Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

cadde19

cadde19

Üye
stockpost: 7843731' Alıntı:
Bildirim ekranındaki bildirimleri temizleyince, arama, mesajlar gibi kutucuklardaki okunmamış öğe sayısı gidiyor, nihayet yapabilmişler bunu!
Hocam mesela whatsapp tan mesaj geliyor bu bildirim çubuğuna düşüyor ya.
Ordan okuyup mesaja cevap yazsak bile eski mesajlar bildirim cubugunu indirince hala dururdu.
Düzelmiş mi bakabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: skynet

enessrsy

enessrsy

Üye
Güncellemeyi yaptıktan sonra alarm kurulu görülüyordu ama iki gün üst üste çalmadı, silip tekrar yapınca çalıştı. Ben de fazladan uyuduğumla kaldım :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ordan okuyup mesaja cevap yazsak bile eski mesajlar bildirim cubugunu indirince hala dururdu.

Onun gelen bu yapıyla alakası yok whatsapp la ilgili . Whatsapp'a geçen gelen güncelleme ile o sorun çözüldü diye biliyorum .

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
abi şimdi bu microsoft swiftkey uygulamasını satın aldıya lumialar için gelirmi acaba bu swiftkey uygulaması :hmmm

Lumia'da zaten kaydırarak yazma var :) Diğer platformlarda kaydırarak yazma olmadığı için swiftkey kullanıyorlar :)

skynet

Üye
Kaydırarak yazmaktan haz etmeyen bir ben miyim

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy ve Murat Alper

stockton

Üye
Şu an denedim, evet bildirimler gidiyor uygulamaya girip okuyunca.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şu an denedim, evet bildirimler gidiyor uygulamaya girip okuyunca.

Bu sorunun yapıyla alakası yoktu zaten . Whatsapp'ın kendi ile ilgiliydi . Geçen gün gelen whatsapp güncellemesi ile çözüldü .

• Beğen
Tepkiler: stockton

onursarii

Üye
halen mail geliyor bildirim sesi yok bunların yapacağı iş ancak bu kadar olur.Sonra burada sorunsuz demeyin arkadaşlar bir ton sorun halen var wordde yazı yazıyor kopyalayıp edgeden bir sayfaya yapıştırmak istiyorsun yok çıkmıyor sonra ucbrowsera gelip yapıştır diyorsun çıkıyor kullandıkça sorunlar piyasa çıkıyor...
Hocam acaba mail ayarlarından da bildirim sesini açtınız mı acaba? Ayarlardan açsano bile uygulamada kapalı olduğunda ses gelmiyor. Ben durumu böyle çözdüm. Varsayılan olarak kapalı geliyor sanırım. :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hololens ile maç izleme.
Yeri burası değil ama çok hoş bir video.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01 ve BLasTeaR
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni ifadeler de eklense iyiydi. Kutucuk görünmesi hoş değil. Gerçi ifadelerin hepsi değişse daha iyi olur, neyin ne olduğu belli değil :ehe

• Beğen
Tepkiler: Bruce Lee QQ
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hololens ile maç izleme.
Yeri burası değil ama çok hoş bir video.
Adamlar bunların peşinde o Yüzden mobile kısım biraz yavaş çok uğraşları var dev olmak kolay değil. Ben microsoftun mobile kısmına da el atacağına ve çok güzel şeyler yapacağına eminim yanlız biraz yavaş olacak temel atıyorlar şu an tamamlanınca çorap söküğü gibi gelecek hala umudumu kesmedim.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
braayn

braayn

Üye
System X

System X

Üye
Adamlar bunların peşinde o Yüzden mobile kısım biraz yavaş çok uğraşları var dev olmak kolay değil. Ben microsoftun mobile kısmına da el atacağına ve çok güzel şeyler yapacağına eminim yanlız biraz yavaş olacak temel atıyorlar şu an tamamlanınca çorap söküğü gibi gelecek hala umudumu kesmedim.
6 senede temel atıyorlar yalnız...

• Beğen
Tepkiler: ON9
hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Sistem uygulamalarını açarken çıkan yükleniyorları ve edge i saymazsak son yapı gayet iyi çalışıyor. Bir de videodan fotoğraf almaya çalıştığımda bir sorun oluştu diyor ve atıyor başka karşılaşan var mı?

cadde19

cadde19

Üye
Arkadaşlar,
Bir şey fark ettim diğer yapılarda var mıydı bilmiyorum ama mesela edge mp3dinle yazınca indirmeden önce dinleyen siteler var müziği seçip play deyip diğer sekmelere tıklayıp geçsenizde müzik devam ediyor.
Önceden video devam ediyordu herhâlde göremediğimiz şeyi oynatmasın dediler ama mp3 çalışıyor.
Harika .

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aynı düşüncedeyim, ms pc satışlarının artık düşmeye başlandığı mobil sektörün ise geleceğin sektörü olacağını bildiği halde havlu atacağını yada görmezden geleceğini hiç sanmıyorum.ms nin planı ile bizim beklentilerimiz arasında çok fark var.biz otg-usb desteği versin videoya duraklat tuşu koysun vs isterken ms bunları yapmaktan aciz değildir herhalde.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: oktayceylan26

Üst Alt