Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
Kulaklıkla müzik dinleme işkencesi sizde de devam ediyor mu ?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Valla telefona nazar değdirdim sıkıntılar çoğalmaya başladı..
şimdide bi yedek alayım dedim yedeklemeye bastım siyah ekran üstte bi tek yedekleme yazıyor başka bi hareket yok bekledim biraz bu şekilde telefon verdiğim komutla nereye gidip ne yapacağını bilemiyor düşünüyor herhalde :ehe geri çıkıp tekrar girdim bu sefer ulaşmak istediğim yerdeyim Yaşasıınn :biggrin:bu daha öncede başka menülerdede oldu 8.1 den 17.yapıya Slow Ring ile geçmiştim dün şimdi bi sıfırlama yapayım bakalım ne olacak..

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Groove müzik ve 6tag güncellendi. Müzik dinlerken karşılaşılan sorunlar kalkmıştır inşaallah

stockton

Üye
Groove Music güncellendi, ben de arkadaşlar gibi sorunlar düzelmiş mi diye bakayım dedim ama bir de ne göreyim listeler uçmuş! Açıyorum listeyi, şarkılar hızlı hızlı geçiyor, bulunamıyor diye!

Neyse oluşturdum yeni bir liste, uygulamadaki en gıcık olduğum sorun olan, uygulama dışındayken yukarıdan inen barda şarkı değiştikçe şarkı isminin iki üç defa gidip gelmesi sorunu aynen devam ediyordu! Daha da bakacak bir şey kalmadı, bıraktım! Boşu boşuna da listeler gitti!

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Fotoğraflar uygulaması güncellendikten sonra çektiğim videoları oynatmıyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Video açılıyor fakat oynatma çubuğundaki imleç bir başa bir sona gidip geliyor ve oynatılmıyor.
--
Ayrıca 17. yapıdan sonra müzik dinlemek tam işkence oldu. Yaklaşık 1 dakika seçtiğim şarkının başlamasını bekliyorum. Daha önce de yazmıştım kulaklıktan şarkı değiştirmede de problem var.
bluetooth la dinlerken müzik kesilme sorunu var bende. Böyle bi hata neden var anlamış değilim.
ilk olarak fotoğraf uygulamasını denedim direk kameradan sorunsuz açılıyor anında ancak fotoğraf uygulamasında direk video seçtiğinizde 2-3sn gecikmeli ekrana geliyor sorunsuz çalışıyor sadece ekrana gelmesi biraz geç fotoğraf mesela anında geliyor, bunun direk video açmaya çalıştığı geç geldiğini düşünüyorum onun dışında bir sorun yok sorunsuz çalışıyor video ileri geri istediğim gibi sarabiliyorum

ikinci konuya gelirsek bir önceki ve bu yapıda neredeyse 1.5 aydır günde yaklaşık 2 saat bluetooth kulaklıkla müzik dinliyorum bir defa bile kesilme olmadı müzikler direk anında açılıp başlıyor sorunsuz hatta bu yorumlar daha önceden de yapılmıştı bu yorumlar yapıldığı için evde telefonu bir köşeye kablosuz kulaklıkla yaklaşık 10m uzaklaşıp müzik geliyormu denemesi yapmıştım düz alan olmadığı için 10m de biraz kopmalar oldu gibi(kopmalar derken bağlantı kesilmedi sadece müzik sesi kısıldı ve tam anlaşılır sesler gelmedi yaklaştıkça sesler netleşti) yaklaştıkça sorunlar azaldı yani tamamen sorunsuz kullanıyorum şuan, sizde niye böyle bir sorun oluyor anlamış değilim
Groove Music güncellendi, ben de arkadaşlar gibi sorunlar düzelmiş mi diye bakayım dedim ama bir de ne göreyim listeler uçmuş! Açıyorum listeyi, şarkılar hızlı hızlı geçiyor, bulunamıyor diye!

Neyse oluşturdum yeni bir liste, uygulamadaki en gıcık olduğum sorun olan, uygulama dışındayken yukarıdan inen barda şarkı değiştikçe şarkı isminin iki üç defa gidip gelmesi sorunu aynen devam ediyordu! Daha da bakacak bir şey kalmadı, bıraktım! Boşu boşuna da listeler gitti!
aynen benimde en gıcık olduğum kısım orası, bende sadece bu sorun var onun dışında hiç bir şikayetim yok

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Bu arada müzik uygulamasında şarkılar listelenince eskiden bir şarkı siyah bir şarkı griydi şimdi hepsi siyah oluyor. Eski hali daha güzeldi bence.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
@4MaGuS ilk başta bi sıkıntı yok biraz dinledikten sonra oluyor olmadı kulaklığı farklı bi telefonda deneyeyim

skynet

Üye
Beyler bu gelen aramaları mesajları sesli olarak söyleme olayı var mı bizim lumialar da ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
@4MaGuS ilk başta bi sıkıntı yok biraz dinledikten sonra oluyor olmadı kulaklığı farklı bi telefonda deneyeyim
dediğim gibi uzun süredir kullanıyorum kesilme sorunu falan hiç yaşamadım şu zamana kadar ben bh-111 bluetooth kablosuz kulaklığını kullanıyorum
Beyler bu gelen aramaları mesajları sesli olarak söyleme olayı var mı bizim lumialar da ?
ekran okuma modu var ama sadece ingilizce dilinde çalışıyor orada armalarıda mesajlarıda sesli okur ancak aslında o özellik görme engelliler için telefonu komple ses ile kontrol edilmek için yani onu bir defa açtığınızda kapaması baya zor zamanında ben denemiştim siz sadece arama ve mesajlar için diyorsanız onlar için şuan yok

• Beğen
Tepkiler: skynet
efeler12

efeler12

Üye
groove music bozuldu baya buglı bi update olmuş, şimdi çalınıyor bazen şarkı çalarken boş kalıyor, şarkılar bazen değişmiyor, albüm kapak resmi gösterme geldi ama ben sanatçı görmek istiyorum ayarlardan ayarlasam bile değişmiyor baya kötü oldu benim için

ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
1 seneye kadar windows sistemi iyi bir şekilde gelişmezse bende androide gececem.. sıkıldım artık..

serinaga

serinaga

Üye
bluetooth la dinlerken müzik kesilme sorunu var bende. Böyle bi hata neden var anlamış değilim.

Önceki yapılarda evet vardı bu sorun. Ama sorun Bluetooth değil, groove music'ten kaynaklanıyor. Perfect Music diye bir uygulama satın aldım, onda hiç kesilme yapmıyordu. Bu son yapılarda bende Groove Music'te de kesilme sorunu yok artık ...
Kullandığım kulaklık Samsung HS3000, ayrıca araç kiti ve Bluetooth fresby hoparlör'de kullanıyorum, sıkıntı yok ...

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Önceki yapılarda evet vardı bu sorun. Ama sorun Bluetooth değil, groove music'ten kaynaklanıyor. Perfect Music diye bir uygulama satın aldım, onda hiç kesilme yapmıyordu. Bu son yapılarda bende Groove Music'te de kesilme sorunu yok artık ...
Kullandığım kulaklık Samsung HS3000, ayrıca araç kiti ve Bluetooth fresby hoparlör'de kullanıyorum, sıkıntı yok ...
sony sbh80 kullanıyorum farklı bir müzik çalar ile deneyeceğim

braayn

braayn

Üye
buralar çorak çöle dönmüş

dakamon

dakamon

Üye
Sorma :) dur muhabebt başlatayım bu ay içinde gelirmi acaba orijinal WM 10

volumezoom

volumezoom

Üye
Acaba sorunlar az olduğu için fazla muhabbet dönmüyor olabilir mi?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Aralık ayında Lumia 1520'm MS'den geldiğinden beri Windows 10 kullanıyorum adeta 8.1i unuttum. Son yapılar kullanılabilir seviyede üst seviye cihazlar için. Umarım finalde sistem ve cihazlar tam uyumlu halde olur da kullanırız şu küçük sorunları da yaşamadan.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Acaba sorunlar az olduğu için fazla muhabbet dönmüyor olabilir mi?

İnsanlar şikayet etmekten bıktığı için fazla muhabbet dönmüyor olabilir mi ? :tebessüm: Sorun görmek istiyorsan groove music , edge yeterli :) Daha çok var da üşendim şimdi

• Beğen
Tepkiler: stockton, ogzhnoTr ve .BlueTR
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ben rtm+fw için en ama en erken Mart ortaları diyorum Türkiye için.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt