KırmızıBeyaz60
Üye
Bende yok. Sürüm nedir?
2016.128.21.0 yazıyor güncellemeden sonra.
Bende yok. Sürüm nedir?
Dün gece geldi o güncelleme2016.128.21.0 yazıyor güncellemeden sonra.

biraz geride kalmış olabilirimDün gece geldi o güncelleme![]()

ekran çözünürlüğünü manuel olarak ayarlayabiliyor muyuz? WuhuuSon yapı lumia 930 da gayet stabil çalışıyor, 3g internet kullanımında ısınma oluyor onun dışında sorun yok gibi. Birde ekran çözünürlüğünü %250 yapınca gayet iyi duruyor önerilir.
ekran çözünürlüğünü manuel olarak ayarlayabiliyor muyuz? Wuhuu
ekran çözünürlüğü demiş,ekran parlaklığı dememişekran çözünürlüğünü manuel olarak ayarlayabiliyor muyuz? Wuhuu
Haber - Windows Phone için Custom Rom Yolu Açıldıekran çözünürlüğü demiş,ekran parlaklığı dememiş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
xda da lumialar için custom romdan bahsediyorlar , ne iş arkadaşlar?
geç kalmışım bayağı.eyvallah

Biraz öyle olmuşgeç kalmışım bayağı.eyvallah![]()

Groove müzik güncellendi

otomatik güncelleme açıktır belki sizde mağaza ayarlarında var ya wifiye bağlıyken oto guncelle diye! surum numarası aynı çünkü.Ben de görünmüyor
Sürüm numarası kaç ki?
Bendeki 3.6.1719.0.
17.yapı yüklü telefonda Mağazada bütün güncellemeleride yaptım hatta az önce gene güncelleme kontrolü yaptım bendeki Outlook Posta ve Takvim sizin verdiğiniz eski sürümdende eski ilginç..Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6568.16732.0 > 17.6568.16822.0) güncellendi.
Valla bu saatten sonra anladığım bu tp yapıları her telefonda farklı davranıyor bende olan sorun başkasında yok başkasında olan sorun bende yok öyle gidecek finale kadar sizin yaşadığınız Video problemi benim Lumia 830 da yok mesela gayet düzgün çalışıyor..Fotoğraflar uygulaması güncellendikten sonra çektiğim videoları oynatmıyor. Aynı problemi yaşayan var mı? Video açılıyor fakat oynatma çubuğundaki imleç bir başa bir sona gidip geliyor ve oynatılmıyor.
--
Ayrıca 17. yapıdan sonra müzik dinlemek tam işkence oldu. Yaklaşık 1 dakika seçtiğim şarkının başlamasını bekliyorum. Daha önce de yazmıştım kulaklıktan şarkı değiştirmede de problem var.

Nazar değdi anlaşılan, öyle büyük konuşmayacaksınValla bu saatten sonra anladığım bu tp yapıları her telefonda farklı davranıyor bende olan sorun başkasında yok başkasında olan sorun bende yok öyle gidecek finale kadar sizin yaşadığınız Video problemi benim Lumia 830 da yok mesela gayet düzgün çalışıyor..
Haydaa şimdi arama yapacaktım telefon simgesine dokundum dondu hemen arkasındanda telefon reset attı bakalım tekrarı gelecekmi?![]()