kaynaklanıyor olabilir ,ben 8.1 e geri dönüş yapıp sonra son yapıyı yükledim ama bu sefer sıfırlama yapmadım her şey çok çok iyi.neticede benim cihazım da 1520 ve burada ki 1520 kullanıcıları oldukça memnun bu yapıdan.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Senin cihazından kaynaklanıyor olabilir ,ben 8.1 e geri dönüş yapıp sonra son yapıyı yükledim ama bu sefer sıfırlama yapmadım her şey çok çok iyi.neticede benim cihazım da 1520 ve burada ki 1520 kullanıcıları oldukça memnun bu yapıdan.

Hüseyin abi, ben zaten bu son Yapı'yı kurmak için 8.1'e dönüş yapıp sonra .107 ardından da .122 yani bu son Yapı'yı kurdum yine aynı.
8.1'deyken de deneyip bakmadım, hızlıca indirip yükselttim.
Tamam bu son Yapı gayet iyi ama biraz daha böyle yaparsa 8.1'e geri döneceğim. Sorunu anlayıp 8.1'de de devam ediyorsa servise göndereceğim artık. :angry:
Acaba değişim için 950/XL serisi aktif oldu mu? :hmmm

@papakudioflu

ElectroTR

ElectroTR

Üye

Rudy Hyun nerden istihbaharat aldı bilinmiyor ama Mark Zuckenberg geçen seneki buildde geleceğini söylemişti evrensel uygulamaların.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
WhatsApp kullanırken reset atma sorunu yaşayan var mı? Lumia 1520

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Mesaj gönderirken çift gitti. Silinebilir.

System X

System X

Üye
şahsi görüşlerimi çok defa yazdım ama akıllı telefon deneyimi 6600dan beri deneyimleyen ben bunları yazma gereği görüyorum...platform hakkında çok da fazla ümitlenmeyin. birşey olmadan o iş olacak diye bakmayın.en azından microsoft için durum bu...
öncelikle port işi iyi birşey değil.hiç bir platformda iyi birşey değildir zaten... özellikle mobil donanımlar söz konusu ise... candy crush lumia 930 da akıcı olabilir ama herkesin o seviye de bir telefon almasını bekleyemezsiniz.lumia 820de candy crush hiç de akıcı değil.evet oynanabilir düzeyde ancak böylesine basit bir oyunda bile takılma görmek ilerisi için açık bir ipucu... diğer yandan batarya performasını geriye çeken bir unsur.
diğer yandan platformun kendisi zaten bir emülatör gibi çalışıyor.belli özelliklerin dışına çıkılamıyor.olan özellikler de geliştirilmiyor.mesela symbianda bile animasyonlu ekolayzırlı gayet özelleştirilebilir mp3 çalar vardı..hatta 6600da vardı bu.ama windows phone da böyle birşeyi 6 senedir göremedik.ne sağ sol ayarı ne bass artırma gibi şeyler yok.çünkü sistem kodeği kullanılıyor... daha da kötüsü olanı geliştirmesi gereken microsoft tembel hayvan gibi ağacından ayrılmıyor.microsoft ofisinden :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ben en azından bir windows görmeyi umuyordum açık kaynak özgür yazılım olmasa bile... hoş şimdi windowsun kendisini de kısıtlamaya başladılar.kısa kestim daha uzun uzadıya yazabilir her türlü konuda...ama şunu kesin olarak söyleyebilirim ki microsoftun önce bir zihniyet değiştirmesi lazım.androidden pek hoşlanmam ama mobil dünyanın x86sıda windowsuda artık android...microsoft zaten ne var yok hepsini buraya getirdi ve rekabet etmek bir yana bükemediği eli de öpmüş de oldu...benim microsofttan tek beklentim kaldı.şu arayüzü de androide portlasın (ki daha güzel olacağından eminim) başka da birşey beklemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, stockton ve BLasTeaR
versino2

versino2

Üye
1300 sayfa oldu Microsoft Tr den hâlâ ses seda yok şaka gibi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
1300 sayfa oldu Microsoft Tr den hâlâ ses seda yok şaka gibi
O Sayfa sayısı. Okunma: 866,125 | Cevaplanma: 25,986
MaxiCep'in kurulduğu günden bu yana, en kısa zamanda (1 senede) en çok gönderi/mesaj alan konu bu oluyor üstüne Android ve İOS bizden çok zaman önce var olan ve daha geniş kullanıcı kitle olmasına rağmen, bu bir rekor :gul:

• Beğen
Tepkiler: serinaga
afwerker

afwerker

Üye
Hüseyin abi, ben zaten bu son Yapı'yı kurmak için 8.1'e dönüş yapıp sonra .107 ardından da .122 yani bu son Yapı'yı kurdum yine aynı.
8.1'deyken de deneyip bakmadım, hızlıca indirip yükselttim.
Tamam bu son Yapı gayet iyi ama biraz daha böyle yaparsa 8.1'e geri döneceğim. Sorunu anlayıp 8.1'de de devam ediyorsa servise göndereceğim artık. :angry:
Acaba değişim için 950/XL serisi aktif oldu mu? :hmmm

950 ve 950 xl seriler aktif oldu değişim cihazı olarak 1520nin yerine 950xl yolladılar fatura bedelide önemli :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Yapıların süper çalıştığına bakmayın max 2 hafta ömürleri var. Ben 1 ay önce bi toplu güncelleme gelmişti onu kurmuştum çok süper, en iyi build derken 2. haftada edge bozuldu, galeri bozuldu, groove kendinden geçti.
En iyi build ödülünü ben 2 ay boyunca sorunsuz kullandığım 10166ya veriyorum.
Androidle karşılaştırdım her özelliği var. Video paylaşma, mesajlaşma filan. iOS'un arayüzüne baktım aynısı, çünkü iOS port :ehe
Videoda olmayan görseller için:
Kapalı beta testindeymiş. Nasıl katıldınız bi yolu var mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O Sayfa sayısı. Okunma: 866,125 | Cevaplanma: 25,986
MaxiCep'in kurulduğu günden bu yana, en kısa zamanda (1 senede) en çok gönderi/mesaj alan konu bu oluyor üstüne Android ve İOS bizden çok zaman önce var olan ve daha geniş kullanıcı kitle olmasına rağmen, bu bir rekor :gul:
Bizi bu rekorlar kesmez. Hedef 1.000.000 okunma ve üzeri, 500.000 cevap . Sağolsun beta süreci devam ettiği müddetçe bu rekorlar egale edilir. :):)

• Beğen
Tepkiler: serinaga
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
WhatsApp kullanırken reset atma sorunu yaşayan var mı? Lumia 1520
L1520 | Ben de öyle bir sorun yok..
5 Dk önce yine oldu, whatsapptan mesajı gönderdim, dondu 2 sn sonra kapandı telefon.

Üst Alt