Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Bari erkenden sorunsuz olduğu kesinleşse de verilse. Milyonlarca kullanıcı var 8.1 kullanan. İnsanlar az da olsa biraz nefes alsa Wm10 ile.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve versino2

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
selam beyler ben ucuz win tablet alcam 2gb olsa ustunde. 3 4 sene goturur benı fakat merak ettım konu markası ne olursa olsun mesela win tabletlerın hepsine win 10 gelıcekmı yoksa şirketmı yollucak o nasıl oluyor yoksa direk w10lu bi tablet almam gerekcek

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
selam beyler ben ucuz win tablet alcam 2gb olsa ustunde. 3 4 sene goturur benı fakat merak ettım konu markası ne olursa olsun mesela win tabletlerın hepsine win 10 gelıcekmı yoksa şirketmı yollucak o nasıl oluyor yoksa direk w10lu bi tablet almam gerekcek
bend reedet w7ic var. W10 almadı . Ama ben yinede yükledim. Ucuz alabilirsin. Ama hafızasının 32 yada üstü olmasına özen göster.
ayrıca konunun yeri de burası değil.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
System X

System X

Üye
29 temmuza kadar alacağın windows 8 tabletleri direkt olarak windows 10 a ya yükseltebilir yada sıfırdan kurabilirsin.çok fazla donanım seçeneği olmadığı için sürücü sıkıntısı da yaşamazsın zaten eski win8 sürücüleri çalışıyor.
sana kişisel tavsiyem asla 1gb ramli windows tablet alma.ve alacağın tabletin sorunlarını araştır

bu arada bu son yapı son yapıların içinde dişe dokunur bişeylerin olduğu ilk yapı olmuş.yinede çok ama çok eksiği var ve final sürümden hala uzakta...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hajkhanx33

stockton

Üye
Hocam mesela whatsapp tan mesaj geliyor bu bildirim çubuğuna düşüyor ya.
Ordan okuyup mesaja cevap yazsak bile eski mesajlar bildirim cubugunu indirince hala dururdu.
Düzelmiş mi bakabilir misiniz?
Şu an çok salakça bir hata farkettim. Diyelim 5 whatsapp bildiriminiz var, bildirim çubuğundan bir şey yapmayıp doğrudan whatsapp'ı açarsanız bildirimler gidiyor, ama bildirim çubuğundaki bir mesaja tıklayıp whatsapp'a geçerseniz sadece tıkladığınız o mesaj bildirimlerden düşüyor, diğerleri kalıyor. Bunu da tam yapamamışlar yani!

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Şu an çok salakça bir hata farkettim. Diyelim 5 whatsapp bildiriminiz var, bildirim çubuğundan bir şey yapmayıp doğrudan whatsapp'ı açarsanız bildirimler gidiyor, ama bildirim çubuğundaki bir mesaja tıklayıp whatsapp'a geçerseniz sadece tıkladığınız o mesaj bildirimlerden düşüyor, diğerleri kalıyor. Bunu da tam yapamamışlar yani!
evet o sorun uzun süredir var sadece whatsapp değil diğer bütün uygulamalarda da mevcut. Ayrıca şu arama uygulamasını ne zaman güncelleyecekler merak ediyorum.Bu telefonların akıllı kısmını düzgün kullanamıyoruz bari telefon kısmı düzgün çalışsın !

• Beğen
Tepkiler: stockton
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar(16.122.14032.0 > 16.201.11372.0) güncellendi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
ölümsüzlüğü bulunca next matters;

yazar burada mağazada sorun var demek istiyor.

Son düzenleme:
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Önerdiğiniz twitter istemcisi varmı?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
İos için Cortana , 3D Touch ve widget desteği ile güncellendi .

Microsoft Bing uygulamaları ios ve android için güncellendi .

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve BLasTeaR
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
@bulutsuzgece gidince soğudu sanki buralar !!!

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve BLasTeaR
suyunsesi

suyunsesi

Üye

Onun ben Microsoft diye @#&%€£$>>!!@...:bangin::stres:
Bırak yaa bırak oynamıyorum artık. :sahan: :alsana::gun1::destere::off:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dark_13, BLasTeaR ve sahte_suhte
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10586.71 SLOW olarak da yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Çok güzel hareketler bunlar, MS seni tebrik ediyorum, diyecek söz bulamıyorum beyinsiz olmanın da bu kadarı! :off:
Bu demektir ki işler yolunda. Kararlı sürüm olarak da yakında yayınlanabilir.

Yakında? Bu 'Yakında' kelimesi MS'nin tabirine göre yarım asırlık olsa gerek.
Nedense bir türlü gelmeyen yakınlık bu:zong:

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ben artık microsoft'un kararlarına sinirlenemiyorum sadece üzülüyorum . Şikayet etmek bile gelmiyor içimden . O kadar bıkkınlık geldi . Telefonumu gün içerisinde çok az kullanmaya başladım . Çünkü gözüme çarpan her eksiklik bu son dönemde çok fazla canımı sıkmaya başladı . Yeni bir telefon alacak gücüm olsa platform değiştiririm ama yok malesef .

• Beğen
Tepkiler: dark_13, DenizhaNq ve kaygisiz43
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bugün son yapıyı test ettim ve en kıl ve sinir olduğum sorunlar hala duruyor !! (ms senin yapacağın işi ben!)

pf gelen mesajı hızlı bildirimden tıklayınca hala Sürdürülüyor yazısı geliyor ve açılmıyor!
Sonra herhangi bir yerde yazı yazarken klavye durduk yere kayboluyor ve yazma yerine tıklayınca da gelmiyor bir metni foruma yazamadım ya nasıl sinir oldum bi bilseniz :S 8.1 demeyin sakın bana, geçtik de ne oldu? IE tarayıcısı bile şuan için rezalet durumda, iyice bozmuşlar onu da.
Hala çok eksikleri var çookk! sinirimden aklıma gelmiyor.
@papakudioflu, @bulutsuzgece @Sensation @Bay H
Bunu gördünüz mü?
Vaio firması Windows'lu telefon ve PC üretimene başlamış..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Çok ağır microsoft çok

Üst Alt