oktayceylan26
Üye
6 senede temel atıyorlar yalnız...
Büyük Mimar sinan bile süleymaniye Camii'sini 7 senede bitirmis (Hikayeyi muhakkak okuyun) yani daha 1 yıl zamanımız var.

Not: Bir yapıdaki en hassas ve önemli unsur Temel'dir.
6 senede temel atıyorlar yalnız...

yalnız yaklaşık 500 sene önceidi bu. Şu anda 50 küsur katlı gökdelenleri saatler içinde yapıyorlar ÇindeBüyük Mimar sinan bile süleymaniye Camii'sini 7 senede bitirmis (Hikayeyi muhakkak okuyun) yani daha 1 yıl zamanımız var.
Not: Bir yapıdaki en hassas ve önemli unsur Temel'dir.
abi şimdi bu microsoft swiftkey uygulamasını satın aldıya lumialar için gelirmi acaba bu swiftkey uygulaması![]()

Hani yukarıdaki mesajımda da demiştim ya. Ms nin hedefleri ile bizim beklentilerimiz çok farklı diye işte ispatı,biz klavye isteriz o ise arkasındaki beyni alır bizim içinMaxicep ana sayfadaki haberde belirttim. Microsoft, Swiftkey'i klavye uygulaması için satın almadı. Klavye uygulamasında kullanılan yapay zeka sistemine sahip olmak için aldı. Üçüncü parti klavye uygulama desteği gelecek mi diye Ben defalarca sordum hem Gabriel Au'a hem de Joe Belfiore'a ama cevap alamadım.

Kelime tahminleri süperdir. Şimdi yeni uygulaması ile ikili öneri yapıyor o kadar aştılar. Olmayan Türkçe karakterler, yedekleme ve diğer SwiftKey özellikleri gelse yeterMaxicep ana sayfadaki haberde belirttim. Microsoft, Swiftkey'i klavye uygulaması için satın almadı. Klavye uygulamasında kullanılan yapay zeka sistemine sahip olmak için aldı. Üçüncü parti klavye uygulama desteği gelecek mi diye Ben defalarca sordum hem Gabriel Au'a hem de Joe Belfiore'a ama cevap alamadım.

Ayarlardan email bildirimleri açık değil mi ?hımm bende 3 farklı mail hesabı tanımlı ondan dolayı olabilir mi ? neyse 2 mail hesabını kaldırıp tek mail hesabında gelecek mi ona bakmam lazım
evet açıkAyarlardan email bildirimleri açık değil mi ?
emin ol wpdeki sıkıntıların 10da1 i kadar deıl bugun 925 aldım elıme v16 yuklu baya serıydı yanı ama wp 12 ye kesın donerım bence ıos stabılıtesını yakalasa bıle ıosda uygulamalar çook kaliteli be abi onu nabcaz bılmıomYıldızlar da kayar unutmaha bu arada çok değil sene sonu hepiniz bu platforma geri döneceksiniz
Sizin oralarda da 9.2.1 sıkıntılıymış ama![]()
evet açık
Lumia 1520 değerindeki iphone a bakıyorum. 5S . ölürümde değişmem bu cihazları. sırf uygulama için kesinlikle batarya , sd kart , bluetooth , mp3 , pc bağlantısı , ekran çözünürlüğü ve ekran büyüklüğünü yabana atamam.emin ol wpdeki sıkıntıların 10da1 i kadar deıl bugun 925 aldım elıme v16 yuklu baya serıydı yanı ama wp 12 ye kesın donerım bence ıos stabılıtesını yakalasa bıle ıosda uygulamalar çook kaliteli be abi onu nabcaz bılmıom
Benwin 10 Tp sürümünde miracast ile görüntü aktarabilen var mı ?

Ben dewin 10 Tp sürümünde miracast ile görüntü aktarabilen var mı ?

olayı hızlandıracaklar mı yoksa? (umudum yok gerçi ama yanılmayı diliyorum)Yapı 10586.104'ün haftaya Fast olarak gelmesi muhtemel.
ekranımı yansıt yok ?? Nasıl yaptınız ?
Hızlı işlemlerde "Bağlan" yazıyor. Video oynatıcı da bile yansıtabilme var. Ayrıca çoğu evrensel uygulamada bu özellik destekleniyorekranımı yansıt yok ?? Nasıl yaptınız ?

win 10 Tp sürümünde miracast ile görüntü aktarabilen var mı ?
ekranımı yansıt yok ?? Nasıl yaptınız ?