Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Darısı mobile'in başına :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
8.1'den son Yapı'ya geçiş sonrasında bir de sıfırlama yaptıktan sonra mağaza durumu; :ehe

Sıfırlama sonrası ayarları yaparken gözüme takıldı;
Bu özelliğin tekrar geldiğine çok sevindim vallahi :gul:

Henüz inceleme fırsatım olmadı, değişiklik görürsem yazarım..

saynesim

saynesim

Üye
onu bunu bilmem ama telefon çok çabuk şarj oluyor ben onu fark ettim bide şarj olayı 8.1 dende daha iyi geldi bana telefon 1020 inşallah final dahada iyi olur

Son düzenleme:
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
onu bunu bilmem ama telefon çok çabuk şarj oluyor ben onu fark ettim bide sark olayı 8.1 dende daha iyi geldi bana telefon 1020
Güzel,, ben de gündüz kurcalayıp fark ettiklerimi yazarım artık :ok2:

braayn

braayn

Üye
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Hızlı işlemlerde "Bağlan" yazıyor. Video oynatıcı da bile yansıtabilme var. Ayrıca çoğu evrensel uygulamada bu özellik destekleniyor :)

Abi ben miracast değil de kablolu olarak yansıtamıyorum ekranı :) Nasıl yapıcaz onu .

enessrsy

enessrsy

Üye
Yeni yapıyı yükledikten sonra kulaklık ile müzik dinlerken şarkı geçmek için kulaklık üzerindeki düğmeye çift tıkladığımda değişmiyor. Daha önce hiç böyle bir problem ile karşılaşmamıştım. Daha sonra tek tek - durdur - başlat - yapınca sıradaki şarkı çalmaya başlıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl yaptınız ? Bu arada ayfonumda gelmedi

bağlan var evet ama Bluetooth aç diyor ne alaka miracast ile bağlanması lazım Bluetooth neden açtırıyor neyse şirkete geçince deneyeceğim sabah sabah eğitimde ihtiyacım olacak...
Uyumlu cihazlar orda çıkar açmanıza gerek yok.
Abi ben miracast değil de kablolu olarak yansıtamıyorum ekranı :) Nasıl yapıcaz onu .
TV'ye kablolu olmuyor bildiğim kadarıyla. Lumia Play To ile kablosuz aktarabilirsiniz.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
TV'ye kablolu aktarım için MHL destekli Telefon, TV ve MHL kablosu lazım.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Uyumlu cihazlar orda çıkar açmanıza gerek yok.

TV'ye kablolu olmuyor bildiğim kadarıyla. Lumia Play To ile kablosuz aktarabilirsiniz.

Yok abi sadece tv için demiyorum pc'de de ekranımı yansıtamıyorum :) Hiçbir türlü yansımıyor anlayacağın :)

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
arkadaşlar ben wp yi bırakalı baya oluyor da uzak kaldım konudan.ablamın telefonuna 10 yüklemeyi düşünüyoruz. şu an yapı durumu nasıl stabil mi? sıkıntıları yaşayabiliceğim sorunları yazar mısınız? telefon lumia 520
24 kişiden birinin yorumu yokmu, sadece günlük kullanıma uygun mu diye sordum

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
arkadaşlar ben wp yi bırakalı baya oluyor da uzak kaldım konudan.ablamın telefonuna 10 yüklemeyi düşünüyoruz. şu an yapı durumu nasıl stabil mi? sıkıntıları yaşayabiliceğim sorunları yazar mısınız? telefon lumia 520
520 de sıkıntı bol. Sakın yükleme boşa uğraşırsın. O telefonun biraz daha zamanı var...
24 kişiden 8i misafir yorum yazamaz. 16 kişiden de 520 kullanan yokmuş demekki...

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
520 de sıkıntı bol. Sakın yükleme boşa uğraşırsın. O telefonun biraz daha zamanı var...
24 kişiden 8i misafir yorum yazamaz. 16 kişiden de 520 kullanan yokmuş demekki...

6 ay önce yüklediğimde bile az problem vardı, bir grammı gelişme yok

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
6 ay önce yüklediğimde bile az problem vardı, bir grammı gelişme yok
problemlere bakış açınıza göre değişir. 6 ay önceki 1520 gibi şuanki durumu. Çoğu şey yavaş açılıyor. Yükleniyor yazısı filan çıkıyor. Edge hataları var. Ama eskisi gibi çökme filan yok...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
24 kişiden birinin yorumu yokmu, sadece günlük kullanıma uygun mu diye sordum
Finale az kaldı zaten bence yükleme ,her ne olursa olsun tp surum neticede ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.

• Beğen
Tepkiler: skynet
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Gördüğüm kadarıyla;
eski yapılarda yeni nesil cihazlar iyi gidiyor, eskileri bol bol sıkıntı çıkarıyordu.
Bu gelen yeni yapının sıkıntı çıkar
Finale az kaldı zaten bence yükleme ,her ne olursa olsun tp surum neticede ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz.
Eğer sizin için tavsiye olsaydı düşünmeye bile gerek olmadan yükle derdim.
Ancak, normal bir kullanıcı için TP sürüm elbetteki tavsiye edilmez.

skynet

Üye
Final dağıtımı yapan ülkelerden hiç ses çıkmıyor artık

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Final dağıtımı yapan ülkelerden hiç ses çıkmıyor artık
Final dağılımı olduğu da kesin değil, dağılım listelerinde hala denim yazıyor bence sadece söylenti yazılı hiç birşey yok

Üst Alt