Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
6 senede temel atıyorlar yalnız...

Büyük Mimar sinan bile süleymaniye Camii'sini 7 senede bitirmis (Hikayeyi muhakkak okuyun) yani daha 1 yıl zamanımız var. :)

Not: Bir yapıdaki en hassas ve önemli unsur Temel'dir.

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve Esendağlı

ON9

ON9

Üye
Büyük Mimar sinan bile süleymaniye Camii'sini 7 senede bitirmis (Hikayeyi muhakkak okuyun) yani daha 1 yıl zamanımız var. :)

Not: Bir yapıdaki en hassas ve önemli unsur Temel'dir.
yalnız yaklaşık 500 sene önceidi bu. Şu anda 50 küsur katlı gökdelenleri saatler içinde yapıyorlar Çinde ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi şimdi bu microsoft swiftkey uygulamasını satın aldıya lumialar için gelirmi acaba bu swiftkey uygulaması :hmmm

Maxicep ana sayfadaki haberde belirttim. Microsoft, Swiftkey'i klavye uygulaması için satın almadı. Klavye uygulamasında kullanılan yapay zeka sistemine sahip olmak için aldı. Üçüncü parti klavye uygulama desteği gelecek mi diye Ben defalarca sordum hem Gabriel Au'a hem de Joe Belfiore'a ama cevap alamadım.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bir ara 8.1 de kullandığımız 3-4 seçenek olan kilit ekranı uygulaması vardı. Biraz geç açılıyordu iyiydi, ona ne oldu kaldırıldı mı mağazadan?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
17.yapı şarj durumu benim 1520 de gayet iyi gözüküyor, sabah % 95 ile evden çıktım şuan %41.Hatta bitsin diye yarım saattir de yoğun kullanıyorum ama nafile maşallah diyeyim de nazar değmesin:)
Maxicep ana sayfadaki haberde belirttim. Microsoft, Swiftkey'i klavye uygulaması için satın almadı. Klavye uygulamasında kullanılan yapay zeka sistemine sahip olmak için aldı. Üçüncü parti klavye uygulama desteği gelecek mi diye Ben defalarca sordum hem Gabriel Au'a hem de Joe Belfiore'a ama cevap alamadım.
Hani yukarıdaki mesajımda da demiştim ya. Ms nin hedefleri ile bizim beklentilerimiz çok farklı diye işte ispatı,biz klavye isteriz o ise arkasındaki beyni alır bizim için:)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kelime tahminleri süperdir. Şimdi yeni uygulaması ile ikili öneri yapıyor o kadar aştılar. Olmayan Türkçe karakterler, yedekleme ve diğer SwiftKey özellikleri gelse yeter :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
hımm bende 3 farklı mail hesabı tanımlı ondan dolayı olabilir mi ? neyse 2 mail hesabını kaldırıp tek mail hesabında gelecek mi ona bakmam lazım
Ayarlardan email bildirimleri açık değil mi ?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Yıldızlar da kayar unutma:)ha bu arada çok değil sene sonu hepiniz bu platforma geri döneceksiniz:)
Sizin oralarda da 9.2.1 sıkıntılıymış ama:)
emin ol wpdeki sıkıntıların 10da1 i kadar deıl bugun 925 aldım elıme v16 yuklu baya serıydı yanı ama wp 12 ye kesın donerım bence ıos stabılıtesını yakalasa bıle ıosda uygulamalar çook kaliteli be abi onu nabcaz bılmıom

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
emin ol wpdeki sıkıntıların 10da1 i kadar deıl bugun 925 aldım elıme v16 yuklu baya serıydı yanı ama wp 12 ye kesın donerım bence ıos stabılıtesını yakalasa bıle ıosda uygulamalar çook kaliteli be abi onu nabcaz bılmıom
Lumia 1520 değerindeki iphone a bakıyorum. 5S . ölürümde değişmem bu cihazları. sırf uygulama için kesinlikle batarya , sd kart , bluetooth , mp3 , pc bağlantısı , ekran çözünürlüğü ve ekran büyüklüğünü yabana atamam.
stabilite mi ? o zaten 1520, 930, 830 , 735, 640/640xl gibi cihazların hepsinde var. kesinlikle eminim diğer cihazlarda stabil hale gelecek...

• Beğen
Tepkiler: dark_13, BLasTeaR ve Esendağlı
braayn

braayn

Üye
win 10 Tp sürümünde miracast ile görüntü aktarabilen var mı ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10586.104'ün haftaya Fast olarak gelmesi muhtemel.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve sfgnrl
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ekranımı yansıt yok ?? Nasıl yaptınız ?
Hızlı işlemlerde "Bağlan" yazıyor. Video oynatıcı da bile yansıtabilme var. Ayrıca çoğu evrensel uygulamada bu özellik destekleniyor :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve BLasTeaR
serinaga

serinaga

Üye
win 10 Tp sürümünde miracast ile görüntü aktarabilen var mı ?

Bende aktarıyorum, hatta az evvel yaklaşık 2000'den fazla fotoğrafı taradım ...
ekranımı yansıt yok ?? Nasıl yaptınız ?

Olur mu ? Bildirim menüsündeki üstte bulunan butonlardan Bağlan yazan yeri seçin ...
Ya da Ayarlar/Sistem/Görüntü/ menüsünde en altta Kablosuz bir ekrana bağlan seçeneğini seç ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PC'ye Yapı 14257 geldi:

Üst Alt