BLasTeaR
Üye
Tam ben yazacaktımPC'ye Yapı 14257 geldi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tam ben yazacaktımPC'ye Yapı 14257 geldi:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

En az 2-3 hafta sonra gelir! Yeni yapı yerine , En son yapıyı stabilize edip tüm cihazlar için final yapıp verseler yeter.......Darısı mobile'in başına![]()
Güzel,, ben de gündüz kurcalayıp fark ettiklerimi yazarım artıkonu bunu bilmem ama telefon çok çabuk şarj oluyor ben onu fark ettim bide sark olayı 8.1 dende daha iyi geldi bana telefon 1020

nasıl yaptınız ? Bu arada ayfonumda gelmediBen de![]()
bağlan var evet ama Bluetooth aç diyor ne alaka miracast ile bağlanması lazım Bluetooth neden açtırıyor neyse şirkete geçince deneyeceğim sabah sabah eğitimde ihtiyacım olacak...Hızlı işlemlerde "Bağlan" yazıyor. Video oynatıcı da bile yansıtabilme var. Ayrıca çoğu evrensel uygulamada bu özellik destekleniyor![]()
Hızlı işlemlerde "Bağlan" yazıyor. Video oynatıcı da bile yansıtabilme var. Ayrıca çoğu evrensel uygulamada bu özellik destekleniyor![]()
Nasıl yapıcaz onu .Uyumlu cihazlar orda çıkar açmanıza gerek yok.nasıl yaptınız ? Bu arada ayfonumda gelmedi
bağlan var evet ama Bluetooth aç diyor ne alaka miracast ile bağlanması lazım Bluetooth neden açtırıyor neyse şirkete geçince deneyeceğim sabah sabah eğitimde ihtiyacım olacak...
TV'ye kablolu olmuyor bildiğim kadarıyla. Lumia Play To ile kablosuz aktarabilirsiniz.Abi ben miracast değil de kablolu olarak yansıtamıyorum ekranıNasıl yapıcaz onu .
Uyumlu cihazlar orda çıkar açmanıza gerek yok.
TV'ye kablolu olmuyor bildiğim kadarıyla. Lumia Play To ile kablosuz aktarabilirsiniz.
Hiçbir türlü yansımıyor anlayacağın 
520 de sıkıntı bol. Sakın yükleme boşa uğraşırsın. O telefonun biraz daha zamanı var...arkadaşlar ben wp yi bırakalı baya oluyor da uzak kaldım konudan.ablamın telefonuna 10 yüklemeyi düşünüyoruz. şu an yapı durumu nasıl stabil mi? sıkıntıları yaşayabiliceğim sorunları yazar mısınız? telefon lumia 520
520 de sıkıntı bol. Sakın yükleme boşa uğraşırsın. O telefonun biraz daha zamanı var...
24 kişiden 8i misafir yorum yazamaz. 16 kişiden de 520 kullanan yokmuş demekki...
problemlere bakış açınıza göre değişir. 6 ay önceki 1520 gibi şuanki durumu. Çoğu şey yavaş açılıyor. Yükleniyor yazısı filan çıkıyor. Edge hataları var. Ama eskisi gibi çökme filan yok...6 ay önce yüklediğimde bile az problem vardı, bir grammı gelişme yok
Finale az kaldı zaten bence yükleme ,her ne olursa olsun tp surum neticede ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.arkadaşlar ben wp yi bırakalı baya oluyor da uzak kaldım konudan.ablamın telefonuna 10 yüklemeyi düşünüyoruz. şu an yapı durumu nasıl stabil mi? sıkıntıları yaşayabiliceğim sorunları yazar mısınız? telefon lumia 520
24 kişiden birinin yorumu yokmu, sadece günlük kullanıma uygun mu diye sordum
Eğer sizin için tavsiye olsaydı düşünmeye bile gerek olmadan yükle derdim.Finale az kaldı zaten bence yükleme ,her ne olursa olsun tp surum neticede ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.
Final dağılımı olduğu da kesin değil, dağılım listelerinde hala denim yazıyor bence sadece söylenti yazılı hiç birşey yokFinal dağıtımı yapan ülkelerden hiç ses çıkmıyor artık