Esendağlı
Üye
Benim 1520 şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı bu son yapıdan son derece memnunum şuan.WhatsApp kullanırken reset atma sorunu yaşayan var mı? Lumia 1520
Benim 1520 şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı bu son yapıdan son derece memnunum şuan.WhatsApp kullanırken reset atma sorunu yaşayan var mı? Lumia 1520
Bende öyle bir sorun yok.WhatsApp kullanırken reset atma sorunu yaşayan var mı? Lumia 1520
5 Dk önce yine oldu, whatsapptan mesajı gönderdim, dondu 2 sn sonra kapandı telefon.
Kaldırıp tekrar yükleyeceğim belki düzelir.Bende öyle bir sorun yok.
Elimde iki tane cihaz var şu anda. Birisi Lumia 930, diğeri de Sony Xperia Z1. Bu iki cihaz birebir aynı donanıma sahip. Snapdragon 800, 2GB Ram, 5 inç Full HD ekrana sahipler. Bu yüzden port oyun olarak Candy Crash Saga'yı gösterdim. Aynı Candy Crash Saga sürümünde iki cihaz arasında performans olarak dağlar kadar fark var. Lumia 930 bariz çok daha akıcı ve görsel kalite daha yüksek.öncelikle port işi iyi birşey değil.hiç bir platformda iyi birşey değildir zaten... özellikle mobil donanımlar söz konusu ise... candy crush lumia 930 da akıcı olabilir ama herkesin o seviye de bir telefon almasını bekleyemezsiniz.lumia 820de candy crush hiç de akıcı değil.evet oynanabilir düzeyde ancak böylesine basit bir oyunda bile takılma görmek ilerisi için açık bir ipucu... diğer yandan batarya performasını geriye çeken bir unsur.
WhatsApp kullanırken reset atma sorunu yaşayan var mı? Lumia 1520
Fatura bu, yeterli sanırım950 ve 950 xl seriler aktif oldu değişim cihazı olarak 1520nin yerine 950xl yolladılar fatura bedelide önemli![]()

MS bu kafayla giderse olmaması mümkün değil yaniBizi bu rekorlar kesmez. Hedef 1.000.000 okunma ve üzeri, 500.000 cevap . Sağolsun beta süreci devam ettiği müddetçe bu rekorlar egale edilir.![]()

5 Dk önce yine oldu, whatsapptan mesajı gönderdim, dondu 2 sn sonra kapandı telefon.

Aynı evkurdan alınma fatura bedelide aynı ☺ cihazda ısınma vardı ve bazen dokunmatikte işlememe sorunu vardı.Fatura bu, yeterli sanırım
Ayrıca ne sorun vardı da değişime karar verildi ve L1520'nizin tutarı nedir ?
Bizi bu rekorlar kesmez. Hedef 1.000.000 okunma ve üzeri, 500.000 cevap . Sağolsun beta süreci devam ettiği müddetçe bu rekorlar egale edilir.![]()

O zaman aynı sorunlardan muzdaribiz. ısınma da oluyordu ama en büyük sorun dokunmatik.Aynı evkurdan alınma fatura bedelide aynı ☺ cihazda ısınma vardı ve bazen dokunmatikte işlememe sorunu vardı.
Katılmadım, sadece videodan diğer platformlarla karşılaştırdım.Yapıların süper çalıştığına bakmayın max 2 hafta ömürleri var. Ben 1 ay önce bi toplu güncelleme gelmişti onu kurmuştum çok süper, en iyi build derken 2. haftada edge bozuldu, galeri bozuldu, groove kendinden geçti.
En iyi build ödülünü ben 2 ay boyunca sorunsuz kullandığım 10166ya veriyorum.
Kapalı beta testindeymiş. Nasıl katıldınız bi yolu var mı?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kapalı beta olarak devam ediyor. Genele açık değil.Link var mı acaba arama yapınca çıkmıyor
Bence acele etmeyin. Halen kapalı beta süreci devam ediyor. Genele açık hale gelene kadar beklemeye devam....herkese açıkmı eğer öyleyse iyi haberi kardeşime ulaştırayım