Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Project Islandwood ile değil, Facebook'un kendi Osmeta teknolojisi ile port edilmiş.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Project Islandwood ile değil OS Meta ile port edilmiş.
ya şu dual sim cihazlarda ikinci şebeke logosu sim kart takılı değilken çok çirkin görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: hakikidaredevil
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
@papakudioflu @Sensation bölge klavye dil ayarlarını değiştirdiğim halde CORTANA gözükmedi. Sizde de aynı mı acaba? (en son yapı kurulu cihaz 1520)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
İyi de dosyalar nereye taşınıyor ?
taşıma işlemini ben yapıyorum da karşımıza böyle ekran gelmiyordu önceden çok daha fazla boyutlu videolar atarken böyle olmuyordu bu gün resim taşıdım karşıma bu çıktı o yüzden paylaşayım dedim yenimi geldi acaba daha önce hiç görmedim
@papakudioflu @Sensation bölge klavye dil ayarlarını değiştirdiğim halde CORTANA gözükmedi. Sizde de aynı mı acaba? (en son yapı kurulu cihaz 1520)
geçen gün yazmıştım tekrar yazayım bölge ve dil ayarlarını abd veya farklı bir bölge yaptıktan sonra konumu açıp daha sonra arama tuşuna basıp ayarlardan cortanayı aktif etmeniz gerekiyor yoksa gelmiyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Buyrun arkadaşlar: Instagram (Beta)
Bilinen sorunlar:
- Facebook login
- "Share to" functionality
- Crashes/stability in creation workflow

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ErturkSahin ve mami_61_29
Murat Alper

Murat Alper

Üye
gene beta instagram uygulaması bir kere de tam sürüm çıkar ya :birak: :sahan::sahan2:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Buyrun arkadaşlar: Instagram (Beta)

Darısı messenger , facebook ve diğerlerinin başına :)

Edit : Uygulamadan çok atıyor şu anda ama ileride daha iyi bir hale gelecektir . Bu arada uygulamada 3d touch var şu an farkettim :D Fotoğrafa uzun basınca önizlemesi geliyor . Fotoğrafı yukarı çekince aşağıdan yorum yap butonu falan çıkıyor . Iphone'dakinin birebir aynısı .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bedby, BLasTeaR ve Sensation
ibrahim001

ibrahim001

Üye
Aynı evkurdan alınma fatura bedelide aynı ☺ cihazda ısınma vardı ve bazen dokunmatikte işlememe sorunu vardı.
arkadaşım benim 1520 de de aynı sorunlar var ama faturası kayıp.servis işlem yapar mı acaba.hangi servise yolladınız.
Aynı evkurdan alınma fatura bedelide aynı ☺ cihazda ısınma vardı ve bazen dokunmatikte işlememe sorunu vardı.
arkadaşım benim 1520 de de aynı sorunlar var ama faturası kayıp.servis işlem yapar mı acaba.hangi servise yolladınız.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulama linki sızdırıldı galiba. Çünkü resmi dağıtım ya da public beta değil.

Genel olarak İos sürümünün birebir aynısı. Atma yapmadı ama çok yavaş çalışıyor.

Bu arada Microsoft Windows 10 Mobile Yapı 10586.164 sürümünü test ediyormuş.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, BLasTeaR ve ErturkSahin
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Uygulama linki sızdırıldı galiba. Çünkü resmi dağıtım ya da public beta değil.

Genel olarak İos sürümünün birebir aynısı. Atma yapmadı ama çok yavaş çalışıyor.

Bu arada Microsoft Windows 10 Mobile Yapı 10586.164 sürümünü test ediyormuş.

Anasayfadayken aşağı doğru inip fotoğraflara bakayım derken atıyor aniden abi . Video oynatırken de bayağı kasılıyor .

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Garantisi devam ediyor ise servis fatura istemiyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Redstone sürümünde küçük ara yüz geliştirmeleri başlamış.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, bozkirdangelen, BLasTeaR ve 1 kişi daha
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, flutewoddy, .BlueTR ve 4 diğerleri
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Darısı messenger , facebook ve diğerlerinin başına :)

Edit : Uygulamadan çok atıyor şu anda ama ileride daha iyi bir hale gelecektir . Bu arada uygulamada 3d touch var şu an farkettim :D Fotoğrafa uzun basınca önizlemesi geliyor . Fotoğrafı yukarı çekince aşağıdan yorum yap butonu falan çıkıyor . Iphone'dakinin birebir aynısı .

Uygulama süper. Bildirimler de anında geliyor.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
"Başlangıç ekranına sabitle" yazısının arka planı diğerlerinden farklılaştırıldı. Fark bu :ehe

Bence bir değişiklik yok abi . Parmağınla üstüne gelince rengi değişiyordu zaten :D Başka bişey var da biz resimde göremediysek onu bilmem :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence bir değişiklik yok abi . Parmağınla üstüne gelince rengi değişiyordu zaten :D Başka bişey var da biz resimde göremediysek onu bilmem :)
İşte bu üstüne gelmeden böyle :) Şurada belli oluyor.

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
System X

System X

Üye
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy, .BlueTR, Rock Ve Roll ve 3 diğerleri

Üst Alt