Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende saymakla bitmiyor sorunlar. Telefon 920. Playlist'e basıyorum, bekliyorum bekliyorum, aşağıdan noktalar gidip gidip geliyor ama müzik başlamıyor. Kapatıp yeniden açıyorum mecburen. Çalmaya başladıktan sonra ana ekrana gelince yukarıdan inen barda parça değiştirmek tam bir zulüm, şarkı ismi defalarca gelip gidiyor, bu nedenle hızlı değiştiremiyorsun, bu sefer yukarı gidiyor, hızlı yapmaya çalıştığında da kafayı yiyip kapanıyor. Yeniden açmak gerekiyor yine.
Çalmada bir sıkıntım yok ama o dediğiniz bar sorunu herkeste var ve Groove'nin sorunu değil. Bunun için telefona güncelleme gelmesi gerekiyor ki kararlı sürümde de düzeleceğini sanmıyorum. Cidden orayı kullanmak eziyet.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Beyler dün Lumia 625'e 21.yapıyı yükledim. Lumia 625 kullanıcıları yüklesin tavsiyemdir mükemmel çalışıyor şuanlık tık yok. El fenerini fazla zorlamayın :) el feneri haricinde bütün uygulamalar çalışıyor. Ram:512mb

• Beğen
Tepkiler: atakanakata
System X

System X

Üye
Çalmada bir sıkıntım yok ama o dediğiniz bar sorunu herkeste var ve Groove'nin sorunu değil. Bunun için telefona güncelleme gelmesi gerekiyor ki kararlı sürümde de düzeleceğini sanmıyorum. Cidden orayı kullanmak eziyet.
aslında şuna hiç birşeyin düzeleceğini sanmıyoruz diye genellesek daha anlamlı bir çıkarım olur :)
düşünüyorumda kaç yapıdır değişen hiç birşey yok. dile kolay 21 tane güncellemede 8.1deki bozdukları şeyleri bile düzeltemediler ki biz daha gelişmiş birşey bekliyoruz... ocak bitti şubat bitti geldik marta... microsofta karşı hiç bir ön yargım yoktu ki olanlara anlam veremiyordum bu zamana kadar... bi ağzımı açsam 2 sayfa eleştiri yazabilirim microsoft hakkında.ama neyse zaten bunları hepimiz biliyoruz artık...maddi durumu olanlar gerçekten bu platformun iyice suyu çıktı çekin gidin... androide iosa... şöyle bir 5 sene geçsin sonra bi daha değerlendirirsiniz hangisi daha iyi...

• Beğen
Tepkiler: stockton ve suyunsesi
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
aslında şuna hiç birşeyin düzeleceğini sanmıyoruz diye genellesek daha anlamlı bir çıkarım olur :)
düşünüyorumda kaç yapıdır değişen hiç birşey yok. dile kolay 21 tane güncellemede 8.1deki bozdukları şeyleri bile düzeltemediler ki biz daha gelişmiş birşey bekliyoruz... ocak bitti şubat bitti geldik marta... microsofta karşı hiç bir ön yargım yoktu ki olanlara anlam veremiyordum bu zamana kadar... bi ağzımı açsam 2 sayfa eleştiri yazabilirim microsoft hakkında.ama neyse zaten bunları hepimiz biliyoruz artık...maddi durumu olanlar gerçekten bu platformun iyice suyu çıktı çekin gidin... androide iosa... şöyle bir 5 sene geçsin sonra bi daha değerlendirirsiniz hangisi daha iyi...
Ben 2 gündür 21.yapıyı kullanıyorum. Şuan 8.1den farkı yok ve cihazda 512mb ram var

enessrsy

enessrsy

Üye
Bende saymakla bitmiyor sorunlar. Telefon 920. Playlist'e basıyorum, bekliyorum bekliyorum, aşağıdan noktalar gidip gidip geliyor ama müzik başlamıyor. Kapatıp yeniden açıyorum mecburen. Çalmaya başladıktan sonra ana ekrana gelince yukarıdan inen barda parça değiştirmek tam bir zulüm, şarkı ismi defalarca gelip gidiyor, bu nedenle hızlı değiştiremiyorsun, bu sefer yukarı gidiyor, hızlı yapmaya çalıştığında da kafayı yiyip kapanıyor. Yeniden açmak gerekiyor yine.

Hocam sırf bunun için bozuk olan ipod'u yaptırdım telefonu otobüste metroda yere vurasım geliyordu.

• Beğen
Tepkiler: stockton
Bay H

Bay H

Üye
#Build2016 için son 25 gün.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
8.1 e geri dönerseniz önce 107 nolu yapı sonrasında 122 nolu yapı yüklenir,direkt olarak 122 yüklenemiyor.

Bende hala 17.7.1 gözüküyor ve 3-4 kez denetleme yapmama rağmen güncelleme çıkmıyor.
Bu arada lazım olur diye belirteyim son güncellemeyi cihazıma(1520)yükledikten sonra çok iyiydi yalnız dün akşam şeytan dürttü:) cihazı sıfırladım şimdi ise edgede bir tutarsızlık, takılmalar ve yavaşlamalar var.
Bu akşam ise 8.1 e geri gönüp sonra tekrar w10m yükseltmesi yapacağım(bir aksilik olmaz ise)
Edit..:Dediğim gibi 8.1 e geri döndüm ve tekrardan w10 u yükledim ama sonrasında sıfırlama yapmadım durum çok daha iyi şimdi edge gerçekten sorun çıkarmıyor ve stabil,şuan için(2 saattir)bir soruna rastlamadım.bu arada cihazıma yaklaşık olarak 90-100 arasında uygulama kurdum.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Groove yine güncellenmiş, yine aynı sorunlar, yine hiçbir şey değiştirmeyen boş bir güncelleme!

Valla sıktın artık Microsoft! Telefonun en temel özelliklerinden birini bile kullanamıyoruz. Akşam işten dönerken 30-40 dakika müzik dinleyelim diyoruz, kafayı yedirtiyor!

Beğendiğim Perfect Music vardı. 8.1'de iyi çalışıyordu ama 10'da müzikleri görmüyor, telefonunuzu bilgisayara bağlayın diyor. Var mı kullanabilen Perfect Music'i arkadaşlar?

Loco Music Player indir . Candır kendisi.

Loco music player

• Beğen
Tepkiler: stockton
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 mobile evrensel uygulamalar arasında canlı duvar kağıdına sahip bir uygulamaya denk geldiniz mi hiç?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Windows 10 mobile evrensel uygulamalar arasında canlı duvar kağıdına sahip bir uygulamaya denk geldiniz mi hiç?
buyrun evrensel türk yapımı bir uygulama çok güzel bing resimleride var her gün güncelleniyor ve otomotik arka plan değişikliği yapılabiliyor ve bir çok kategoride resimler var, yazıyı tekrar okuyunca fark ettim canlı duvar kâğıdı derken doğrumu anladım emin değilim ilk aklıma bu geldi

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Hava durumu açılınca kısa bir süreliğine oluyor diye hatırlıyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Evrensel uygulama olarak Google Hangouts istemcisi

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
@papakudioflu abi bana final geldi sanırım ? Abi pdryi ara ya ben iyi değilim yada Microsoft'a gidiyorum dedim final yolladılar ? Abi cihaz uçuyor :) :) Maşallah deyin.

versino2

versino2

Üye
Artık yeter ya gelsin final vallahi bıktım 8.1 den açılmayan programlardan sıkıldım artık.Format format yeter valla

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar ofis uygulamaları komple,one drive,Windows kamera güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
burada yazılan sorunları okudukça acaba bize başka bir güncelleme mi veriliyor diye şüpheleniyorum.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, erhanercan ve OnurYurdakul
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar insider güncellemelerini alabilmek için Pc deki hesabı da insider yaptım ama 2 gün oldu en son yayınlanan redstone yapısı veya daha öncekiler hiçbiri gelmedi . Telefondan insider'a geçtiğin anda güncellemeleri alabiliyorsun . Pc de farklı mı ?

Üst Alt