serinaga
Üye
daha önce bunu dosya gezgini uygulamasında gören oldu mu, ben ilk kez bu gün gördüm
İyi de dosyalar nereye taşınıyor ?
daha önce bunu dosya gezgini uygulamasında gören oldu mu, ben ilk kez bu gün gördüm
ya şu dual sim cihazlarda ikinci şebeke logosu sim kart takılı değilken çok çirkin görünüyor.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Project Islandwood ile değil OS Meta ile port edilmiş.
taşıma işlemini ben yapıyorum da karşımıza böyle ekran gelmiyordu önceden çok daha fazla boyutlu videolar atarken böyle olmuyordu bu gün resim taşıdım karşıma bu çıktı o yüzden paylaşayım dedim yenimi geldi acaba daha önce hiç görmedimİyi de dosyalar nereye taşınıyor ?
geçen gün yazmıştım tekrar yazayım bölge ve dil ayarlarını abd veya farklı bir bölge yaptıktan sonra konumu açıp daha sonra arama tuşuna basıp ayarlardan cortanayı aktif etmeniz gerekiyor yoksa gelmiyor@papakudioflu @Sensation bölge klavye dil ayarlarını değiştirdiğim halde CORTANA gözükmedi. Sizde de aynı mı acaba? (en son yapı kurulu cihaz 1520)
Buyrun arkadaşlar: Instagram (Beta)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Fotoğrafa uzun basınca önizlemesi geliyor . Fotoğrafı yukarı çekince aşağıdan yorum yap butonu falan çıkıyor . Iphone'dakinin birebir aynısı .arkadaşım benim 1520 de de aynı sorunlar var ama faturası kayıp.servis işlem yapar mı acaba.hangi servise yolladınız.Aynı evkurdan alınma fatura bedelide aynı ☺ cihazda ısınma vardı ve bazen dokunmatikte işlememe sorunu vardı.
arkadaşım benim 1520 de de aynı sorunlar var ama faturası kayıp.servis işlem yapar mı acaba.hangi servise yolladınız.Aynı evkurdan alınma fatura bedelide aynı ☺ cihazda ısınma vardı ve bazen dokunmatikte işlememe sorunu vardı.
Uygulama linki sızdırıldı galiba. Çünkü resmi dağıtım ya da public beta değil.
Genel olarak İos sürümünün birebir aynısı. Atma yapmadı ama çok yavaş çalışıyor.
Bu arada Microsoft Windows 10 Mobile Yapı 10586.164 sürümünü test ediyormuş.
Garantisi devam ediyor ise servis fatura istemiyor.arkadaşım benim 1520 de de aynı sorunlar var ama faturası kayıp.servis işlem yapar mı acaba.hangi servise yolladınız.
arkadaşım benim 1520 de de aynı sorunlar var ama faturası kayıp.servis işlem yapar mı acaba.hangi servise yolladınız.
Geliştirme baya küçük heralde bi fark göremedim.Windows 10 Mobile Redstone sürümünde küçük ara yüz geliştirmeleri başlamış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende aynısını yazacaktım bende bir fark göremedim deGeliştirme baya küçük heralde bi fark göremedim.

Uygulama süper. Bildirimler de anında geliyor.Darısı messenger , facebook ve diğerlerinin başına
Edit : Uygulamadan çok atıyor şu anda ama ileride daha iyi bir hale gelecektir . Bu arada uygulamada 3d touch var şu an farkettimFotoğrafa uzun basınca önizlemesi geliyor . Fotoğrafı yukarı çekince aşağıdan yorum yap butonu falan çıkıyor . Iphone'dakinin birebir aynısı .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Geliştirme baya küçük heralde bi fark göremedim.
"Başlangıç ekranına sabitle" yazısının arka planı diğerlerinden farklılaştırıldı. Fark buBende aynısını yazacaktım bende bir fark göremedim de![]()

"Başlangıç ekranına sabitle" yazısının arka planı diğerlerinden farklılaştırıldı. Fark bu![]()
Başka bişey var da biz resimde göremediysek onu bilmem 
İşte bu üstüne gelmeden böyleBence bir değişiklik yok abi . Parmağınla üstüne gelince rengi değişiyordu zatenBaşka bişey var da biz resimde göremediysek onu bilmem
![]()
Şurada belli oluyor.mükemmel bir özellikmiş gerçekten. dünyaya bakış açım değişti ufkum açıldı resmen.İşte bu üstüne gelmeden böyleŞurada belli oluyor.