geri çıkıp tekrar girdim bu sefer ulaşmak istediğim yerdeyim Yaşasıınn
bu daha öncede başka menülerdede oldu 8.1 den 17.yapıya Slow Ring ile geçmiştim dün şimdi bi sıfırlama yapayım bakalım ne olacak..bluetooth la dinlerken müzik kesilme sorunu var bende. Böyle bi hata neden var anlamış değilim.Kulaklıkla müzik dinleme işkencesi sizde de devam ediyor mu ?
Fotoğraflar uygulaması güncellendikten sonra çektiğim videoları oynatmıyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Video açılıyor fakat oynatma çubuğundaki imleç bir başa bir sona gidip geliyor ve oynatılmıyor.
--
Ayrıca 17. yapıdan sonra müzik dinlemek tam işkence oldu. Yaklaşık 1 dakika seçtiğim şarkının başlamasını bekliyorum. Daha önce de yazmıştım kulaklıktan şarkı değiştirmede de problem var.
ilk olarak fotoğraf uygulamasını denedim direk kameradan sorunsuz açılıyor anında ancak fotoğraf uygulamasında direk video seçtiğinizde 2-3sn gecikmeli ekrana geliyor sorunsuz çalışıyor sadece ekrana gelmesi biraz geç fotoğraf mesela anında geliyor, bunun direk video açmaya çalıştığı geç geldiğini düşünüyorum onun dışında bir sorun yok sorunsuz çalışıyor video ileri geri istediğim gibi sarabiliyorumbluetooth la dinlerken müzik kesilme sorunu var bende. Böyle bi hata neden var anlamış değilim.
aynen benimde en gıcık olduğum kısım orası, bende sadece bu sorun var onun dışında hiç bir şikayetim yokGroove Music güncellendi, ben de arkadaşlar gibi sorunlar düzelmiş mi diye bakayım dedim ama bir de ne göreyim listeler uçmuş! Açıyorum listeyi, şarkılar hızlı hızlı geçiyor, bulunamıyor diye!
Neyse oluşturdum yeni bir liste, uygulamadaki en gıcık olduğum sorun olan, uygulama dışındayken yukarıdan inen barda şarkı değiştikçe şarkı isminin iki üç defa gidip gelmesi sorunu aynen devam ediyordu! Daha da bakacak bir şey kalmadı, bıraktım! Boşu boşuna da listeler gitti!
dediğim gibi uzun süredir kullanıyorum kesilme sorunu falan hiç yaşamadım şu zamana kadar ben bh-111 bluetooth kablosuz kulaklığını kullanıyorum@4MaGuS ilk başta bi sıkıntı yok biraz dinledikten sonra oluyor olmadı kulaklığı farklı bi telefonda deneyeyim
ekran okuma modu var ama sadece ingilizce dilinde çalışıyor orada armalarıda mesajlarıda sesli okur ancak aslında o özellik görme engelliler için telefonu komple ses ile kontrol edilmek için yani onu bir defa açtığınızda kapaması baya zor zamanında ben denemiştim siz sadece arama ve mesajlar için diyorsanız onlar için şuan yokBeyler bu gelen aramaları mesajları sesli olarak söyleme olayı var mı bizim lumialar da ?
bluetooth la dinlerken müzik kesilme sorunu var bende. Böyle bi hata neden var anlamış değilim.
sony sbh80 kullanıyorum farklı bir müzik çalar ile deneyeceğimÖnceki yapılarda evet vardı bu sorun. Ama sorun Bluetooth değil, groove music'ten kaynaklanıyor. Perfect Music diye bir uygulama satın aldım, onda hiç kesilme yapmıyordu. Bu son yapılarda bende Groove Music'te de kesilme sorunu yok artık ...
Kullandığım kulaklık Samsung HS3000, ayrıca araç kiti ve Bluetooth fresby hoparlör'de kullanıyorum, sıkıntı yok ...
Acaba sorunlar az olduğu için fazla muhabbet dönmüyor olabilir mi?
Sorun görmek istiyorsan groove music , edge yeterli
Daha çok var da üşendim şimdi